0 oy
141 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Kızlar çok zayıf ne yedirsem kilo alır sağlıklı olsun zayıf olsun diyeceksiniz ama yemiyor yeneyincede nasıl sağlıklı olacak 

7 Cevaplar

+1 oy
(995 puan) tarafından

Benimki de 1 yaşında 9 kilo ayda 100 gr falan alıyor. Ek gıdayı reddediyordu şimdi arada canı isterse yiyor. Yiyen çocukları görünce çok özeniyorum

(1,791 puan) tarafından

Bende çok özeniyorum 

(1,895 puan) tarafından

İki yaşında kızım da 9 kiloydu 26 aylık olunca yemeye başladı ben sen küçükken bunu çok severdin belki yine seversin diye yaptım yemek ister misin dedim böyle böyle yemek yemeye başladı 

-Reklam-
0 oy
(7,315 puan) tarafından

hiç mi yemiyor senin istediğin gibi mi yemiyor. biz genelde çok çok yesin isteriz ama 1 yaşındakş bebek 2 yemek kaşığı yiyorsa onun için yeterli

(1,791 puan) tarafından

Yok canım bir öğün anca yiyor oda az bişey 

(7,315 puan) tarafından

dönem dönem iştahsızlık olabilir  

asla ağzına zorla yemek sokma. 

koy önüne yiyebileceği şeyler kendi yemeye çalışsın. dökülür açılır, 2 yer 5 atar normal. 

0 oy
(2,550 puan) tarafından

Al benden de o kadar 

(1,791 puan) tarafından

Gel sarılalım 

0 oy
(4,735 puan) tarafından

Benim oğlan da yemeyi reddediyor ben de cok dert ediyordum gecen doktor 1 ogunde 1 yemek kaşığı yiyorsa yeter fazla yiyorsa şükrederiz ama dert etme dedi ondan beri kafam rahat. 

Hos o  kasigi yedirene kadar da bütün mutfağı asagi indiriyorum leğene buzdolabı suslerini dolduruyorum kaşık catal her şeyi önüne koyuyorum oynarken bir iki kaşık yiyor 

(1,791 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
tarafından

Değerlerine baktırdın mi canim

(1,791 puan) tarafından

Normal çıkıyor 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Kan değerleri nasıl. Demir eksikliği var mı. Sağlıklı bir çocuk kendini beslemek ister. Ya sağlığında problem var ya da anne sütü veya mamayı dengesiz veriyor olabilirsiniz

0 oy
(1,895 puan) tarafından

Tahin hem iştah açıyor hem kilo aldırıyor tahin pekmez yedirin omlet seviyorsa tahinli omlet yedirin benim kızım tahin yediği zaman iştahlı oluyor 

(1,791 puan) tarafından

Tamam canım deniyim 

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 98 göst.
+1 oy
5 cevap 299 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.