0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (3,695 puan) tarafından

Kızlar bugün eltime gittim, orada otururken eltimin 4,5 yaşındaki oğlu kızımın poposuna vurdu. O anda anı tepki vermek istemedim, hemen 30 saniye sonra kafasını elbisenin altına soktu bende hemen uyardım. Bunu yapmaması gerektiğini, ayıp olduğunu söyledim. Kızım 2,5 yaşında, bazı şeylere ayıp diyorum ama detaylı bilmiyor. Ne yapmalıyım? 

6 Cevaplar

0 oy
(6,877 puan) tarafından

Ay o çocuk onları nerden biliyormus ya 

(3,695 puan) tarafından

Bilmiyorum, o anda eltim uyarmadı oğlunu. Kız kardeşi var büyük ihtimalle onunla böyle oynadığı için kızımla da oynamak istedi ama ben izin vermedim. Hatta eşime de söyledim uyardım haberin olsun  diye

(6,877 puan) tarafından

Bende sevmem öyle şeyi bizimde burda komşunun çocuğu var aynı yaşta kızımla parkta sarıldı kızıma arkadan bende uyardım hoşlanmam çocukta olsa hoş değil 

(3,695 puan) tarafından

Bu devirde her şeyden korkar olduk. Ne yapacaz bilmiyorum cidden

(6,877 puan) tarafından

Valla öyle gerçekten . Bende sevmiyorum ve çok korkuyorum hele parkta o genç kızları gördükçe Allah'ım Koru 

-Reklam-
0 oy
(28,603 puan) tarafından

Kızın çok küçük sen ona anlat böyle şeyler yaparlarsa onlara izin verme de öğrenecektir benim çocuklar 2 yaşında öğrendi hep ayıp kelimesini ve nelerin ayıp olduğunu usulünce öğrettim eltinde çocuğuna öğretirse daha iyi olur herkes çocuğuna bunları mutlaka öğretmeli ki toplumun temeli sağlam olsun 😉

(3,695 puan) tarafından

Kız gözünün oldu, o anda ne yapıyorsun demedi. Ama bir daha oturacağımızda yaparsa net söyleyecem. Geçen sefer de yapmıştı, başkasi yanlış anlar dlye

(28,603 puan) tarafından

Demesi lazım bencede söyle ben hemen uyarırım o anda dikkat edilmeli ya güzel yetiştirilmeli 

(3,695 puan) tarafından

Kızıma öğretmen lazım ama böyle şeylere tepki vermeyi ama daha küçük anlamıyor tam olarak

(28,603 puan) tarafından

Anlar anlamıyor sanıyoruz ama şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah

(3,695 puan) tarafından

Daha sık söyleyecem bende

0 oy
(6,348 puan) tarafından

Acaba ne niyetle yapti yani tatmin olmak icin degildir tabiki ama ozel bolgelere temas etmek istedigi icin mi yapti yoksa bilmiyo mu cocugu suclamak istemedigin boyle dusundum ama ne olursa olsun yapmamasi lazim ailesi uyarmiyo mu hic benim oglun 2 yasindaydi cirt cirtli kitap aldim dogum gununde ozel bolgeleri anlatan 2 yasindan beri anlatiyorum ve masaAllah oglum asla pipi popo meme kimseye gostermez de elletmez de agzini opturmezde mesela biri yanlislikla yapsin hemen bana gelir soyler mesela kaynanamlarda terliyo ustunu degistircem ya kimsenin yaninda degistirtmez yinede goguslerini elleriyle kapatir 

(3,695 puan) tarafından

Hiç bu güne kadar böyle bir şey yapmamıştı, çok şaşırdım. İlk kez yaptığı için ayıp olur öyle yapma dedim ama bir daha yaparsa daha sert uyarıcam yapacak bir şey yok

(6,348 puan) tarafından

Cocukluk bisey yok annesini uyar derim cocuga su yol doğru bu yol yanlis diyen olmazsa nerden bilecek kotu bisey yaptigini dusunse senin yaninda yapar mi bence annesiyle konus bu boyle olmaz seninkine de zarar benimkinede de baktin duzelmiyosa gidip gelmezsin yapacak bisey yok 

(3,695 puan) tarafından

Hiç bu konularda yüz göz olmayı sevmiyorum. Eşime söylesem o abisine söylese daha iyi sanki

(6,348 puan) tarafından

Aynen bende sevmem bencese mantikli olan o burda esimi araya katmam falan diyenlerde cok oluyo ben ondan soyledim 

(3,695 puan) tarafından

Bir daha yaparsa kendim de sert uyarıca  çocuğu, hemde eşim abisini uyarır artık. Ben söylesem gelin kötü olur çünkü

0 oy
tarafından

Valla ben kızarım kendi oğluma öyle bir şey yapacak olsun asla … bence ağır tepkini koy bu gibi şeylere 

(3,695 puan) tarafından

O anda tepki verdim zaten, öyle yapılmaz ayıp dedim ama kızmak istemedim, sonuçta annesi yanımdaydı

tarafından

Annesi yanında olabilir benim oğlum öyle bir şey yaparsa ben susarsam benim ayıbım olur yani kızana da asla tepki vermem sustuysa da annesi onun ayıbı olmuş 

0 oy
(7,315 puan) tarafından

şimdiden önlem alınmalı. evet yaşları küçük ama olmaz. bu durumu normal kabul etmemeli o çocuk da ailesi de

(7,315 puan) tarafından

sadece bundan sonra biraz daha temkinli ol. uyardığın için sen yokken gizli gizli yapmaya çalışabilir. 

(3,695 puan) tarafından

Bundan sonra asla elbise giydirmem ve gözümün önünden ayırmam zaten

0 oy
(5,857 puan) tarafından

Hem kizini hemde eltinin cocugunu uyar 

Ve bu konularda dikkatli ol canim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
+1 oy