0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından

Kızlar doğumdan sonra kilo aldım  leslie yapıyorum 3l su içiyorum günlük ama kilo almaya devam ediyorum yemekle aram da yok 6  7 den sonra yemiyorum tatlı şeker zaten yok yürüyüş de yapıyorum ama gitmiyor ozempic kullanmayı düşünüyorum yardiiiiiim lütfen

4 Cevaplar

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Canım tiroitlerine şekerine baktırdın mı?

(82 puan) tarafından

Hepsine dahiliye bakar mi ben özelde baktırdım tek tek para ödemek istemiyorum

(1,902 puan) tarafından

Bazen trioit değerleri normal olanların hamilelikte değişebiliyor. Düz mantık kuruyorum bildiğimden değil belki de farklı olabiliyor o zaman :D hepsine dahiliye bakar. Bi baktır. Normal çıkarlarsa demekki bir yerde yakabileceğinden daha yüksek kalori alıyorsun demektir onu bulmak lazım

(82 puan) tarafından

Hayir hamileyken bu kadar kilo almamıştım paketli ürün aylardır yemiyorum ekmek de tüketmemeye çalışmıyorum ev olarak makarna ve pilav tüketen bir aile değiliz belki bazen bulgur bende anlam veremedim çok yerken bu kadar kilo almamistim

(1,902 puan) tarafından

İce tea kola meyve suyu gibi şeyler??

(82 puan) tarafından

Hayir hiçbirini sevmiyorum sadece maden suyu garip olan da bu zaten nedenini anlamıyorum 

-Reklam-
0 oy
(918 puan) tarafından

Benim bebeğimde 3 aylık oldu kilo vermek istiyorum ama sürekli emiyor çok acukıyorum emzik gibi hep ağzında maşallah o kilo alıyor ama bende kilo alıyorum kalçadan bacağa vurqn bi ağrım var o yüzden hareket de edemiyorum hatta bırak sporu 2 ayağımın üstünde duramıyorum topal yürüyorum hem acı çekiyorum hem kilolar gitmiyor hem hiç bir şey bana olmuyor 

(82 puan) tarafından

Ağlicam artık oturup

0 oy
(3,172 puan) tarafından

Ne zaman doğum yaptım canım 3 aylık bebeğin var Ben de bir haftadır başlamışım ekmek yemiyorum Şekeri de olabildiğince kestim ama daha da artırmadım dermiş miyim vermemiş miyim bilmiyorum ama verdiğimi hissediyorum

(82 puan) tarafından

7 ay olacak yarın . hamile iken içimde bebek varken daha zayıftım 

0 oy
(718 puan) tarafından

Emzirirken daha hızlı kilo verilir. Mutlaka değerlerinize baktırın. Bende veremiyorum. Değerlerine baktırıp bir yol izleyeceğim artık 

(82 puan) tarafından

Bende p.tesi gideceğim insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 437 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa Kaya (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 568 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,862 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.
+3 oy
12 cevap 258 göst.

Kategoriler

1,484,456 soru

24,275,992 cevap

342,429 kullanıcı

...