0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından

Kizlar selamlar. Kızım 34 aylık. bir haftadır külot atlet sevdirmeye çalışıyorum

Bugün de bezi çıkarttım Kukuli şarkısı açtım üç saatte yedi kez külota kaçırdı 

Lazimlik klozet vs oturmuyor banyonun içine klozet üstünü koyup yaptı bir kez. 

Bana bir akıl verir misiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(14,948 puan) tarafından

Zamanla alışır canım sen videolara devam et sevimli dostların da vardı tuvalet şarkısı 

(443 puan) tarafından

İnşallah alışır kısa zamanda şuana kadar hep kaçırdı çamaşırına ve hep kaçırarak az yapıyor tutuyor galiba 

(14,948 puan) tarafından

Olabilir canım. Sen sakince anlat alışır elbette. "Hazır olması gerek, sinyalini vermesi gerek, gece kuru kalkması gerek..." diyenlere kulak asma 25 aylikti kızım ve bunların hiç biri yoktu. Altına yapardı kanepede otururken ben görmesem hiç haberi olmazdı. Öyle öyle alıştı. Şimdi altına kaçıracak olsa ağlamaklı oluyor 😁

-Reklam-
0 oy
tarafından

Üç saatte 7 kez mi. Çok mu sıvı tüketiyor baya fazla değil mi. Bence bir kaç gün daha deneyip hiç ışık yoksa biraz ara vermelisin. Benim oğlumun da bi kaç ay önce bezi hiç kuru kalmazdı ne gece ne gündüz sanırım geçen aydı kuru olmaya başladı sabah uyanınca hemen tuvalete götürdüm veya bir şey içtikten sonra öyle başladım daha kolay oldu. 

Yanlış yönlendirme olmasın bana çok geldiği için böyle söyledim biraz daha sabret bakalım bi kere oturmuş inşallah devamı gelir. 

(443 puan) tarafından

Sabah Ihlamur içti iki bardak karpuz da yedi bu saate kadar 15 olmuştur değiştirdiğim külot sayısı 😂 inşallah alışır 🌷

0 oy
(5,355 puan) tarafından

En az bir hafta bekle alışması için. Benim kızım 3 gün oturmadı lazımlığa tuvalete 35aylık başladık bizde  . Hep altına işedi kakasını yaptı . Sonra yavaş yavaş lazımlık üstünde oyun oynaya oynaya orurttum. Diğer 3 günde sadece oyun oynadık hiç çişini yapmadı altına yaptı  . 3. Günün sonunda günde bir defa sonraki gün iki defa derken alıştı ama 3 hafta boyunca kakasını altına yaptı . Şimdi 4. Haftadayız hem çişini hem kakasını söylüyor ve lazımlığa yapıyor arada ufak kazlar oluyor bazen. Benim 3 gün boyunca dişlerimi sıkmaktan başım çatlıyordu artık.

(443 puan) tarafından

Ay inşallah Umut oldu bana yazdıkların darısı başımıza inşallah ❤️

(5,355 puan) tarafından

Ben de buraya iki defa post açtım bu süreçte. Şükür biz %99 tamamladık. Pes etme kızma . Sabırlı ol sonunda bitiyor hepsi. Bu süreçte dışarı çıkma sakın altına gece de olsa bez bağlama . İlk başlarda kızım yaptığı çişten bile rahatsız olmuyordu . Bir kaç gün sonra bir damla bile kaçırsa rahatsız olmaya başladı. Mesela kızım çişini yapınca lazımlığa beraber klozete döküyoruz . Çişini balıkların yanına gönderiyoruz her seferinde öyle diyorum . Hoşçakal çiş balıklara selam söyle diyip gönderiyoruz. Çişini yapınca beraber dans edip seviniyoruz . Ada çişini yaptı yaşasın diyip çak yapıyoruz zıplıyoruz. Oyun haline çevirdik işi bildiğin. Sadece lazımlığına yapıyor bu arada klozete oturmaya korkuyor. Sen de istemediği şeye zorlama ters teper sonra. 

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Klozete oturt sonra boyama kitapları ver eline yada sevdiği seyler öyle öyle alışacak ben öyle alıştırdm ama kaka halen altına yapıyor çıldıracam.bu arada ben çise götürurken annecim cisim geldi diye yüksek sesle söyleyip götürüyordum.ogrenene kadar şimdi kendi diyor çişisi geldi ,kakasinada kakan mi geldi diyor ama gidince yapmıyor.amman şu tuvalet eğitiminde kabız olmamasına dikkat et yoksa ha bira donuna birakacak korkusundan o durumdaym

(443 puan) tarafından

Klozete asla oturmuyor ki. Oyuncak bağımlısı değil dikkatini çekmez hiç öyle şeyler. Az önce maşa ile koca ayıyı yaptırdık tuvalet onlar yaptı kızım yapmadı 😂😂😂 

(1,368 puan) tarafından

Telefonla oturmazmi peki yada alaturka tuvalet varsa onla devam et

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
+2 oy
8 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 252 göst.

Kategoriler