0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Normalde düşüp ayağını kırmıştı alçıdaydı iyileşti alçıdan çıktı. Bugün uzanıp bi sağa bi sola dönerek sanki  acı acı miyavlıyo 

3 Cevaplar

0 oy
(6,872 puan) tarafından

Kısır değilse ve disiyse kızgınlık miyavlamasi bahsettiğin . Benimde dişi İran kedim.var kızgınlığa girdi bahsettiğin gibi yapıyordu 

(6,872 puan) tarafından

Eğer kısırlaştırma düşünmüyorsan bence ciftlestir hayvana eziyet yani bı düşün çok kötü oluyor eğer ciftlesmezse her yere koku birakiyormus çiş yaparak Allah'tan bizimki yapmadı ama koca gece miyavliyordu neyse ki kısa sürdü 20 gün falan sürdü . Kısırlaştırma da çok pahalı biz yaptiramadik maddi sebeplerden  geçti gibi dedik sonra arkadaşın erkek kedisi vardı ev taşıyordu bize getirdi geçti bizim kızın bı şey olmaz diye dedim ciftlestiler şu an hamile galiba yarın veteriner kontrolu var bakalım ne çıkacak 

Eğer gebeyse doğursun kısırlaştırma yapmaya niyetim var 

(1,902 puan) tarafından

Dişi kediler erkekler gibi sağa sola attırarak koku bırakmazlar 😂

(6,872 puan) tarafından

Doğa kuşum bende arkadaşım var onun yalancısıyım dişi kedisi var koku bırakıyor hep balkonum erkek kedi dedi 🤣🤫

(1,902 puan) tarafından

Erkek kediler balkona koku bırakıyordur.  Onun kokusu geliyordur. :D kediler yüzlerini sürerek koku bırakır. :)) 

(6,872 puan) tarafından

Neyse çiş mis gormedek atlattık 🤣 sonra misafir geldi damat oldu evime 🤣

-Reklam-
0 oy
(1,902 puan) tarafından

Muhtemelen kızgınlığa girmiş. Düzenli veteriner hekim  kontrolüne gitmiyor muydu? Veteriner hekimin söylemiş olması lazım kısırlaştırma yaptırmanız gerektiğini

0 oy
(4,995 puan) tarafından

Ciftlesic3gine yakın garip garip sesler çıkarıyorlar hatta sen onun beline bastır hemen yere poposunu yatirir  kosirlastirman lazım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 2,051 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,057 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Maviş annesi (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
+1 oy
3 cevap 270 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,872 puan) tarafından soruldu