Kizlar 4 yasinda kizim var bana hem uygun hem iyi gunes kremi onere bilirmisiniz ayni zamanda cocuk icinde uygun olsun mesele nivea mavi kapli var onu onerirmisiniz?
onlar temiz içerikli değil. beeo, siveno, minoris gibi markalar tercih ediyorum ben kızım için
Maalesef güvenli içerik istiyorsanız parayı gözden çıkarmak gerekiyor incia siveno falan temiz içerikli siveno kullanıyoruz güzel
Kızım 4 yaşında siveno kullanıyorum bende
Bebek için hangisi olur acaba
Bebek içinde kullanabilirsin abla atlas kaç aylık
Suan 5 ama ağustos ayında gidicez hotele 6.5 aylik falan olcak birde bebeklere havuz kenarında ne giydirmem.lazim sadece kilot bez aldim 😊
Hehhh tamam o zaman al temiz içerikli siveno çok güzel abla bir de şapka al kuzuya ben 3 aylıkken gitmiştim deniz kenarında bile zibinla duruyordu kafasında şapkası keyif yaptı 😁
Özellikle küçük bebekler için UV korumalı Mayolar var tamamen çıplak olması önerilmiyor UV korumalı vücudu epey örten mayo ve gene UV korumalı şapka lazım zaten çok küçük bebeklerin denize girmesini de önermiyorlar
6 aydan sonra deniz öneriliyor doktor dedi 😊 @BirGaripYolcu
Denize soktum demedim ki bende 😁 @BirGaripYolcu
Ben size cevap yazmamıştım
Siveno da güzel avene bebek de güzel bizim eczanede çok sattığımız temiz içerikli ürünlerden ikisi bende oğlum 5 aylıkken gittim denize uzun kollu yada kısa kollu bebek mayoları var decathlon da satılıyor ben oradan almıştım denize girince bile hemen kuruyor düşünebilirsin
Hangi doktor dedi bilmiyorum ama çok önermiyorlar, denizin temizliği falan ülkemizde çok iyi olmadığı için minimum düzeyde temas diyorlar biraz büyüyene kadar. Takip ettiğim bir doktor ilk 6 ay önermiyor sonra da ayakları sokmak gibi küçük küçük oneriyor
Doğrudur bizim çocuk doktorumuz havuza sokmayın mikroplu oluyor denize girebilir yüzme simiti ile dedi beline kadar anca giriyor zaten kafasını daldırmıyoruz oğlum iki yaşına girdi hala o şekilde sokarım kafasını sokmam
Size yazmadım derken farkındaysan ben deniz demişim ve benim yorumumun altında yazmışsın hatirlatayim😁
Ablacım sorunlu musunuz post zaten çocuğun denize girmesiyle ilgili ya gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum
Hahahahahahaaa ablacım sen niye öyle sinirleniyorsun 😂😂 ahahahahahahaa uğraşma zaten sana uğraş diyen olmadı hade selametle ✋
Agarta aldım ben kızımada kendimede kullanıyorum
nivea gibi kalitesiz bir ürünü sanırım bi bizim ülkedekiler kullanıyor boykot ürünlerinden kaçının ki sıhhat bulasınız...
Minela care aldım ben. Hepsiburada da iyi bir indirim vardı bir alana bir bedava ile yarı fiyatına geldi. Hem bize hem çocuklara kullanırım dedim. Temiz içerikli ürünleri inceleyen bir instagram sayfası var muhendisinoglu diye oraya da bakabilirsin hangisi kafana yatarsa onu alırsın. Daha tatile gitmenize varmış biraz indirim de takip edebilirsiniz. Güzel fiyatlara dusebiliyor
Avene çocuk alabilirsin biz ailecek kullanıyoruz içerik olarak temiz bir ürün
Bu dördünün dışında temiz içerikli krem yok alıyorsan bunlardan birini al. Biz siveno kullandık memnun kaldık. Şimdi bitti ıncia indirimde onu Alicam
Akrabam siveno da calısıyor gercekten güvenilir ve bitkisel bi ürün dedi hatta hediye etti bi kac tane ama daha denemedim
Ben de bundan kullanıyorum
1,498,878 soru
24,483,779 cevap
357,209 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın