Sabah kahvaltı ev işi ( bulaşık ,camamsir ,yemek derdi ) çay saati ,çocuk bakımı ilgi oyun park , çok bunaldım döngü hep aynı ne evin işi ne çocuğun derdi bitmiyor ..
Evet öyle ama ben hayatımdan memnunum. Gazzede ki Müslümanları düşünüyorum onlara göre dolabim dolu kiyafetle gidayla .başımı sokacak evim var herseyim var . Rutin nimettir demişler.
Şuan savaştan değil kendi dogamdaki yaşamdan bahsettim , savaş olayina girsek hepimiz lüks hayatı yaşıyoruz zaten
Onlarla kendimizi kiyaslarsak, yaşadığımız hayatın kıymetini anlarız demek istedim .
Evet ev işleri yorucu bebek bakımı zor ama her halimize şükürler olsun
Evet bazen hepimizin sıkıldığı oluyor sonuçta insanız robot değiliz ama yinede şükretmek lazım. Rutin nimettir
Orası öyle ama cidden artık sürekli çocuğa yemek hazirla akşam ne pişecek hep bir tezgah bulaşığı dönüp dolaşıp surekli aynı şeyi yapiyorm
Rabbim sağlığımızla sınamasin ev işleri nasıl olsa yapılır.
Benimde ayniii :(( arada bi kursa gidiyorum iyi geliyor o kadar ,yada esimle turluyoruz yani ekstra bise yok hep ayniii hergun ayni güne uyaniyorum😃
Al ben den de o kadar benimki sıkılmak değilde yoruluyorum lakin bu hayat bu rutin hakikatten çok büyük nimet kolay kolay şükrünü eda edemeyeceğimiz gibi bir nimet hastalık olmasın rutin bozulmasın çok şükür.
Kendim de bunaldığım için seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden rabbim selamet versin mübarek cuma vakti sana da dua edeceğim nasibse.
Evin isi bitmez canım bunun için kendine Bi plan yapmalısın. Ben büyük temizlik yapmayacaksam günlük en fazla saat 1 e kadar temizlik isi ayırırım sonrasi kendime ve çocuğuma. O zaman iyi oluyor. Bunun gibi plan yap kendini strese sokma
Rutin nimettir bunu unutmayın
1,488,961 soru
24,337,646 cevap
345,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın