0 oy
187 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,634 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar. Kızımda geniz etinden süphelendim bugün randevumuz vardi KBB ye gittik. Doktor baktı var ama çok küçük ameliyat gerektirmez dedi sadece burun spreyi verdi sürekli yıkama yapın burnu tıkanmasin zamanla küçülür dedi. Baska bişey demedi..aranizda tecrübe eden var mi ne yapılır nelere dikkat edilir büyümemesi için?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım. İnternetten yasaklı besinlere bakabilirsin bi süre onlara da dikkat et iyi olur inşallah 

(7,634 puan) tarafından

Bakayım canım teşekkür ederim. Doktor bişey demedi olmadı kendi çocuk doktorumuza sorayım 

-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım genız etı olup olmadıgına nasıl baktı acaba bızde suphelenıyoruz pazartesi randevumuz var benımle de paylaşır mısın

(1,330 puan) tarafından

Kaç yasındaydı canım 

(1,330 puan) tarafından

Çok soru sordum kusura bakma canım hakkını helal et

(3,347 puan) tarafından

Yok estağfurullah helal olsun. 4 yaşındaydı canım. 

(1,330 puan) tarafından

Bızımkı de 6 yaşında pazartesı KBB randevu aldım bakalım o zaman ogrenıcez herseyı inşallah gerek kalmaz temız çıkar herşey Rabb'im düşmanımı bıle evladıyla sınamasın 

(3,347 puan) tarafından

Aminn canım. 

0 oy
tarafından

Bizde bugün kbbyi gittik aslında ben geniz etinden şüphelendim ama asistandi zaten 

Alerji dedi 

Bakalim 

Geçmiş olsunn

(7,634 puan) tarafından

Alerji bizde de var zaten sürekli burnu tikaniyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 285 göst.
+2 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 268 göst.
1 Ağustos 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Dertliii (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.

Kategoriler

1,484,200 soru

24,272,990 cevap

342,211 kullanıcı

...