0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,100 puan) tarafından

Kızım 4 buçuk yaşında dehb tanısı aldi bigun doktora götürdüm küçükken bende bu taniyla ilaç kullanmıştım şimdi kızımda kullanacak benim GB çocuğu böyle olan anneler bana yardım eder misiniz gelişimine nasıl katkı sağlayabiliriz bu sene okula yollucam Spor da araştırıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(5,811 puan) tarafından

Kesinlikle özel eğitim öğretmeni olmalı bitane. Onun dışında biz oğlumu drama,cimnastik ve yüzme kurslarına götürüyoruz. 

Bizimki 6 yaşında doktoru dehb tanısı için çok erken,biraz destekleyelim dedi ve dikkat suresi gerçekten arttı zamanla. Hiperaktivite problemimiz aşırı fazla olmadı. 

Sana tavsiyem ilk olarak özel egitim hocası bulman.

(2,100 puan) tarafından

Yani ilk defa götürdüm sadece bı test yapti ve doktor gözlemledi ve hemen tani koydu özel eğitim okuluna mi gitmeliyim öğretmen için benim kızım çok aşırı hiperaktif 

(5,811 puan) tarafından

Okul değil de kendi imkanlarinla bulsan daha iyi ergoterapi de cokmiyi gelir aslında.

Tanı aldıysa rapor çıkarırlar belki bence bi sor doktoruna

(2,100 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(5,811 puan) tarafından

Yaşı küçük, ergoterapi ve ozel eğitimle cok yol katedersin. Eger maddi sıkıntınız yoksa bu eğitimleri aldır derim,en çok bunların faydasını görürsün.

(2,100 puan) tarafından

Şuan zor bir donemdeyiz maddi açıdan ama elimden geldigince biseyler yapicam çocuğum için teşekkür ederim yorumlarınız için 

-Reklam-
0 oy
(1,195 puan) tarafından

Enerjiyi atacak çocuk ozman dikkati artar yüzüme ve jimnastik derim ben gerisi hikaye :) ilaç sersemletiyor ve tadı cidden kötu beyin uyusuyuor iyi araştırmak lazım :)  

(2,100 puan) tarafından

Valla bakicam artık Spor araştırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 545 göst.
21 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (7,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
0 oy
4 cevap 416 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,315 soru

24,274,369 cevap

342,301 kullanıcı