Bebeğim kucağıma aldığımda emmek istemiyor yanına uzanıp göğsünü uzatıp verdiğim de iciyo pisigi var o mu yapıyor diyordum ama geciyo pisigi şuan o yapmiyo odada serin klimalı odada duruyo neden kucağıma gelmiyor
Yatarken daha rahattır canim belki sicakliyodur kucağında veya yatarken daha iyi nefes alıyordur. Kucağında göğsün yüzüne ağırlık yapıyordur aklıma gelenler bunlar. Bı de alışmış olabilir öyle emmeye.
Bebekler huy konusunda gerçekten pis elinden geldiğince kucağında vermeye zorla yoksa bir yere gidemezsin inan ki zorlanırsın bebek için de bal kaymak uzanarak daha erken uykuya dalacağı için öyle istiyordur zorla memeni ver kucağında ki alışsın ara ara yine yanına uzanarak verebilirsin ama alışmasın hep tek pozisyona
Alışmış valla ağzıma ediyo kucakta bide ictigide 2 damla içmiyor 😔
Bebek nasıl oldu uzun zamandır girmedim kızımdan dolayı cevap veremedim o yüzden
Mama veriyoruz mamadan devam Philips avent biberonu tutmadı lansinoh aldık onu da iyi kötü tutuyo 🥹
Kötü oldu yaa süt yoksa tamam da süt varken bebeğin yememesi anneyi çok üzüyor bende kızıma alerji maması başlamak zorunda kaldım maalesef ne yersen yiyeyim alerji oluyor ve doktoru da pek ilgili değil açıkçası ne yapcam bilmiyorum bende
Doktorunu degistir
Van'da ne yazık ki sadece 1 doktor var ve en yakın hastane Diyarbakır'da son defa götürcem o doktora aynı devam ederse şikayetçi olup Diyarbakır'a gitcem mecbur
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın