Dogdugundan beri uyku sorunumuz vardi. Gunduz kisa uyur gece saat basi kalkardi. Hatta bi ara yarim saatte bi uyanmaya baslamisti. Bazi geceler uyanir en az 2-3 saat geri uyumazdi.
1 yasinda oglenleri 1 kez uyutmaya basladim. Biraz duzeldi uykulari. Ama oglen 2-3 saat uyumasi lazim ki dayanabilsin. Tam 1 ay basinda bekledim oglenleri 30.veya 45.dk da geri uyanirdi. Zorla geri uyuttum. Boyle boyle alisti oglenleri uzun uyumaya.
17 aylikken oglen 2-3 saat uyurdu. Gece de 1-2 kez kalkardi. Guzel gunlerdi. Uyuyan cocugu buyutmek cok daha kolaymis bunu anladim. Ama sadece 5 ay surdu. 22-23 ay arasi oglen uykusunu birakti. İkindi vakti evde tam bir kaos ortami olurdu uykusuzluktan ama asla uyumazdi. Gece de 1 kez uyanirdi. 27 aylikken gece uyanmasini da birakti. 30 aylikken meme yi birakti.
Suan 3.5 yasinda. Bugunumuze sukur eskisi gibi degil ama hala uyku sorunumuz var. 1 saatte anca uyur. Bazi geceler lavabo icin uyanir sonra 2-3 saat uyumadigi olur. Sabah cok erken kalkar. 4 sene olacak hala alisamadim sabah erken kalkmaya. 4 sene de sadece 2 kez 11 de uyandi. O da gece 2-3 saat uyumamis sabaha karsi uyumustu. Yine de 11 de uyanmak bana cok iyi gelmisti.