Merhaba canlar bugün kızım 12 günlük oldu sarılık var iki saate bir emziriyorum acikiyor fakat emme süresi 45 dk hatta 1 saati buluyor çok uzun degilmi dinlene dinlene emiyor bu ne zaman hızlanır hiç birşey yapamiiyorum emzir yatır bez değiştir gün bitti
Ebe kuzenim vardi yarım saat bir memem yarım.saat bir meme emmeliymis
gunde 10 defe emse 10 saat emecekmi cok sacma . bebek zaten ayık kalmiyir ki 45 dakika ayik kaliyor o surecte gaz alt degisimi ve uyutma sureci. memeyi hangi ara bi saat biyu emsin . genizinden yutkunma sesi duyulur ih ih ih diye zs ses bittimi daha meme ucunu agzindan ceksen bile bise degismez bebek yine agziyla emme hareketi yapar emioyor demek degilki hi gereksi yere bi saat kendi kendini yormak anneye eeziyet olmak ebedinin dedigi
@Casperiye benek ya zaten emme zorluğu yaşıyor yavaş yavaş emiyor dura dura emme hareketini anlayacak kadar ben tecrubeliyim ben emzirme ebenin dediğini söylüyorum bana böyle dedi nasil tutulması gerektog8ni gösterdi sen kafana göre takil😊
😂 eyvallahhh :)
Ağzı miniciktir annesi onun normal düzelir zamanla
Hem yoruluyor hemde gazı olabilir gazı olan çocuk da rahatlamak amaçlı daha çok emer
Buyudukce hizlanir sure yoruluyor çünkü normal o kadar
Evet zaten dinlene dinlene emiyor yavrum tahmini ne zaman gelişir damaklari
İki aydan sonra tabi bu degisiyor cocuktan cocuga
gayet normal bir süre
Ne zmn düşer süresi damağı ne zaman gelişir
valla hatırlamıyorum açıkçası net olarak ama 2.ay da belki böyle geçebilir
Şükret hele de sarılık varsa ne kadar ense o kadar iyi senin ve bebeğin için
hizlida emse emzir gazcikar alt al uyuy aglayinca sustur gun bitti bukadar. yavas emmeye basladikca gigisindan durtecen. 3 bes dakika emerek yutuyirdur ondan sonrasi bi saat uyanik kalmasi imkansiz zaten. uyurken agzini memen agzinda olmasada emme hareketi yapar😂😂 yani bosu bisuna saatlerce emziriyorsun. gigisindan durtukle emsin yutkunma sesi gelecek ih ih oh diye genizinden . 10 dakkann sonra o ses gelmezki sadece agziyla cuk cuk cuk memeyi emer sut icmeden emer emzik gibi. meme icunu agzindan ceksen yine emer bebek agzi emme hareketi yaoar . okadar gereksiz bekliosun
Evet yaklaşık 10 dakika yutkunma sesi geliyor sonra da emzik niyetine kullanıyor beni farkındayım ama arada gidiyordur diye bekliyorum sarılık olmasa direk alırım memeden şaşırdım ne yapacağımı
okadar kasmaya kendinj perisan etmeye gerek yok canim arada gidenin ne faydasi olacak . bi saat sonra tekrardan emer arada gidecek olanlari adam akilli emer on dakkada bitirir kalkar sen rahat bebek rahat . kendini gereksiz yere heba ediosun . aslinda bebegide. rahatca yerinde yatip uyumak varken ahzinda memey kucaginda uyuyo sicakda . on dakkadan sonra zaten uykuya geciyo cocuk doyup bitirio isini.
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın