0 oy
108 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (869 puan) tarafından

Hanımlar bebekler neden uykuya dalamaz 9 aylık oğlum atak haftasında değil diş de değil karnı tok altı temiz uyku saati geldi kıyafetleri de düzgün terlemiyor da destekli uyuyor desem beşiğinde elimi tutarak uyuyor tamam ama en azından uyur yarım saat sonra uyanir değil mi yok gözlerini ovuşturuyor esniyor sağa sola dönüyor ama uyuyamiyor hiç dalamiyor anlamadım derdi ne her gece olmasa da hafta da 2 3 gece bu şekilde yapıyor. Aksam 8.30dan beri uyumaya calisiyir ama yok şuan oturduk o bana bakıyor ben ona sinirden birbirimize gülüyoruz:) 

5 Cevaplar

0 oy
(1,895 puan) tarafından

Belki farkında değilsin diş olabilir benim kızım 1 ay boyunca doğru düzgün uyku uyumadı kime desem diş dedi inanmadım çünkü şişen cikan birşey yoktu sonra birden bir baktım ki diş patlayınca rahatlayıp uyuyordu

(869 puan) tarafından

Dış midir ki bizde de görünür de bişey yok uyumayinca keyfi gayet güzel ama huysuzluk da yok

-Reklam-
0 oy
(2,550 puan) tarafından

Benimkide 3 aydan bu yana yatakta 4 dönüyor 9.5da uyutuyorum 2 kez inanıyor gece 3 e kadar da yatakta turluyor gözleri kapalı ama ben dişe yoruyorum bu durumu

0 oy
(1,276 puan) tarafından

büyük ihtimalle diş illa damağın şişmesi gerekmiyor ama sancı başlamış olabilir ondan çok huysuz oluyorlar

(869 puan) tarafından

Kız huysuz da değil ki gayet mutlu ama başka bir şey de yok aklıma gelen diş büyük ihtimal üstte 4 altta 2 var bakalım daha ne gelicek 

0 oy
tarafından

Benimde 22 Eylül doğumlu 9 aylık 1 haftadır üst dişleri biri patladı diğeri şiş gece gündüz çok huysuz hep kucak istiyor hele gece kalkip emekleme ayağa kalkma sabahi sabah ediyoruz 

(869 puan) tarafından

Benim ki de 24 Eylül ayrılık kaygısı yaşıyorlar o yüzden gündüz zaten olayli geçiyor sürekli kucak dediğin gibi yanından 2 adım uzaklasayim kıyamet kopuyor nasıl ağlıyor gece bende bı bakıyorum oturuyor ağlıyor geri yatmayı bilmiyor ayağa kalkıyor oturmayı bilmiyor ağlıyor anlatınca komik ama yaşayınca çok kötü ya 

Bizde üstte 4 altta 2 dis var o yüzden dış olduğunu düşünmedim ama başka da açıklama yok 

tarafından

Maşallah erken çıkarmış bizimki tutunup kalkıyor sürekli emekliyor her dk her yerde😊ilk iki dişi altta çıktı üstte tek çıktı ikinci baya şişmis bizimki ondan tadını çıkar bosver zor ama çokta güzel bu zamanlarını çok ariyo insan sonra

0 oy
(167 puan) tarafından

Benim ki de 5 aylık ve asla uyumuyor ne gece ne gündüz doğduğu günden beri öyle aklımı yemek üzereyim artık 

(869 puan) tarafından

İlk 4 ay pek düzen olmuyor zaten canım benimkinin çok şükür gündüz uykusu güzel de gece dalamiyor onu cozemedim. Her gün aynı saatte uyutmayi dene uyku saatlerine dikkat et küçük daha beşiğinde uyutmaya alıştır desteksiz uyusun 

(167 puan) tarafından

İşte sorun orda canm asla salanmadan uyumuyor 10 gün sonra 6 aylık oluyor hala da sallıyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
+1 oy
3 cevap 166 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 126 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 111 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu