0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından

Kızlar kafayı yicem artik hiç bişey yok evim eski kiradyaim ve evde değildim dün geldim her yer karınca temizliyorum süpürüyorm yok kafayı yicem ne yapayım 

8 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından

Benim yatak odamda vardı ben karabiber döktüm bir daha oraya gelmediler ama diğer odalarda maalesef varlar 

-Reklam-
0 oy
(998 puan) tarafından

Odanın birine gelmiş baktım parkelerle duvar arasından geliyor süpürgelikleri söktüm bir şişe ilaç sıktım süpürgelikleri tekrar taktım sonra hiç gelmediler

0 oy
(44 puan) tarafından

Bugün bi posta daha yazdım canım habitro diye bi ilac var 2 3 gün pespese karıncaların geldiği yerlere sık inan baya zaman gelmiyorlar

(875 puan) tarafından

Eczaneden mi almam gerekiyor cnm

(44 puan) tarafından

Evet eşim eczaneden aldı canım ama 1 kere değil 3 gün üst üste kullan talimatlarına uygun şekilde inslah kurtulursun

0 oy
(6,887 puan) tarafından

Naftalin koy geçen benim de banyoda vardı koydum daha da gelmediler 

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Tuz canım benim ben öyle kurtuldum

0 oy
tarafından

Bende müstakil evim yani balkondan bile geliyor toprak uzak azıcık kapıya ama geliyo limon dilimleyip koydum baya kesti

0 oy
(2,450 puan) tarafından

Aynı sıkıntı bende de bahce katı oldugu için ev cok geliyolar sabah bütün evi  süpürdüm sildim evden çıktım aksam 6 gibi eve geldim yatak odamda yine vardı 2 3 gündürde banyodan cıkmaya basladı anlamadım gitti

0 oy
(5,863 puan) tarafından

Bi ilaç var resmini atiyim canım 

Ondan sık kesinlikle gelmezler 

Ben senelerdir kullaniyorum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 272 göst.
21 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Haticekubra (233 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 348 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,484,988 soru

24,282,763 cevap

342,862 kullanıcı

...