0 oy
591 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından

9 de eve geldi yemek yedik moreli bozuktu bende sürekli ne oldu neyin var dedim biseymi  yokdedi konuşmuyordu  yuzu çok asıktı bende söyledim neyin var dedim biseyim yok dedi yüzüne baktım bana bağırdı bak kızım bu sefer bı sorun çıkarsa biter bu evlilik dedi bende ben bişey yapmadım seni merak ettim diye  soyedim mutfağa geldim ağladım gene sen kasiniyorsun dedi bana  kalktı  geldi yüzümü sıktı bana bulaşma bana karışma sanane ben nasılim bende bişey yapmadım seni merak ettim dedim bu çocuk yüzünden bana katlanıyorum şansını zorlama dedi çok ağlıyorum ben ne yaptım şimdi Allah beni kah etsin boşver ne hali varsa görsün ben insanim sordum ne  bilsin insanlkta  zaten  beni bilen var burda eski  paylasamlarimda  ne olur bı fikir verin  

10 Cevaplar

+1 oy
(2,507 puan) tarafından

Çok ama çok ağır konusmus. Cocuk için sana katlanıyorum da ne demek. Şimdi sana böyle bir adamla yaşama BOSAN desem kesin bana kimsem yok. Calisamam. Ailemin yanına gidemem kimse baba sahip çıkmaz diceksin. O yüzden bisey diyemiyorum. 

(130 puan) tarafından

Aynen öyle doğru  hiç birini yapamam ama bu bı doğru adam bitirmiş zrwn

-Reklam-
+1 oy
(5,859 puan) tarafından

Aldatan adamın seni sevdiğini seninle evli kalmak istediğini dusunebiliyormusun canım 

Sormuşsun yok demiş etmiş 

Bosver ne halt yerse yesin

(130 puan) tarafından

Ben salagim  söylüyorum adam iki laf konusmuyr benle bende ***** gibi neyin var nasılsın diye söylüyorum 

0 oy
tarafından

Yani çok kırıcı olucak ama kendin söylemişsin eski postalardan bakın diye 

Adam aldatmış smdide açık açık seni istemediğini söylüyor soktiret evden gönder 

(130 puan) tarafından

Nasıl evden gonderyim ev onun

tarafından

Onun değil ikinizin

(9,076 puan) tarafından
+1

bi ev hicbir zaman erkegin olmaz kadinin olur . alinacak esyayida kadin secer ister cunku evin yuzde 99 unu kullanacak olan kadindir . o adam gidecek tabi kim gidecek ya. gtsin parkda bakcede uyusun ne zikkmsa. yani anan baban yokmu neden katlaniyorsun bu adama cokmu zengin? zenginse bi daire daha aciveirt sana ve cocuguna.parasida yoksa sevgizi ve insanligi zaten yok. ne kaldiki geriye bi adama katlanmak icin

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Kocanın başı belada mı ne altından kalkamadıgı bir şey var bence. Ne hali varsa görsün ama boşver düşünme. Ne olursa olsun senle ne alakası var hayvan hayvan davranıyor ağzına kürekle vurmalık

(130 puan) tarafından

Ben iyi niyetle neyin var dedim babası nmhasta bende  biseymi olmuş böyle soğuk bu evlilik biter zaten  sen bitirmisin ki bu algı kullaniyrsun  beni  böyle sesim çıksın hemen bitircem diyor

(130 puan) tarafından

Ben iyi niyetle neyin var dedim babası nmhasta bende  biseymi olmuş böyle soğuk bu evlilik biter zaten  sen bitirmisin ki bu algı kullaniyrsun  beni  böyle sesim çıksın hemen bitircem diyorv vcff

0 oy
(101 puan) tarafından

Canım bende az önce başka posta yazıyordum bak benim ki sabah evden bi çıktı annesinin yanına gitti saat 12 daha şimdi geldi yüzüme bile bakmadı hâlbuki sabah güle oynaya gitti öperek gitti gülerek gitti şimdi kendisi gelir gelmez mutfakta oturuyor bende yatak odasındayım yüzü asık yanıma gelmiyor allah o yılan kaynanamın belasını versin inş kim bilir ne dedi de suratı beş karış çıldırıcam artık evimdeyim de kurtulamiyorum şimdi söyle bakalım ben ne yapayım hepimiz dertliyiz kız seninki nerden geldi ki annesinden mi yoksa 

(130 puan) tarafından

Evet zaten işten gelince babası annesine gidiyor aynı dediğin bgibi sabah gitti şimdi bu durumu  yaşadim

(101 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canımm😭

0 oy
(234 puan) tarafından

Ay Yok canım burada herkese kolay koca bırakma önce konuş olmadı aile büyükleri girer araya yada bir sürü uzaklaş ama öyle boşan demeyle olmuyor diyenler çoğu benzer şeyleri yaşıyor keşke olmasa bizi hafif gormesler incitmeseler bir süre kabuğuna çekil belki gwlri kendisi ama sakın konuşmakta fayda var eğer sende bitsin istemiyorumlar yoksa karar senin 

(130 puan) tarafından

Tabiki istemiyoeum çok zorluk gördüm yeni aynı evime geçtim  ama her küçük bi olayda  evliligi bitiriyor  bitsin diyo çok ağladım ne yapcam 

(234 puan) tarafından

Canım bende 13 yıl oldu inan bazen bizde böyleyiz kapı orda kelimesi içimi çok acıtıyor inan sorma gelip özür diliyor yada çok sinirlendig için yada sen üşütme geliyorsun diyor en iyisi bu durumlarda biri sinirlwn uzak durmak galiba 

(130 puan) tarafından

Aynen ben bulaşıyorum şal.k gibi

0 oy
(1,001 puan) tarafından

Bırak mutsuzsa da mutsuz olsun takma, morali bozuksa umrunda olmasın. Çalışsın para kazansın sende harca keyfine bak o yokmuş gibi davran, acıma duygun olmasın. Zorunda olmadıkça konuşma muhattap da olma. Böyle insanlara insanlık yaramaz. Ev arkadaşı gibi düşün

(130 puan) tarafından

Duymak istediğim şekilde yazmisibiz tskr ederim bende yapcam aynisini

0 oy
(130 puan) tarafından

Jjjjhttyu655555545

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Seni sevmedigi çok belli canım. Bu işin sonu boşanma ile bitecek gibi duruyor. 

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Sen hep böyle zersrnismi yapacaksın ota boka kocamla kavga edip buraya yaziyorsun

(130 puan) tarafından

Seni ilgilendiriyormu bakma ozamn sende 

(5,186 puan) tarafından

Mutlusundur zor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 256 göst.
+1 oy
6 cevap 229 göst.
+2 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy