0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde (8,472 puan) tarafından

Benim erkek kuaföre gidip saçımı kestirmek 😀

Elleri çok hafif oluyor

İki kez erkek kuaföre gittim elleri kadınlardan daha hoş geliyor :) 

20 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Açılmak olur ama teşhir derecesinde değil boynum açık olsun yeter özellikle yazları zorluyor. 

(1,690 puan) tarafından

Yorumunu okuyunca evet bende canım bereket evde kafam açık :((

-Reklam-
+4 oy
(1,903 puan) tarafından

Açılın cehennem odunu geliyor 😂😂

+3 oy
tarafından

Haram olan herseyin tadina bakmak🤣

(2,064 puan) tarafından

Kız benim de sakladiklarim vardı da onları dökmemişim en azından ben onu da tekila gibi olur diye düşündüm bu kadar sapıtacagimi bilemedim ki 🤣🤣🤣

(2,064 puan) tarafından

İçemiyorum da zaten ya bi ara içip saçmalamayı istiyordum moral olarak çok kötüydüm 2.5 yaşında kızım var ondan dolayı icemedim sağlıklı düşünemediğim için korktum bide hamileyim zaten ama güzel oluyor ya sonrasında baş ağrısı olmasa bide şarabın tadını merak ediyorum 

(9,073 puan) tarafından

sarabi bende merak ediyorum . ev arkadasimdan biri muglaliydi baya iciolardi ailecek. sarap oyle zevkine icilecek biraey degil derdi acimtirak derdi  keskin kotu tadi var hani o yizden yemekte iciliyormis bisey yer icwrken tadini kamufle etmek icin. 

(2,064 puan) tarafından

Benim gördüklerim etin yanında içiyorlar bide makarnanın yanında görmüştüm eşim onu sen içemezsin dedi ya yine de merak ediyorum birayı da icemedim kokusundan daha çok tadı kötü ağır bı tadı var

(8,098 puan) tarafından

eşimin halası ve eniştesi denizli çal a gidiyorlar her sene, üzüm alıp eski usul mayalandırarak şarap yapıyorlar. böyle etil alkol falan koymuyorlar, sirke yapar gibi yapıyorlar. acayip iyi tadı oluyor. alkol, kendi fermentesi ile açığı çıktığı için rahatsız bir içim olmuyor.

aslında viski bence şaraptan daha ağır. ha ağır şaraplar var ama içimi rahat olanlar da var. 

süryanilerin şaraplarını merak ediyorum. 

bi de üniversite eskiden portakal şarabı yapar satarmış her yerde. tabi artık satmıyorlar, çok güzel olduğunu söylerler hala üretiyorlar mı o bile belli değil. 

şarap güzel peynirle öyle sadece de içiliyor. 

et, makarna, pizza ile gidiyor. tabi bizim dominos pizza değil gurme italyan pizzalar.

bi de sıcak şarap olayı var. onun da içine ekstra baharat atılarak ısıtılıyor baya kış çayı gibi oluyor 😂

+3 oy
(5,896 puan) tarafından

Dusmanlarimi catir catir vurmak 

+3 oy
(9,073 puan) tarafından

kadin kuaforler hicbir halt yapamiyor bence ya yetenek yok yada musteriyi kiskanip guzellestirmek istemiyorlar. kadin kuafore zerre guvenim yok

+3 oy
(10,723 puan) tarafından

Dövme yaptırmak olurdu ilk yapacağım

+3 oy
(8,098 puan) tarafından

açığım, erkek kuaföre gidiyorum, arada alkol alırım benşm yeterince günahım var 😂

(28,603 puan) tarafından

Hahahaha zobor 🤣🤣🤣

(8,098 puan) tarafından

zobor ne kız 

(28,603 puan) tarafından

Kız diyor ya gönül dağındaki komik söz 🤭

(8,098 puan) tarafından

izlemedim ben o diziyi yabancı kaldım😅

(28,603 puan) tarafından

Güven bana😂

+2 oy
(3,003 puan) tarafından

Karşı binanın altında bulunan sabah akşam havlayan tazı cinsi köpeği zehirlemek

(3,230 puan) tarafından

Linç loading..... 

(3,003 puan) tarafından

Sökmez 🫢

(3,230 puan) tarafından

Belediyeye şikayetçi bulunabilirsin canım Eğer çocuklarını seni rahatsız ediyorsa

(6,049 puan) tarafından

Belediye götürmüyor mu. Bizim burda 30 a yakın vardı şükür 3 tane felan kaldı tek tek götürdüler 

(3,003 puan) tarafından

Bulundum 2 kez sahipli hayvan birimine zabıtaya uyarı verıp gidiyorlar sabah akşam havlar mı bir köpek camlar da açık 

(3,003 puan) tarafından

Keşke sahipsiz olsa ama sahipli olduğu için uyarıyorlar 

(6,049 puan) tarafından

Hmm sahipli olunca evet bişey yapamazlar.. bizimde apartman da var süs kö.peği güya sabah akşam apartmanda havlar sahipleri çalışıyor. Eve kapatıp gidiyorlar kapının arkasında havlıyor sanırsam bütün apartman yankılanır 

(3,003 puan) tarafından

Ne çektık be bu köpeklerdn bırde bahsettiğim köpeği salamıyorlar çocukların üstüne zıplıo

(1,903 puan) tarafından

Yorumları okurken gözlerim kanadı. 

(3,003 puan) tarafından

🫢🫠🫣

(5,511 puan) tarafından

Bizdede var bahçede valla havlıyor çok havlayinca biz çıkıp susturuyor kuduruk yoldan motor geçse havlıyor komşuda hep şikayetçi 😆 kapıya bile geldi kavga ettim kadınla kendi öğle alirim gibi gece 12 ye kadar disarda bütün çocuklarla ses yaparlar senin çocuğundan daha az sesi çıkıyor dedim.. 

Sonra evde kim varsa yakalamış kavgaya eltimi kaynani kocami 😀

Kopek nerdemi bahçede belediye gelse ne olcak kimliği var çipi var aşısı var 😂😂

Aramızda kalsın o koca çenesini açınca bende bazen deli oluyorum yalan soyleyemiyecegim 

(3,003 puan) tarafından

Buda karşımızda emlak yönetimine ait zar zor yemek veriyorlar havlayınca oda apartmanın altını telle çevirmişler duruyor orda çocuk var camlar açık sürekli havlama sesi ile nasıl uyutulur bebek. Evet hayvan havlar eder ama gece gündüz olunca beyin kalmıyor birde saldırgan salamıyorlar kaç kez düşündüm şuna zehirli mama atsam da geberip gitse dıye ama işte olmuyor vicdanen. 

(5,511 puan) tarafından

Agresiflik tek kalmasından gezdirilmiyor

(6,049 puan) tarafından

Biz buraya taşınalı 4 sene oldu 3 sene ne çektik yaz günü cam açamazdık geceleri aynı anda 20 köpek havlardı bazıları sabaha kadar Serenat yapardı . Kimi uzağa torpil atardı korksunlarda susaunlar die ama nerdee.. oğlum küçüktü ne çekerdim uyuturken. Bi süre sonra artık saatteki dk sesi gibi alışıyorduk😂 

Bu yıl rahatız şükür sessizlikte uyumak varmış 

Konya belediyesinden Allah razı olsun barınaklara götürdü hep . Burda bide et fabrikası vardı sürekli kemik atarlardı ondan mı agresiftiler bilmem

(1,903 puan) tarafından

Barınakları götürdü ve hepsini öldürdü. Allah razı olsun 

+2 oy
(3,230 puan) tarafından

Çok şükür haramda aklım yok ama sanırım para ile alakalı olurdu rahat yaşamak için

+2 oy
(428 puan) tarafından

Düşündümde bulamadim😂sirf günah bu yapmayayım dedigim şey yok😅günah olan şeyleri yapmak hiç zevkli gorunmuyor bana

+2 oy
tarafından

Cok sukur suan hic bi gunaha meylim yok da ben yeni ergenken boyle acik kizlara bayilirdim cok erkende kapanmadim 14 yasindaydim o zamanlar acik kizlar cok hosuma giderdi zaten cocuklugumda da oyle acik degildim hic sort askili falan giymedim en acigim pantolon kisa kollu olmustu belki de ondan cok icimde kalmisti suan halimden memnunum ama sanirim suslenmek acik giyinmek olurdu hatta kucukken o acik kizlara bakardim bende Allahtan isticem cennette boyle giyincem derdim 

(3,003 puan) tarafından

Benım görümcemin kızı var özenmiş okuldakı bir arkadaşına kapanmıştı 13 yaşında ama bilinçli olarak değil tatile bıze geldıler illa renkli saç taktırcam dedi annesi müsade ettı taktırdık sonra gitti annesine anne saçlarımı açsam hem okuldakıler renkli saçımı görür saçlarımla hava atarım dedi (beline gelıyor saçı) annesi müsade etti nerdeyse 1 sene olacak açık şuan yazınızı okuyunca bu durum aklıma geldi 

(1,690 puan) tarafından

Artı canım bunada Ayn :(

tarafından

Yok benimki ozenti olmadi benim ailem zaten tutucu babam takkesiz gezmezdi bi donem annem pardesusunun uzerine uzun eşarp yapardi abdestli namazlilardi benimde kapanmami istiyolardi cocuklugumda acik giydirmediler kapri askili bile giymedim ama hic bi zaman kapan diye baski yapmadilar ailem ne kadar tutucu olsalarda okul da hic bi arkadasim kapali degildi ne bi baski ne bi ozenti yoktu kendi istegimle kapandim sonrasinda bende acilmak istedim liseye baslamistim zaten o zaman okullarda yasakti okula gidip gelirken de aciyodum adet de olmamistim zaten kimse sorun etmedi ama acilmadim sukur icimde cok kalirdi o zaman ama mesela kuzenlerin dugunlerde falan diz alti elbise askili flaan giyerlerdi makyajlar falan halam cok acikti V yaka giyerdi gogsunun dibi gorunurdu heveslenirdim cok sukrediyorum ki acilmamisim suan ferace giyiyorum 

(328 puan) tarafından

Şuan evinizde öyle giyinebilirsnz evet depremdi şeydi dusunuyoruz da içinizde kalcaginzda arada evde :)

tarafından

Tam suan uzerimde sart ve askili var 🤭 benim 2 erkek kardesim ve bavam vardi evde 3 erkekle giyemiyosunuz oyle seyler ben giyemedim yani ama evlendikten sonra ben bi soyundum kizlar sort askili gecelikler aldim 3 4 takim var croplar kisa elbiseler askili falan evde ciplak geziyorum valla namaz vakitleri ve balkona cikacagim zaman giyinmek zor geliyo ama olsun icimde kalmiyo belki de ondan suan hevesim ykkeskisi gibi 

+2 oy
(5,222 puan) tarafından

Acık biriyim erkek kuaförüne çok kez gittim, içki içerim bir dövmem yok ondan da korkuyorum yoksa yaptırırım 🤣🤣🤣 

(11 puan) tarafından

Hiç acımıyooo rahat ol git yaptır içinde kalmasın 😄

(5,222 puan) tarafından

İnşallah bir gün cesaret edersem yaptıririm  🤣

+2 oy
(810 puan) tarafından

Bir kaç kişi var onları tek tek listeleyip nefret sırasına göre öbür tarafa yollamak. Hele bi tanesi o kadar zorladı ki elimi kanına bulamamak için kendimi çok zor tuttum. İyi ki öyle bir şey yapmadım özgürlüğüm çok kıymetli. 

+2 oy
(2,480 puan) tarafından

Anam herkes işlediği günahı dökmüş ortaya 😃😉 dedikodu yapmak sanırım benim işlediğim günah .

Sorunun cevabina gelirsek , gıcık olduğum birilerini dövüp zarar verirdim 🫠🫠

+2 oy
(6,535 puan) tarafından

Aklima bisey gelmedi. Heralde cok gunahkarim yapacagimi yapmisim : D ya da gunah seylere hevesim yok. 

+2 oy
(217 puan) tarafından

25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı görücü usulüyle evlendim sanırım koluma sevdiğim birini takardim nasıl bir duygu çok merak ederdim ama sevdiğin birinin yanında çok mutlu olursun eminim mutlu olurdum bide açık giyinmek kısa etek crop falan 

+1 oy
(632 puan) tarafından

Pantolon giymek olurdu.

Çok küçüktüm etek giydirdi babam

+1 oy
tarafından

Günah olan herşeyi yapmak olur 

+1 oy
(5,615 puan) tarafından

Belki sorduğun cevabı net bu değil ama. Ben bir kaç günlüğüne erkek olmak isterdim. O cinsel hazzı merak ediyorum. Nasıl bir şeyki bu bir kaç gün zor dayanıyorlar. Abaza abaza dolanıyorlar ortalıkta. Kendilerinde frenliyemedikleri şey ne. Boşalma anında Nasıl bir duygu hissediyorlar?

+1 oy
(2,003 puan) tarafından

Açılmak olurdu. Yazın efil efil diz altı elbise ve altına sandaletle çok rahat olurdu. Saçlar rüzgarda uçurdu. 

Ama tesettürlü olmaktan da memnunum sevıyorum tesettürü asla pişman olmadım. Sadece bazen zor 🙂

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 378 göst.
0 oy
45 cevap 1,371 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,069 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu