0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından

Kızlar kaynanamlarin evine gittigimzide görümcem başka eltimin çocuğuna hediye olarak kıyafet almış aynı yaşta olan benim çocuğuma almamış. Diğer eltim de ben de uzaktan geliyoruz. Görümcemle aram kötü beni sevmez ben de onu sevmem diğer gelinle de iyi olduğu söylenemez ama ne olursa olsun yiğenleri eşit tutması gerekmez mi? Ayıp değil mi sizce bu yaptığı 

5 Cevaplar

+3 oy
(1,184 puan) tarafından

Bence de yaptığı ayıp madem öyle yanında vermeseydi sonra ayrı verseymis

(327 puan) tarafından

Yanımda getirip vermedi ama kıza giydirmisler elbiseyi halasının aldığı elbise diye söyleşiler yeni almış yani. Ne bilim en azından bir tişört bile alsa düşünmüş benim çocuğumu da halası derdim

-Reklam-
+2 oy
(14,948 puan) tarafından

Sizle anlasamayip çocukları da ayirana insan mı denir bilemedim. Hadi diyelim o an o cocuguga buldu seninkine bulamadı veya alamadı. Size böyle böyle diyip Bi harçlık verebilirdi çocuğa. Gelinler sevilmeyince çocuklara da baba evinden getirmiş gibi muamele yapıyorlar ya o zaman çok sinir oluyorum

(327 puan) tarafından

Hayır önceden ikisine de alırdı bir anda bazı sebeplerden bizim aramiz açıldı şimdi çocuklarıma da düşman olmuş demek ki. Yani sen kaybettin demek mi istiyor ne yapıyor terbiyesizin teki zaten

+2 oy
(5,177 puan) tarafından

Ayip tabi, en azindan coxugun yaninda vermeseymis. Kalpsizler

+1 oy
(8,425 puan) tarafından

Yanında verip özendirmedikten sonra benim için sorun değil olmamalı da bence 

(327 puan) tarafından

Görümcem bir yere gitti geldi bir baktım eltimin kızına elbise giydirmisler halası almış diye gösterdiler. Aynı evin içindeyiz yani. Aynı gün ikimiz de misafiriz. O an zoruma gitmedi çok yakışmış çok tatlı olmuş dedim ama düşününce aklıma geldi benim çocuklarım bostan korkuluğu mu orda diye

(8,425 puan) tarafından

O zaman çok ayıp etmiş canım amaan bosver sana ve çocuğuna değer vermeyene.sen hiç değer verme .

+1 oy
(70 puan) tarafından

Benim mesela yeğenlerim her zaman eşittir çok saçma olmuş bu yaptığı görümcenizin

(327 puan) tarafından

Düşününce bu hareketinde bana bir msj verdiğini anlıyorum. Aramız yeni açıldı yani sen kaybettin beni demek istiyor galiba ha onun alacağı hiç bir şeye muhtaç değilim Allah'a şükür ama çocuklarım akrabalarini zaten senede bir kere görüyor onda da akraba sevgisi ilgisini görsün isterim herkes ister yani 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 380 göst.
0 oy
18 cevap 886 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gonca uğur (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,484,460 soru