Kızlar çok zayıf ne yedirsem kilo alır sağlıklı olsun zayıf olsun diyeceksiniz ama yemiyor yeneyincede nasıl sağlıklı olacak
Benimki de 1 yaşında 9 kilo ayda 100 gr falan alıyor. Ek gıdayı reddediyordu şimdi arada canı isterse yiyor. Yiyen çocukları görünce çok özeniyorum
Bende çok özeniyorum
İki yaşında kızım da 9 kiloydu 26 aylık olunca yemeye başladı ben sen küçükken bunu çok severdin belki yine seversin diye yaptım yemek ister misin dedim böyle böyle yemek yemeye başladı
hiç mi yemiyor senin istediğin gibi mi yemiyor. biz genelde çok çok yesin isteriz ama 1 yaşındakş bebek 2 yemek kaşığı yiyorsa onun için yeterli
Yok canım bir öğün anca yiyor oda az bişey
dönem dönem iştahsızlık olabilir
asla ağzına zorla yemek sokma.
koy önüne yiyebileceği şeyler kendi yemeye çalışsın. dökülür açılır, 2 yer 5 atar normal.
Al benden de o kadar
Gel sarılalım
Benim oğlan da yemeyi reddediyor ben de cok dert ediyordum gecen doktor 1 ogunde 1 yemek kaşığı yiyorsa yeter fazla yiyorsa şükrederiz ama dert etme dedi ondan beri kafam rahat.
Hos o kasigi yedirene kadar da bütün mutfağı asagi indiriyorum leğene buzdolabı suslerini dolduruyorum kaşık catal her şeyi önüne koyuyorum oynarken bir iki kaşık yiyor
Teşekkür ederim canım
Değerlerine baktırdın mi canim
Normal çıkıyor
Kan değerleri nasıl. Demir eksikliği var mı. Sağlıklı bir çocuk kendini beslemek ister. Ya sağlığında problem var ya da anne sütü veya mamayı dengesiz veriyor olabilirsiniz
Tahin hem iştah açıyor hem kilo aldırıyor tahin pekmez yedirin omlet seviyorsa tahinli omlet yedirin benim kızım tahin yediği zaman iştahlı oluyor
Tamam canım deniyim
1,484,457 soru
24,276,013 cevap
342,434 kullanıcı