+2 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (1,441 puan) tarafından

Kızlar 2haftadir tv acmıyorm telefona da fazla bakamıyorum dün gece eşimle 2 dk haberlere bakalım dedim ortalık çok karısmıs gene sizin bilgileriniz neler? 

Şok oldum eşime dedim bu ne oda anlattı böyle böyle oldu diye çok fazla haber izlemiyorum en ufak birşeyden bile etkileniyorum diye 2 haftadır da yoğunum baya son haberler nedir savaşla alakalı bilğisi olan varmı? 

5 Cevaplar

0 oy
(28,603 puan) tarafından

Bizlik bişey yok boşver gülüm 😁

tarafından

İyi açıklama 😁

(1,441 puan) tarafından

Sonu neden bilmiyorum ama bizde dahil olacagız gibime geliyor sınkr olan yerleri alıyorlar dört bir yandan 

-Reklam-
0 oy
(1,377 puan) tarafından

image

Allah sonumuzu hayır etsin.Gelecegimiz için korkuyorum Rabbim bizimle savaşacak fırsat ve güç vermesin İsrail'e  Kendi kanların da boğulsunlar inşallah 🤲
(1,441 puan) tarafından
+1

Amin 🙏

0 oy
(1,895 puan) tarafından

Asıl hedef Türkiye ama cesaretleri olmadığı için dolaylı yoldan buraya geliyorlar 

(1,441 puan) tarafından

Aynen sakın minik adımlarla yaklaşıyor lar 

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Tek düşüncem sınırlarımızın işgali ardından sıra bize gelecek asıl hedef Turkiye gerisi senaryo

(1,441 puan) tarafından

Korkum da bu tek tek gelmeye cesaretleri yok birleşip Güçlenip de gelirler 2. Osmanlı devletı istemiyoruz demişler bide 

0 oy
tarafından

Asıl hedefin Türkiye olduğunu sanmıyorum bizimki onlarla iyi anlaşır genelde daha fazla yazmayayım 🙃

(1,441 puan) tarafından

Bilemedim banada bize de sıcrayacak gibi geliyor ya allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
12 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 385 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
+6 oy
9 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,484,462 soru

24,276,045 cevap

342,442 kullanıcı

...