+1 oy
274 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (8 puan) tarafından

Kizlar 4 yasinda kizim var bana hem uygun hem iyi gunes kremi onere bilirmisiniz ayni zamanda cocuk icinde uygun olsun mesele nivea mavi kapli var onu onerirmisiniz? 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,386 puan) tarafından

onlar temiz içerikli değil. beeo, siveno, minoris gibi markalar tercih ediyorum ben kızım için 

-Reklam-
+1 oy
(42 puan) tarafından

Maalesef güvenli içerik istiyorsanız parayı gözden çıkarmak gerekiyor incia siveno falan temiz içerikli siveno kullanıyoruz güzel 

+1 oy
tarafından

Kızım 4 yaşında siveno kullanıyorum bende 

(42 puan) tarafından

Hangi doktor dedi bilmiyorum ama çok önermiyorlar, denizin temizliği falan ülkemizde çok iyi olmadığı için minimum düzeyde temas diyorlar biraz büyüyene kadar. Takip ettiğim bir doktor ilk 6 ay önermiyor sonra da ayakları sokmak gibi küçük küçük oneriyor 

(7,481 puan) tarafından

Doğrudur bizim çocuk doktorumuz havuza sokmayın mikroplu oluyor denize girebilir yüzme simiti ile dedi beline kadar anca giriyor zaten kafasını daldırmıyoruz oğlum iki yaşına girdi hala o şekilde sokarım kafasını sokmam

tarafından

Size yazmadım derken farkındaysan ben deniz demişim ve benim yorumumun altında yazmışsın hatirlatayim😁

(42 puan) tarafından

Ablacım sorunlu musunuz post zaten çocuğun denize girmesiyle ilgili ya gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum 

tarafından

Hahahahahahaaa ablacım sen niye öyle sinirleniyorsun 😂😂 ahahahahahahaa uğraşma zaten sana uğraş diyen olmadı hade selametle ✋

0 oy
(10,581 puan) tarafından

Agarta aldım ben kızımada kendimede kullanıyorum 

0 oy
(1,284 puan) tarafından

nivea gibi kalitesiz bir ürünü sanırım bi bizim ülkedekiler kullanıyor boykot ürünlerinden kaçının ki sıhhat bulasınız... 

0 oy
(3,372 puan) tarafından

Minela care aldım ben. Hepsiburada da iyi bir indirim vardı bir alana bir bedava ile yarı fiyatına geldi. Hem bize hem çocuklara kullanırım dedim. Temiz içerikli ürünleri inceleyen bir instagram sayfası var muhendisinoglu diye oraya da bakabilirsin hangisi kafana yatarsa onu alırsın. Daha tatile gitmenize varmış biraz indirim de takip edebilirsiniz. Güzel fiyatlara dusebiliyor

0 oy
(7,481 puan) tarafından

Avene çocuk alabilirsin biz ailecek kullanıyoruz içerik olarak temiz bir ürün 

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Bu dördünün dışında temiz içerikli krem yok alıyorsan bunlardan birini al. Biz siveno kullandık memnun kaldık. Şimdi bitti ıncia indirimde onu Alicam

image

0 oy
(2,450 puan) tarafından

Akrabam siveno da calısıyor gercekten güvenilir ve bitkisel bi ürün dedi hatta hediye etti bi kac tane ama daha denemedim 

0 oy
tarafından

Ben de bundan kullanıyorum 

image

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
10 Nisan 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Oykulku (1,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,985 soru

24,282,746 cevap

342,857 kullanıcı

...