0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Devlet hastanesinde mi sezaryan özel hastanede mi olunmalı Tecrübelerinizi paylaşırmısınız

8 Cevaplar

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Sezeryen standart bir işlem olduğu için fark etmiyor. Gerek yok özelde para vermeye

(2,003 puan) tarafından

Normal doğum ilgi alaka, mahremiyete saygı gıbı faktorlerden ötürü standart olmuyor malesef. Devlette isteklerinin pek bi önemi olmuyor ne yazık ki. Çok rahat olamayan biri böyle bir ortamda malesef en az 10 alttan dikişle çıkıyor o doğumhaneden. 

(11 puan) tarafından

İyide normal doğumda dikişten bahsediyorsunuz sezaryanda alası var :D bide olası komplikasyonlar 

(2,003 puan) tarafından

Özele git o zaman bacım. Ne diyeyım yanı ben kendi fikrimi söyledim. Ben sezeryen için özeli tercih etmezdim. Ama normal doğum için devlete güvenemem. 

(12,127 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Herkesim tercihi fikri farklıdır tabiki 😄 benim canım kıymetli olduğundan özele gittim. Öküz gibi bastırılmadan kum torbası koyulmadan 2 rahat sezeryan geçirdim. Hemşireler gerektiğinde koluma da girdi, bezimi de bağladı. Sık acıktığım için yemeğimi de öğün dışında temin ettiler. Ben sanmıyorum devlette böyle ilgi göreyim. Yanlış anlaşılmasın devleti kötülemiyorum ama parayı veren gerçekten düdüğü çalıyor ☺️

(11 puan) tarafından

Öyle zaten yoksa kimse durduk yere para vermek istemez hizmete ve konforuna para ödüyorsun :)bende ilkini özelde oldum asla üzerimde psikolojik olarak bi olumsuzluk kalmadı sürec o kadar güzeldiki benim için yara izim bile küçücük ve belli olmuyor asla kolayda toparlanmıştım suan sadece bi tık pahalı bu yüzden kararsızım

-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

3doğumumda özel hastanede oldu. İlk kızım normal doğdu diğer ikinci hamileliğim ikiz gebelikti o da özel hastanede sezeryan oldu. Malesef öyle bir devirdeyiz ki paran olmasa yüzüne bakmıyorlar😥O yüzdende en iyisini seç kendin içinde bebek içinde

0 oy
(121 puan) tarafından

Paran varsa hiç dsuunme özele git 

0 oy
(10,185 puan) tarafından

Ben özel olurdum ben çok  kötuydu benim odam şikayet etim tınlamadilar sıcaktı oda kadın vardı yanımda çamları açmadı çok bunalmiştim kılıma bile acamadım vardı zor oldu baya 

0 oy
(11 puan) tarafından

Her devlet hastanesi aynı değildir tabii ama çoğu devlet hastanesinde ilgisiz oluyorlar. Elbette istinanalar vardır fakat doğum esnasında sancıdan inim inim inlerken doğurmasaydın ben mi doğur dedim diyeni bile duydum. 

0 oy
(7,481 puan) tarafından

İlk doğumun özelde oldu ikinci doğumuda daha iyi bir özel hastanede yapacaktım son anda şehir hastanesine sevk edildim çok memnun kaldım hasta mahremiyetine çok önem verdiler hemşireler de çok iyiydi doktorumu bir kez gördüm rica ettim buraya sevk edildim yarın doğum yapmam lazım dedim hastası olmadığım halde kabul etti çok ilgilendi

0 oy
(3,569 puan) tarafından

Yakın zamanda ard arda hem özelde hemde devlette sezaryen olmuş biri olarak çok fark yok bana göre ufak farklar var onlarda devlette 

ameliyat 1.5 saat sürdü ve beni bu çok yordu özelde herşey 45 dakikada oldu

Özelde dikişim.kemdi düştü devlette 10. Gün aldırmaya gittim 

hastane temizliği açısından özel çok daha iyiydi

Özelde sürekli gelip gidip ağrı kesici iğne serum vs yapıldı devlette 1 defa serum 1 defa ağrı kesici iğne yaptılar çok canım yanmadı ama yinede acıyordu daha fazla olabilirdi 

Özelde 36 saat aç kaldım sezeryanden hemen sonra bişi yenilmiyor belli bir süre biliyorum ama o süreyide çok fazla açtım beni unutmuşlar meğersem sıvı tüketebilirmişim kaç defa. Sorduysam öğrenip geleyim dediler gelen giden olmamıştı devlette vizite gelince doktor hemen gaz çıkarıp çıkarmadığımı sorup sıvıya başka gaz çıkınca katıya geç demişti kısa sürdü yani

Aklıma gelenler şimdilik bunlar her ikisininde hem artıları hem eksileri var bence sağ salim kavuşun bumlar basit şeyler 

0 oy
(5,196 puan) tarafından

Ilk beebgimi devlette sezeryan oldum, hala dua ederim doktorlara. Ikinciyide devlette düşünüyorum 

Dunyanin parasini vermeye gerek yok bence, iyi doktorlara denke gelmek onemli olan. O parayla çocuğuma gayet guzel alirim daha mantikli geliyor bana

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
13 cevap 355 göst.
+1 oy
43 cevap 1,617 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,990 soru