+1 oy
468 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,886 puan) tarafından

image

Selam kızlar kuzum keyifsizdi gündüz hep uyudu bende hep sağa sola attım kendimi akşam üzeri biraz iyiydi parka gittik geldik kahvem ancak bu saate kaldı oynuyor kendi kendine eşim gecede bende az kafa dinliyorum 🫠

Konudan bağımsız bı şey sormak istiyorum yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce olur mu ? Dün pembe bir leke geldi peceteye adet oluyorum sandım devamı gelmedi birde akşam üzeri gelmiş bugün devamı yok kasıklarım da hafif bir kramp var birde midem çok yanıyor gebelik şüphem var test yapsam çıkar mı ( gerçi onlara da pek güven olmaz ya ) yoksa biraz daha bekliyim kan mi vereyim 🤔

9 Cevaplar

+1 oy
(1,345 puan) tarafından

Afiyet olsun canım.gubun geçsin öyle test yap canm.

Çocuğun kaç yaşında 

(6,886 puan) tarafından

Tamam canım olmazsa öyle yaparım 5 yaşında kızım 

(1,345 puan) tarafından

Maşallah büyümüş kızın Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

(6,886 puan) tarafından

Evet canım büyük kızım 

-Reklam-
+1 oy
(2,213 puan) tarafından

Bence bekle canım 1 hafta kadar daha testlerde ben hiç yanılma yaşamadım ama bu arkadaşım o kadar çok yalancı çizgi gördükçe hep kanda negatif oldu güven olmuyor onlara direk kan ver sağlık ocağında için rahat etsin

(6,886 puan) tarafından

Benim de Nisan ayında geldi başıma canım 3 tane erken gebelik testi yaptım 2 si pozitif birj negatif gitim kan verdim negatif çıktı 3 gün sonra adet gördüm 

+1 oy
(1,904 puan) tarafından

Teste güvenme 2 3 gün âdetin geciksin kan ver ben 2 ay üst üste 5 günüm geçti ikisinde de test yaptım pozitif kan verdim negatif çıkmıştı 

(6,886 puan) tarafından

Peki yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi adetten önce gelir mi 

(1,904 puan) tarafından

Ben hiç yaşamadım o yüzden bilemiyorum 

(6,886 puan) tarafından

Bende yaşamadım hiç canım ilk gebelikte o yüzden bilmiyorum ondan sordum 

+1 oy
(3,606 puan) tarafından

İhtimal dahilinde canım ben 2 gebeliğimde de yaşamadım bu durumu ama yaşayanlar böyle tarif ediyor ben afete 7 8 gün kala mı ne öğrendim erken gebelik testi ile ama çooook silik çıktı zorla görünüyordu ama vardı🥲 istersen dene yarın 2 tane al hem yarın hemde ertesi gün ilk idrarla bak bakalım varsa çıkar bence

(6,886 puan) tarafından

İnşaallah canım zaten önümüzdeki ay başı için randevu almistim kadın doğuma smear için gitcektim adet olmazsam söylerim ona göre yapar aslında 

(3,606 puan) tarafından

Aynen canım istiyordun çünkü öyle hatırlıyorum Allah korusun bişi olmasın varsa

(6,886 puan) tarafından

İşte bugün ilaç icecektim alerji hapı vardı birde Ağrı kesici icecektim korktum içmedim dedim devamı da gelmedi beklicem bakalım nasıl olsa gitcem kadın doğuma olmazsa söylerim kan bakar ona göre 

(3,606 puan) tarafından

Aynen canım inşallah varsada sağlıkla gelir 🤲❤️

(6,886 puan) tarafından
+1

İnşaallah canım 🫶

+1 oy
(6,422 puan) tarafından

Oy bejim kuzuma niye kiz nesi vardi ki hasta degildir insaAllah afiyet olsun sanada askim sana anlatmistim halami hatirliyo musun o da boyle oluyodu yerlesme kanamasi demislerdi adet gunun degil baska bi sorunun yok zaten doktor kontrolundesin biseyler oluyo belliki ama akibetini Allah bilir sabirli ol dusunmemeye calis 

(6,886 puan) tarafından

Geçen dondurma yedik ısırarak yedi ondan herhalde karnım ağrıyor dedi dün geceden beri gündüz de hep uyudu parka cikinca açıldı biraz .

İnşaallah bekleyelim bakalım nolcak

+1 oy
(2,029 puan) tarafından

Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım canım o yüzden onu bilmiyorum ama bence adetin geçmesini bekle 

(6,886 puan) tarafından

Benimde başıma geldi o Nisan ayında adetim geçti 3 tane erken gebelik testi yaptım 2 si pozitif hatta biri bariz netti sonra kan verdim yok bi şey 3 gün sonra da adet olmuştum 

(2,029 puan) tarafından

Aaa evet hatırlıyorum seni senin ki çok netti ya o yüzden bence kan vermeyi bekle aslında kanı şimdide versen çıkar ama boşuna umutlanmis da olabilirsin Rabbim gönlüne göre versin insaAllah 

(6,886 puan) tarafından

Evet zaten smear testi için gel demisti Haziran gibi bulamadım temmuz da buldum 3 temmuzda randevum var adet olmazsam söylerim o gün ama güne kadar yapmicam bi şey ya sadece bugün ilaç icecektim uykusuzum biraz başım ağrıdı ondan sordum tereddüt ettim . Yoksa da hayırlısı olsun hakkımda ama adet olmazsam niyetim kanda öğrenmek 

(2,029 puan) tarafından

En kesin çözüm kan yine de şüphen varsa ilaç içme

(6,886 puan) tarafından

İçmedim canım çok sağol 🫶

+1 oy
(28,608 puan) tarafından

Benim regle bi hafta kala böyle oluyor canım

(6,886 puan) tarafından

Benim olmuyor hiç abla . Bı kere oldu yumurtlama gününde onda da bir sıkıntı çıkmamıştı beklicem bakalım günümün gecmesini

(28,608 puan) tarafından

Kan versene pazartesi ablam

(6,886 puan) tarafından

10 gün sonraya randevu var d

+1 oy
(16,249 puan) tarafından

Oğluma hamileyken olmuştu adete yakın zamanlardı sanırım iç çamaşırıma biraz geçmişti ondan sonra hiç gelmedi

(6,886 puan) tarafından

Benim de kız da olmadı hiç bilemedim o yüzden 

+1 oy
(1,902 puan) tarafından

Bence reglini bekle canım.  Allah gönlüne göre versin inşallah  🥰

(6,886 puan) tarafından
+1

Amin canım inşallah ♥️ 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorum (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Coktafifi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,485,593 soru

24,290,763 cevap

343,395 kullanıcı

...