+1 oy
1,083 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Birde fiyat bilgisi nedir 4 günlük bir tatil iki çocuk iki yetişkin birde çocuklar kaç yaşa kadar ücretsiz 

4.5 biri 16 aylık biri 

20 Cevaplar

+2 oy
(24,038 puan) tarafından

Ben otel seviyorum. Villada yine yemek temizlik sana kalıyor. Otelde yemek hazır en azından. Otelin oyun salonunu da oğlum seviyor. Orada oyalaniyor. Havuz çeşidi sauna hamam falan daha iyi vakit geçiyor. Villa da iyi de otel tercihim. 

tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

-Reklam-
+2 oy
(2,493 puan) tarafından

4 gün tatil için git miss gibi hersey dahil otelde kal. 4 gün ev tutsan bit de yemekle mi ugrasican.  Haa dersin en 10 gub tatil yapıcam en az o zaman farklı olur tabi. Ev mantıklı olur

+1 oy
tarafından

Giden hanımlar yazarsanız bu dönemlerde fiyat hakkında bilgimiz henüz yok araştırıyoruz 

(3,555 puan) tarafından

Öyle,çok şükür🤩🤗

(9,081 puan) tarafından

gecen sene burda kaldik mancero villada

https://www.ulutashouses.com/yazliklar/yazlik-incele/villa-mancero

guzeldi harikaydi hatta bu sene kardeismin izin tarihinde muaitlik yoktu diye baska yer tercih ettik

https://www.villacim.com.tr/villa-suvari-duo bu senede burayi tercih ettik bakalim nasil olacak

(3,555 puan) tarafından

N zmn gidiyorsun Canan. Bizde temmuz sonuna tuttuk ama 3 çocuklar delirmem inşAllah

(9,081 puan) tarafından

yemmuz 27 giris agustos 3 cikis yaptik cankus . kardesimin izin vaktine gire ayarliyoruz biz. esim zaten kendi isi oldugundan istedigi an birakio. babam emekli zaten. kardesime gore sekil aliyoruz:) nereyi tuttuniz siz

(3,555 puan) tarafından

Kalkan Sarıbelende bizimki. Sizinki şenlik olur bayağı ☺️

+1 oy
(17,554 puan) tarafından

Bence otel daha iyi. Villa tatilinde yemek falan dişardan yenecekse oda olabilir ama o zaman çok daha pahali olur. Ben tatile gidince yemek yapmak, bulaşık yıkamak istemem. O yüzden otel tatilini tercih ederim. 

tarafından

Evet oda var dimi canım 

(9,081 puan) tarafından

4 tabagi bulasik makinasina koyyosun sofrayi kaldiriken o cok zor bise degiliiki😂aksam mangali erkekler yapio gunduzde  sabahda kahvaltilirk. bizim de otelde rahat olmuo niye sabah dokuzda kahvaltıya iniyorsun kahvaltıdan havuza hızlı hızlı 1 saat 2 saat yüzüyorsun 11:30 gibi hızlıcana odaya çıkıyorsun hemen duş al et çocukları uyut odada tıkalı kalıyorduk 12:30’da birde çocuklar uyanıyor tam aşırı öğlen sıcağı dörde kadar çocukları oyala 3:30 dört gibi tekrar havuza in altı gibi çık odaya duş al hazırlan 7:30 gibi git akşam yemeği ye saat 9:30’a kadar hızlıcana 1.02 tur at ondan sonra odaya tikil bizim otel boyle geciyor. cocuklarimin uyku saati var.

villada cocugu uyutup hooop havuza. cocuk yatarken uyurken bahcede havuz sonucta .  esim gec uyanmak

istio

otelde mumkun degil . villaya o iyurken biz takiliyiru z aksam odada tikili kalmiyoruz vocuk 9 bucukda uyuyunca yatiriyoruz bahcede biz tatilimize devam

ediyoruz caydi abucburdu  cekirdekdi buyuk olan gece hunduz havuzdan vikmio bende oyle. herkes rahat otelde gunde 2 bucuk 3 saat zor havuz yuzu goruyordum cunku yemek saati cocuk uyku saati . otel havuzlari aksam 7 de kapanir. villada gece gunduz senin uykudan uyan gir havuza tarzi beni. tatil anlayisim

bole

tarafından

Bende istemem aslinda o işlerden uzak olayım istiyorum zaten 

tarafından

Ay casperiye şimdide villa istedim bak 

+1 oy
(5,813 puan) tarafından

Tabiki otel tatili. 

Hangi il ve ilçeye gideceksiniz?

Herşey dahil mi apart otel mi?

Hangi tarihlerde gideceksiniz? 

Hersey dahil 5 yıldızlı otel derseniz 50 -60 bini bulur en az.

tarafından

Canım biz samsun düşüyoruz 4 günlük bir tatil 

tarafından

Yada Rize düşünüyoruz 

(5,813 puan) tarafından

Samsunda ya da rizede 5 yıldızlı otel yoktur. 

O zaman gezme tatili olacaktır,gezerken de eve gelip gitmeyeceği için sadece konaklamalı otel olacak o da çok tutmaz.

tarafından

Rize'de bungolov vardır galiba bilmiyorum yakın yerleri tüm gezdik de tatil için kalmak daha nasip olmadı çünkü hamilelik doğumlar o bu işte 

+1 oy
(14 puan) tarafından

İyi de fiyat bilgisi seçeceğin otele ve seçeceğin villaya göre değişir. Biz villa kiralamıştık işte 3 hafta önce geldik. Fethiye ölüdenizde. 30bin TL'ye kiralamıştık lakin biz sezon öncesi kiraladık. Mishal bizim gittiğimiz zamanlarda kiralayanlar 89bin TL'ye kiralıyordu aynı villayı. Yemek falan uğraşmak istemiyorsan herşey dahil otel daha iyi. Lakin küçücük cocuklarla hersey dahil otelde zor oluyor. Ben geçen sene kızım 1 yaşındayken gitmiştim. Sürekli bir şeylerin saatine yetişme çabasında oluyosun koştur koştur. Ki benim bir taneydi. İki taneyle daha zor 

tarafından

İşte bununda saati var bilgi almak istedim bide hangisi mantıklı açısından sordum canım 

+1 oy
(10,586 puan) tarafından

Ben bungalov tiny house falan seviyorum ya otel benlik değil villada bize çok büyük oluyor bungalov Ağustos için 2 yetişkin bir çocuk 35.000 TL bir hafta konustuk 

tarafından

Bu söylediğin yer neresi canim bizde düşünüyoruz da eşim şeyi görmüş bu bingalovlara kamera olayı çıkmıştı haberlerde onu görmüş diye azcık geri durdu 😁 ama gidip beğenirsen bana da yazabilir misin balım 😁

(10,586 puan) tarafından

Ben yakın civara gidiyorum kuzum Arsuz Samandağ ikisine gittim güzeldi Mersin diyoruz bu sene bakalım 35 bin diyen Arsuz da 

tarafından

Ay neresi kız baya uygun aslında fiyatı 

tarafından

Ooo mersini çok severim çok gittim de dur bakalım bir karar verirsek sana tekrar yazarım gidip gel öyle yazarım artık canim çok teşekkür ederim 🥰

+1 oy
(2,061 puan) tarafından

Kesinlikle otel geçen yıl hata yapıp villa kiraladık tüm yemek bulaşık bendeydi binlerde para verdiğimiz için de villada vakit gecirmek istedik bu sefer Muğla'yi tam gezemedik ama villa şu yönden iyi olabilir 3-4 aile gidilirse hem daha uygun hem daha eğlenceli olur 

tarafından

Aynen kalabalık iyi ama diğer türlü bende istemiyorum artık 

+1 oy
tarafından

En mantıklısı otel ama çocuklar için ücret alıyorlar diye biliyorum apart yada villa da yine bütün işleri sen yaparsın 

tarafından

Ay ozaman ne anladım ki

+1 oy
(1,966 puan) tarafından

bence villa tatili, bi kaç aile ile olunca daha ekonomik oluyor haricinde otel daha iyi. çünkü villada yeme içme derdi de olacak artıları eksileri iki kez düşünülmeli

tarafından

Anladım canım evet çoklu daha hesaplı aslında ama yeme içme toplama işi de var 

(1,966 puan) tarafından

toplu olunca o kısım da dönüşümlü oluyor daha kolay oluyor. ama çekirdek aile gidersen evdeki gibi iş yükü yine olur bence

tarafından

Ben giderken eğer villaya gidersem plastik tabak bardak çanak alırım yikamam yani ama çocukların da uyku saatleri önemli küçükler çünkü 

(1,966 puan) tarafından

mesele tabak yıkamak değil ki... yemeği de mi plastik tencerede pişireceksin mesela. ya da hep dışardan mı yiyeceksiniz? sürekli ne yesek diye düşüneceksin. 1 hafta kalsan banyo mutfak temizlik isteyecek. mecbur yapacaksın. çocuk havluya çiş yapsa yıkaman gerekecek. çarşafı değiştirmen gerekebilecek falan filan. kalabalık gitsen tüm işlerin yükü bi kaç kişiye bölünür ama aktif bi kocan yoksa tüm işler sana bakar. kocan çocuklarla tatil yapar sen arkalarını toplarsın.

otel olsa her işi başkaları yapar sen sadece çocuk bakarsın. küçük olanı mesela havuzda yanına puset indirsen bi gölgede uyutursun. büyük zaten oynar. uykuları sorun olmaz. yani şahsen ben olsam öyle düşünürdüm.

eğer villa tatiline gideceksem yakın 2 aile olan arkadaş ya da kaynanamlar / annemler falan gelsin isterim. misal kaynanamla villa tatiline gitsem çocukları bırakır yüzerim de eğlenirim de ama o olmazsa kocam da ben de koşturur dururuz

tarafından

Bakacak kaynanayi da bulduk iki 

+1 oy
(5,135 puan) tarafından

Asla villaya gitmem hotel varken yemek yap çocuk bak falan filan konfor önemli benim için 😅

tarafından

Aynen öyle eniyai otel 

(5,135 puan) tarafından

Yani bacim sonucta hem.buyuk hem.kucuk yemek istiyor ona zaman ayırırken sana zmaan kalmiycak git hotele bak rahatına banyo havlunu bile yere atıyorsun onlar aliyor 😀 ne yorcaksin kendini

tarafından

Tamam canım 

+1 oy
(3,376 puan) tarafından

Biz 5 gün herşey dahil 5 yıldızlı aquaparklı oteli 46bine ayarladık. Tatil yapmak istiyorsan otel diyorum. Villa da yeme içme çamaşır bulaşık temizlik yine senden soruluyor tatil olmuyor. 

tarafından

Ay ozaman istemem 

(3,376 puan) tarafından

Çoğu otelde çocuklar ücretsiz oluyor zaten belirli bir yasa kadar her otelin farklı yaş sınırı var

tarafından

Anladım canım oda saatliymis kuzum oteller 

(3,376 puan) tarafından

Günlük olur genelde otelin fiyatı saatlik olmaz günlük kiralanan apartlar öyle olur

+1 oy
(7,412 puan) tarafından

villa bize büyük biz ev tutuyoruz. bebeğim büyük olsa yani en azından öğle uyku vakti bitmiş bir çocuk o zaman otel düşünebilirim. 

şimdi ne yediğine içtiğine de dikkat ediyorum haliyle. bir de uyku saati ile otelin saatini denl getirmek mesela, ayrıyetten otel yemeklerin hiç beğenmiyorum. öyle titizlik delisi değilim ama ablam otelde çalışırken birkaç kez mutfağa girmiştim, sidede çalıştı otellerde. biri alibey resort tu. baya güzel bir otel. ama o mutfağı görünce ve kalan yemeklerin nasıl değerlendirildiğini öğrenince otel benim için zor. en fazla kahvaltısını yerim. yemeği dışarıdan yerim😅

geçen sene ev tuttuk, denize baya sıfır bir konumda. 

market alışverişi yaptık. ben sadece kahvaltı hazırladım, bi gün dışarıdan yediysek bir gün evde makarna köfte gibi yaptık yedik. hani zor yemeklerle uğraşmadım. kızıma ayrı yemek de yapabildim rahat rahat. 

(7,412 puan) tarafından

yemek olayını diyor herkes, aslında bu konuda hak veriyorum ama 1 hafta makarna yesek hiçbir şey olmaz 😂

(6,525 puan) tarafından

Tesettürlü biri için villa en uygunu. Giy mayonu oh mis gibi güneşlen evin içinde şort askılı dolaş. Kahvaltıya yemeğe inmek için hazırlan sonra çık yukarı üzerini değiş tekrar in, ee bir de iki çocuğu hazırla bana zor gelir. Yemek yaparım daha iyi. Bak yukarıda Canan demiş, çocuklar uyuyacak odada onların uyanmasını bekle. Villada en azından onlar uyuyunca havuza girersin odada uyurlar uyanınca seslerini duyarsın. Tabii zevkler farklı ☺️

tarafından

Villada karar kıldık canım çok teşekkür ederim yazan herkese 

(7,412 puan) tarafından

bi de ben otele her şey dahil gideceksem atıyorum bodruma, antalyaya falan gitmem. çünkü o kadar para verince otelden dışarı çıkmıyorsun gittiğin yerin de bir önemi olmuyor. yolda geçen zamana yazık. adanada yaşıyorum, giderim mersine tonla güzel otel var. hiç olmadı karataş a yumurtalık a giderim, çok daha uygun olur.

ama ev, villa falan bence en güzeli. 

tarafından

Haklısın canım 

+1 oy
tarafından

Valla ben otel kadınıyım tatile gidilecekse ben yemek yapamam toplayamam etrafı bulaşık yıkayamam yani yiyip içip seçip kalkıp yatmak modu 😂 

tarafından

Bak yukarıda yorumda el ayak hastalığı falan kapılmış havuzda ay kafam karıştı galiba villa istiyorum bende 

tarafından

Ben kendim olacaksam yine de otel seçerim veya şahsi olarak bir yer seçeceksem de her şey dahil seçerim tatilde yemekle temizlikle falan uğraşamam 😅 en olmadı dışarıdan temin edilir tabi 

tarafından

Yemek işi basit ben halledirim yada eşim diaaridan getirir sıkıntı değil tesettürlü yum o yüzden sürekli.mayo ıslanır değiştir iki küçük çocuk eşim ikisini durduramaz 

tarafından

Sana hangisi mantıklı gelirse tabi 

+1 oy
(16,244 puan) tarafından

2 çocuklu anne olarak otel odalarında sürünmektense villa tercih ederim 

Antalya’ya git gel çocuklarla da zor olacağı için senelerdir Sapanca da bungalov kiralıyoruz

İstediğin zaman havuza gir çık Hemen duşunu al 

Milletle dipdipe havuzun içinde değilsin tek başınasın akşam olunca ayrı güzel sesslzik ☺️

tarafından

Bizde villa yada bungolov la karar kıldık 

(16,244 puan) tarafından

En mantıklısı 

Ben açığım ama öyle bikini felan giyemem bungalova da rahat takılıyorum ☺️

+1 oy
(7,339 puan) tarafından

Ben otel seviyorum ee villa kiraladiginda da yemek temizlik yapiyorsun ne anladim o tatilden en guzeli otel temizlik yok yemek derdi yok sadece eglen gez yani

tarafından

Ama iki çocuğum var biri uyuyor diğeri uyanıyor nereye yatircam kuzum 

(7,339 puan) tarafından

Park besik istedik biz odaya ki oda da bir de tek kisilik yatak vardi ekstra havuz basindan ya da deniz basinda da sezlongta uyudu sorun olmadi hic bebek arabasini da goturduk 

+1 oy
(966 puan) tarafından

Biz iki çocukla herşey dahıl otele beş gece 30 bin verdik ve çok memnun kaldık denizide vardı agua park havuzuda. Kızım dörtbucuk yaşında oğlumda iki yaşında. İkiside çok sevdi. Gunduzleri denize havuza giriyodul akşam yemekten sonra çocuklar için eğlence vardı orda oynuyolardı. Yeme içme zaten sınırsızdı asla açıkmıyosun çunku surekli yıcek bişeyler çıkıyodu. 

tarafından

Anladım canım 

0 oy
(125 puan) tarafından

Biz daha dün döndük. Villa ama apartman gibi daha çok. Kadın apartmanın sahibi 1+1 2+1 3+1 daireler vardı fiyatı değişiyor. Fethiye merkezde. Biz sezon daha yemi başladığı için günlük 2500 verdik. Ev çok güzel tabi sezon başladığı için mutlaka fiyat artışı olmuştur ama max yapacağı 5000 dir bence. Ev parasına kesinlikle değiyor. Bütün odaların da klima var. Tüpü bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı televizyon aradığın herşey var. Hatta seni düşünüp havlu bile koymuşlar. Biz çok beğendik şahsen 7 kişi gittik çoğu yatak boş bile kaldı. Her odada 1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak var

tarafından

Mantıklı canım valla 

0 oy
(5,598 puan) tarafından

Çocuklar çok küçük otelde kalın bari yemekle vs uğraşmayın.

Ha bence çocuk yoksa da villa iyi değil ne anladım o tatilden yani:)

tarafından

Çocuklar küçük canım ama biri uyuyor diğeri uyanıyor 

0 oy
(5,194 puan) tarafından

Daha önce gittiğimiz otelle baktım Marmaris'te herşey dahil 1 çocuğum var 3.5 yaşında ona ücretsiz, galiba 6 yaşına kadar ücretsiz. 60 bin TL istiyor. Otelde kalacaksan herşey dahil olabilir ama onlarında yemek saati var iki çocukla nasıl olur bilmiyorum. Geçen sene apartta kaldık çok rahattı istediğimiz vakitte kalkar kahvaltı ederdik yemek olayimiz bazen dışardan bazen kendimiz yapardk daha ucuza gelmişti.

tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
22 Eylül 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Tlntln (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
0 oy
2 cevap 217 göst.
25 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,145 soru

24,284,897 cevap

342,981 kullanıcı

...