0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından

Hanımlar bu kahveyi kullanıp da zayıflayanlar var mı image

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yalan yalann ne haberler çıkıyor ne zararlar veriyor insan vücuduna. O paraya git manavdan yeşillik al ekmeği kes bir ay sabret sonucu görünce zaten devam edersin

(7,315 puan) tarafından

daha dün mü ne gördüm zayıflama çayından kadın kaç gün hastanede yatmış. 

tarafından

Evet ya bende bi bunalım halindeyken aldım eşime de aktar çay satmış ama ikisinden de sadece bi iki kere içtim. sağlam kafayla düşününce hepsini çöpe attım. 

Burdan birine de atıcam diyordum bana gönder diyordu ısrarla ona da anlatamamıştım🥲

Bir de o kadınınki masum görünen yeşil çaydı yanlış değilsem. Tabi doğal kurusu değil marketteki paketli olanlardan

(7,315 puan) tarafından

kontrolsüz tüketmek çok sakıncalı. 

ödem atacam diye 1 bardak içmesi gerekirken 10 bardak içenler de oluyor.

diyetisyen bir çay karışımı önermişti eşime, evde hazırladık yani hazır da almadık. 2 haftada eşimin karaciğer enzimleri bozuldu. yaramadı eşime. bazen uzman görüşü olsa bile sıkıntı olabiliyor. her çay veya kahve herkese iyi gelmiyor. 

-Reklam-
0 oy
(1,895 puan) tarafından

Bunlara bel bağlamak saçma geliyor bana hem kilo almak için hem zayıflamak için böyle şeyler kullanmayın kesinlikle size zarar 

(34 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
(4,735 puan) tarafından

Zayıflama kahvesi diye bir sey olabileceğine ben inanmıyorum zayıflamak buyuk oranda psikolojik bir durum. Kafanda oturtursan evet iştahın da kesilir kilo da verirsin ama yok ben yemeyi seviyorum diyorsan bu kahveler çaylar en fazla odem attirir

0 oy
(3,172 puan) tarafından

Ben bundan sipariş verdim daah önce ablam denedi ve baya iştah kesiyor dedi hepsi buradan aldım ama galiba sahte ürün göndermişler 3 gündür çok dikkat ediyorum ekmek yemiyorum ama öyle mucizei birşey değil

Bence de hepsi para tuzağı🙁

(3,172 puan) tarafından

image

Benim yaptığım bu 

(34 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Benim deneyimim yok ama geçen haberlerde okudum bunlardan  içen bir kadın bir deri bir kemik kalmış malum toprak altı eriyor bedenin . 

Kız bunlara bel bağlanır mı ne biçim karaciğer ve böbrek sorunlarına yol açıyor değer mi ayrıca para tuzağı bunlara harcanan paralarla çok sağlıklı tok tutan yiyecekler alıp diyet yapabilirsin . Bunlara verdiğimiz paraya acımıyoruz ama sağlıklı diyet yemeklerine verilen paralara acıyoruz 

0 oy
tarafından

Organları bozuyor böyle şeylere gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
7 cevap 244 göst.
+1 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 399 göst.