+1 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar evde her yer karınca oldu masalarin koltuklarin uzerinde görüyorum tek tek gözüme çarptı kesin çözüm ne onerirsiniz acaba ilaç da olabilir bildiğiniz varsa hemen gidip alırım gerçekten migde bulanıyor zaten fobim var kucuk boceklere karşı yemek yiyemiyorum evde resmen Birde karınca harici un böceği de var evin her yerinde mutfak dolaplarin içine kadar giiyolar geçen bakliyatlari duzenledim Bi çok şey attim ama yine var ne yapacağım vallahi huylandim kasiniyorum surekli

8 Cevaplar

+1 oy
(317 puan) tarafından

??????????????

-Reklam-
+1 oy
(7,386 puan) tarafından

bıktım 🤦🏼‍♀️ 4 senedir bu evdeyim bıktım. açık hiçbir şey bırakamıyorum. reçel yapamadım bu yüzden. tezgahta 2 dk bir şey kalsa 100 tane karınca çıkıyor.

öldürmeden yok etmeye çalıştım, sirke, kahve vs

yok mümkün değil. en son karınca ilacı sıktık çıktığı delikleri kapattım ama yine var, devriye geziyorlar. seneye büyük ihtimalle evi komple ilaçlatacağım. 

evim 15.katta bu arada. 🤦🏼‍♀️

+1 oy
(44 puan) tarafından

Kesinlikle habitro diye bi ilac var onu al canım 3 4 gun pes pese uygula baya zaman kayboluyorlar

+1 oy
(3,554 puan) tarafından

Evin rutubetli mi canım? Rutubetli eve haşereler geliyor. Benim evi de küçük meyve sinekleri bastı evim aşırı Rutubetli. Yalıtım yaptırmak gerekiyor sanırım ama nasıl olacak bilmiyorum.. toplandıkları yere eşim bir ilaç sıkıyor brofar sprey adı. 

image

+1 oy
(6,887 puan) tarafından

İlaçsız öldürmeden net olarak naftalin evet biraz ağır ama kaçırıyor benim de banyoda vardı yuvasını buldum oraya birde bi kaç farklı yere koydum kaçtılar . Düşün duşakabin cami kap kara oluyordu o kadar çoktu 

0 oy
(30,305 puan) tarafından

Ah bir cozum bulsam bende keske

7 senedir denemedigim birsey kalamdi yok surusune bereket var yani bitmek bilmiyorlar 

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Yok olmaları için dua edeceksın 😄 şaka yapıyorum ben de çok çektım azaldı şimdi tek tüklerzamanla gecer bence. Evde yönelecek bir şeyi açıkta bırakma uzun bir süre öyle öyle azalır

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Abla bende de oldu ilk sıcaklat basladıgı zaman her yerdeydi ler yemin ederim sonra eşim en ufak deliği bile silikonla kapattı bende kuruyunca Slikon her yeri bol bol sirkeli suyla paspas attım kalmadı hiç evimin içinde 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 121 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 243 göst.
0 oy
7 cevap 283 göst.
16 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sweety (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.

Kategoriler