+1 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar Bizim burda sürekli savaş uçağı geçiyor Türkiye de de savaş çıkar mı sizce ve uçaklarımız falanda pek yok deniyor 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Nerde oturuyon 

Ihalar siihalar ,tayfun füzeleri 

Ve yeni gördüğüm denizden çıkan füzeler sudaki çıktığında hızı ekstra artıyordu 

Tabiki balistik füzelerimiz yok ama tayfun fuzesinin barıştığı yakın olduğu söyleniyor 

Ama biz zaten NATO üyesiyiz öyle ha deyince bize saldiramazlar 

Birde turkiyeye saldıracak ülkenin aklına şaşarım bizim toplumumuz tankın üstüne yürüyen millet 

Ve biz ordumuz enler arasinda

(363 puan) tarafından

Diyarbakır canım. Hava savunma sistemimiz yok galiba 

-Reklam-
+1 oy
(17,565 puan) tarafından

Kim diyor yok diye. Türkiye askeri yönden gayet güçlü bir ülke. Ekonomik yönden zayif olabiliriz ancak ülke savunması için her türlü yatırım yapiliyor. 

(363 puan) tarafından

Askeri yönden olabilir uçak noktasında çok güçlü değil 

(17,565 puan) tarafından

Asker sadece karada değil havada, denizde de savunuyor ülkemizi. Sen kafanı yorma Türkiye Natonun en güçlü savunma sistemine sahip ülkesi. 

0 oy
(228 puan) tarafından

ALLAHim inşallah kıyamet kopar kökten çözülür bunlar gazzeyi izledikçe ciğerim parçalanıyor onlar oyleyken bizim ne farkımız var ☹️ az önce bı video izledim 3 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum  çocuk çorba almak için savaşıyor sıcak çorba başına dokuluyir 😭 ALLAHim kopsun kıyamet kurtulalım elimizden bı şey gelmiyor 

(1,697 puan) tarafından

Şükür ki cocukta ciddi yanıklar oluşmadı ve bi dernek evini bulup gida yardımı yaptı cocuga ❤️

(363 puan) tarafından

Çok iyi sevindim Rabbim tüm masumları korusun zalimleri yerle bir etsin

(24,047 puan) tarafından
+2

Dostum Allah rızası için bu şekilde beddua etmez misin. Daha iyi olmaları için dua etsem kıyamet kopsun demek yerine. Kıyametin kopması bunların kat kat usstunde bir felaket.

(3,566 puan) tarafından

Evt Şefkateli derneği buldu ve yardım edildi kendisine ve ailesine. Allah razı olsun 

(6,470 puan) tarafından

Bende izledim kafasina döküldü smdi yine video karşıma çıktı açlıktan toprak yiyoruz dyen çocuk ayy içim parçalandı bide bir çocuk açlıktan kağıt yiyordu 

0 oy
(28,608 puan) tarafından

Kim demiş onu halt yemiş itrail bize sataşamaz merak etme uyarı bile verdik

0 oy
(10,186 puan) tarafından

Bence güclüyuz biz her yönden korkma bence 

0 oy
tarafından

Başımıza mermi yagarmi bilmem ama birgün taş yağacak gazze'deki Müslümanların kanı akarken rahat oturan bizlere🥺🥺

0 oy
(5,859 puan) tarafından

Turkiye savaşa girerse ortalık karışık ve diğer ülkelerde girer 

Bunu kolay kolay göze alamiyorlar 

0 oy
(364 puan) tarafından

Bnde Bitlis te oturuyor dünden beridir 3,4 defa savaş uçağı geçti hatta korktuk dedik savaşmı çıktı. Rabbim evlatlarımızı korusun .

0 oy
(510 puan) tarafından

Türkiye askeri konumda güçlü ama hava konusunda zayıf bide İran kadar füze yok etkili oranı Türkiye'yi karşılastirirsak İran daha güçlü.

Ama keşke karada Savaş çıksa da o siyonistleregunlerini gösterir Türkiye 

0 oy
tarafından

Bende dusunuyordum ama biraktim insanin psikolojisi bozuluyo dusundukce

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 431 göst.
0 oy
12 cevap 638 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,998 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 794 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 953 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❣️ ❣️Aşk-ı Oğlu ❣️❣️ (409 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,592 soru

24,290,744 cevap

343,391 kullanıcı

...