Ya kızlar nıye resım atıyorsunuz lavobanın dıbıne kadar yani göstermesrnız yazsanızda anlasılır sanki doktoruz mesela pıhtılı kan dıyıncr anlıyor uz acık pembemsı kan deyınce anlıyoruz resıme gerek yok yani ıcımız dısımıza cıktı
Uygulama izin veriyorsa elestirmenizin bir manası olmayacak yine atılacak yani. Uygulamada zaten böyle fotoğraflar atılamiyor olsa postlar kaldırılır. Bursa gayet hemşireler var. Anlayan insanlar var. Anlamiyorsaniz zaten girip bakmanızın manası da yok. Uygulamanın izin verdiği seyelre müdahil olmayalım. Postu bilmiyorum ama arkadaş resimli yazdıysa postu da kaldırmıyorlar ise hiç sorun yok.
aynen öyle ama ben de şuna karşıyım bazıları uyarı vermiyor resimli diye not düşmüyor buda hoş ve etik olmuyor.
Olmayabilir lakin etik değil kısmı sadece size göre. Uygulama etiginin içinde istediği görseli paylasabiliyor ekstra olarak rahatsız oluyorsaniz zaten siz uyari verin. Uyarınız adil ve gerekli ise zaten karar mercii kaldırır. Uygulama kadınca sohbet. Burda cinsel yaşam da sağlık olarakta kategori var. Yani insanlar istediği gibi sorabilir. Bu durumda karar verici biz değiliz.
Postu bilmiyorum ama başlıkta resimli yazıyorsa ve hassassanız girmemeniz en doğrusu.
Resimde yine sıkıntı yok da, başlıkta belirtmeyenler oluyor, bunu sevmiyorum.
Ya canım başlık belirtmemek sıkıntı bence sadece yoksa sorun yok :))
Yasak olmadığına göre sorun yok sadece başlığa resimli diye belirtmeleri gerek
Haklı bir post
Haklısın 😒
Ben resimli yazıyor sa hiç bakmıyorum bide bazıları uyarı bile yazmadan koyuyor çok miğde bulandırıcı
Başlıkta uyarı yok muydu resimli diye?
Resim ne yok kız hangi postsa
İyi akşamlar dilerim
Çok haklısın canım
Nerdeyse...o kaldı paylasmadıkları
Herseyin bi usulu kaidesi olmalı
Hahahahahahaa keşke o tek olsa canım buraya şeyini atıp açılmam var mı diye soran kişiyi gördü bu gözler apacacık ulu orta atmış öylece mağara gibi 😂😂😂
amaniiiiiiin 😂 ne çektin be vallahi
Dünyanın çivisi çıkmış be ya
Orman kackınları desek ya
Öne öyle öz güven yav
Geçen biri nişan mı yazmış resimli diye de belirtmiş girip bakmadım
Sende girip bakma merak edip giriyorsan da eleştirmemelisin.
Bakma kardesim o zaman resim koyan başlığa zaten Resimli diye yaziyor allah allah
1,485,137 soru
24,284,689 cevap
342,963 kullanıcı