Merhaba güzel hanımlar kızım için isimde kararsızım çok az kaldı doğumuma yardımcı olur musunuz ?
Gülce meva
Gökçe
Ahsen hüma
İkra
Mihrimah
Gökçe güzel sadece
Ikra diyorum
İkra çok güzel 💕
En temizi gökçe gibi diğerleri ağır geldi bna
İkra ve gökçe meva güzel geldi bana
Hepsi çok zorlama isimler bence. Ben olsam bunların içinden gülceyi verebilirim sadece
Zorlama isimler ne oluyor ki bende lina linda Alya sevmiyorum ya maalesef
Onlar da çok zorlama zaten
E ne koyalım :)
Bunların içinde Gülce diyorum ben :)
Gülce tek olabilir yada Mihra da güzel
Gülce tek başına çok hoş isim
32 haftalık hamileyim Gökçe Naz koyucaz adını. Meva tek başına güzel isim. Diğerlerini sevemedim.
Sade Gökçe daha güzel değil mi. Naz sanki kezbanımsı duruyo
Bende tam olarak ondan emin değilim. Soyadımızla sadece Gökçe tuhaf oluyor diye araya onu seçtik ama henüz doğuma var. Nihai kararımız ne olur bilemiyorum 😂
Minigimin ismi gökçe ,bence harika bir isim🥰
Eliz
Aden
Umay
Berfu
Kızım olursa bunlardan birini koyarım anlamları çok güzel
Gülce ve gökçe çok iyi bence. Gerisi cık 😂
Gökçe çok tatliş bencede sağlıkla gelsin inşallah
Yüsra
Elif
Ezel
Ela
Eslem
Esilay
Alya
Alyadua
Bunlarda güzel canim
Gülce vera diye değiştirmek istedim nedense :)
Benimde iki haftalık kızım var Ahsen koydum tek her duyan çok beğeniyor ek isim koymadım
Ben Türkçe isimler verilmesi taraftarı bir insanım. Peygamberimiz bile güzel anlamli isimler verin demiş, illa Arapça olsun dememiş. Zaten Kur'an'da geçiyor diye Sanem, Kezban gibi isimleri veriyor insanlar, anlamını bilmeden mesela. Bence özümüzü korumak çok önemli. Gökçe şu anda çok yaygınlaştı, güzel bir isim. Çift isim sevmiyorum, bence bir çocuğa iki isim vermek gereksiz. Almila ismini çok beğeniyorum bir de. Aybike, Ece, Bilge de sevdiğim Türkçe isimlerden.
Ben de Alçin ismini çok seviyorum .
Kızımın ismi Gökçe Begüm 🩷 o yüzden Gökçe diyorum.
Gülce gökçe ahsen arasındayım. Ben tek isim seviyorum gökçe ya da ahsen tercih ederdim
Komşum Hüma İkra koydu bir ay önce
1,498,878 soru
24,483,757 cevap
357,207 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın