0 oy
209 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,633 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar. Kızımda geniz etinden süphelendim bugün randevumuz vardi KBB ye gittik. Doktor baktı var ama çok küçük ameliyat gerektirmez dedi sadece burun spreyi verdi sürekli yıkama yapın burnu tıkanmasin zamanla küçülür dedi. Baska bişey demedi..aranizda tecrübe eden var mi ne yapılır nelere dikkat edilir büyümemesi için?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım. İnternetten yasaklı besinlere bakabilirsin bi süre onlara da dikkat et iyi olur inşallah 

(7,633 puan) tarafından

Bakayım canım teşekkür ederim. Doktor bişey demedi olmadı kendi çocuk doktorumuza sorayım 

-Reklam-
0 oy
(1,338 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım genız etı olup olmadıgına nasıl baktı acaba bızde suphelenıyoruz pazartesi randevumuz var benımle de paylaşır mısın

(3,511 puan) tarafından

Uzman okan konuşmasından bile anlıyor. Büyük küçük olmasına da röntgenle bakıyorlar

(7,633 puan) tarafından

Bizimkine röntgenle baktı 

(1,338 puan) tarafından

Ben çok korkuyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çocuklarımıza Şafi ısmıyle sıfa versın 

Bize acıldekı bır doktor dedı genız etı var dıye başka doktorla görüştüm o yok dedı 7 yasına kadar büyüme devam ediyor sonra küçülüyor dedı 

(3,511 puan) tarafından

Eğer çok büyürse ameliyat ettirmek gerek yoksa yüz yapısı bile bozuluyor çocuğun ağzı açık uyumaktan. Bende korkuyordum ama google a geniş eti alınmazsa diye aratınca gördüğüm resimlerden sonra hemen ameliyat ettirdim. Çünkü yüzde 90 kapalıydı. 

(1,338 puan) tarafından

Ağızdan mı ameliyat edılıyor canım ve ne gıbı zorlukları oluyor sonrasında

Benım oğlum da çok horluyor ağzı acık uyuyor ama benimki bıraz da kılolu o yüzden olduğunu düşünmüştüm doktorlar da öyle demişti acıkcası ta ki acildeki doktor öyle dıyene kadar 

(3,511 puan) tarafından

Ağızdan alıyorlar sanırım detaylarını hiç sormadım dayanamam diye çok bir zorluğu olmadı şükür aynı gün çıktık hastaneden sıvı ile beslendi çok sıcak ve çok soğuk şeyler yemedi tüp te takılmıştı o da kendiliğinden düştü sonra

(1,338 puan) tarafından

Kaç yasındaydı canım 

(1,338 puan) tarafından

Çok soru sordum kusura bakma canım hakkını helal et

(3,511 puan) tarafından

Yok estağfurullah helal olsun. 4 yaşındaydı canım. 

(1,338 puan) tarafından

Bızımkı de 6 yaşında pazartesı KBB randevu aldım bakalım o zaman ogrenıcez herseyı inşallah gerek kalmaz temız çıkar herşey Rabb'im düşmanımı bıle evladıyla sınamasın 

(3,511 puan) tarafından

Aminn canım. 

0 oy
tarafından

Bizde bugün kbbyi gittik aslında ben geniz etinden şüphelendim ama asistandi zaten 

Alerji dedi 

Bakalim 

Geçmiş olsunn

(7,633 puan) tarafından

Alerji bizde de var zaten sürekli burnu tikaniyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 307 göst.
+2 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 295 göst.
1 Ağustos 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.

Kategoriler

1,489,177 soru

24,340,771 cevap

346,038 kullanıcı

...