Normalde düşüp ayağını kırmıştı alçıdaydı iyileşti alçıdan çıktı. Bugün uzanıp bi sağa bi sola dönerek sanki acı acı miyavlıyo
Kısır değilse ve disiyse kızgınlık miyavlamasi bahsettiğin . Benimde dişi İran kedim.var kızgınlığa girdi bahsettiğin gibi yapıyordu
Ne yapabilirim bunun için peki,normal mi yani kendiliğinden geçer mi. Evet dişi bu arada. Çiftleşme isteği mi yani?
Kısırlaştırmalısın. Kısırlaştırmazsan böyle devamlı acı acı miyavlıyacak. Strese girecek
Eğer kısırlaştırma düşünmüyorsan bence ciftlestir hayvana eziyet yani bı düşün çok kötü oluyor eğer ciftlesmezse her yere koku birakiyormus çiş yaparak Allah'tan bizimki yapmadı ama koca gece miyavliyordu neyse ki kısa sürdü 20 gün falan sürdü . Kısırlaştırma da çok pahalı biz yaptiramadik maddi sebeplerden geçti gibi dedik sonra arkadaşın erkek kedisi vardı ev taşıyordu bize getirdi geçti bizim kızın bı şey olmaz diye dedim ciftlestiler şu an hamile galiba yarın veteriner kontrolu var bakalım ne çıkacak
Eğer gebeyse doğursun kısırlaştırma yapmaya niyetim var
Dişi kediler erkekler gibi sağa sola attırarak koku bırakmazlar 😂
Doğa kuşum bende arkadaşım var onun yalancısıyım dişi kedisi var koku bırakıyor hep balkonum erkek kedi dedi 🤣🤫
Erkek kediler balkona koku bırakıyordur. Onun kokusu geliyordur. :D kediler yüzlerini sürerek koku bırakır. :))
Neyse çiş mis gormedek atlattık 🤣 sonra misafir geldi damat oldu evime 🤣
Muhtemelen kızgınlığa girmiş. Düzenli veteriner hekim kontrolüne gitmiyor muydu? Veteriner hekimin söylemiş olması lazım kısırlaştırma yaptırmanız gerektiğini
Ciftlesic3gine yakın garip garip sesler çıkarıyorlar hatta sen onun beline bastır hemen yere poposunu yatirir kosirlastirman lazım
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın