0 oy
252 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde tarafından

Almalimiyim. Karaçay guvnmiyorum

image

9 Cevaplar

0 oy
(4,210 puan) tarafından

Hiç kimse alma dicek ama ben kullanıyorum bana kullanışlı geldi başlığın ucundaki aparatı ben bozdum yaptırdık önce sessizdi onu bozmasaydım yine aynı olurdu arzumda var bende ana arzuma bin basar ama şans işi birazda  

-Reklam-
0 oy
(1,261 puan) tarafından

Ben aldım geçen sene.aldigim güne lanet ettim hemen ısınıyor.isininca çalışmıyor.

0 oy
(5,196 puan) tarafından

Karaca pismanliktir. Aynisina benzer bende var, basta cok memnundum sonra motorundan duman cikmaya basladi, rende yapmiyor. Garantisi var, gonderdim calisiyor deyip geri gonderdiler. Bidaha gonderdim, motoru degistik dediler yine ayni. 3 kere gonderdim, sonuc: elde var 0. Sikayetvar a bakarsan zaten gorursun. Asla almani tavsiye etmem.

0 oy
tarafından

Karacanın çöpü bile alınmaz 

0 oy
(4,742 puan) tarafından

Karaca bedavaya elektronik eşya dagitsa kafamı çevirip bakmam. 

0 oy
(3,172 puan) tarafından

7 internette daha uygun var canım trendyol'da hepsiburada'dan bakabilirsin

0 oy
(2,450 puan) tarafından

Ben kullanıyorum gayet güzel ilk gelen urun sıkıntılıydı  geri değişime gitti 2 ci gelen i 1 senedir kullanmıyorum şüan hiç sıkıntısı yok elektronik esya sans işi genelde

0 oy
tarafından

Komsumda plips var asiri kaliteli kek yaparken yumurtayı iki dk sürmüyor çirpmasi eğer alacaksanız bakın derim 

tarafından

Valla 2 bin küsur bunlara vericen iki yılda bozuluyor ama baya iyi komşumun kızı pastacilik okuyo o yüzden almış çok iyi 

0 oy
(74 puan) tarafından

Bence de Karaca almayın çünkü Karaca'nın ürününü kim kullanıyorsa pişman olmuştur etrafımda ben düşünün bime a101e gelenlerden aldım hala da kullanıyorum kaç sene de oldu 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 667 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
8 cevap 333 göst.
12 Eylül 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Ecems (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,985 soru

24,282,742 cevap

342,857 kullanıcı

...