0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından

Oğluma bugün 1 buçuk yaş aşılarını vurdurduk çok kararsız kalmıştım aşı yapıp yaptırmamakta ama yaptırdım diğer iki çocuğuma da tüm aşıları yaptırdım bı sıkıntı olmadı ama oğlum şuan çok halsiz başını kaldırmıyor yerden normalde bir saniye bile durmaz çok hareketli enerjik bir çocuk ateşi de var ateş düşürücü verdim sayıklıyor öyle normal mi kizlar tedirgin oldum eşim de yok evde çalışıyor

5 Cevaplar

0 oy
(246 puan) tarafından

Normal bence ya geçmiş olsun gece ateşine dikkat et

(420 puan) tarafından

Teşekkür ederim dikkat edecem

-Reklam-
0 oy
(2,064 puan) tarafından

Ateş halsizlik yapmış olabilir 

(420 puan) tarafından

İnşallah öyledir zaten aşı konusunda çok tedirgindim

(2,064 puan) tarafından

Neden tedirginsin ki şuan vurulan aşılar daha önce yapılan aşıların tekrarı 

(420 puan) tarafından

Şuan etrafıma çok aşı karşıtı var burda da bikac posta denk geldim aşı oldu öldü diye falan o yüzden tedirgin oldum bende 

(2,064 puan) tarafından

Ben ilk defa duyuyorum aşıdan çocuğun öldüğünü ben kızıma özel dahil hepsini yaptırdım bi sorun yaşamadık 

(420 puan) tarafından

Bende diğer iki çocuğuma tüm aşılarını yaptırdım bı sıkıntı yaşamadım ama burda öyle bazı postlara denk geldim o yüzden tedirgin oldum 

(2,064 puan) tarafından

Bence başka şeyleri aşıya bağlıyorlar yani denk geliyor diye düşünüyorum  kızımın doktoru ilaça karşı biri hastalığı kendisi atsın diye bekler durumu çok kötü olursa yani mecbur kalırsa ilaç verir geçen grip diye götürdüm kendisi atlatır dedi vermedi aşılar zararlı olsa o doktor da yaptırma derdi bana özeller dahil hepsi yapılsın dedi kendisine güvendiğim içinde yaptırdım 

0 oy
tarafından

Ben yorum yapmıştım silinmiş mi

(420 puan) tarafından

Yorumun yok canım 

0 oy
(7,644 puan) tarafından

1,5 yaş aşısı çok yüksek ateş yapmaz kaç derece ki ateşi aşı olmadan önce ateşine baktırıp muayene ettirseydin hasta olunca aşı yapılmıyor çünkü çocuk aşılarında çok korkma hepsi çok eski bizlerinde zamanında olduğu aşılar 

(420 puan) tarafından

Muane ettirdim hasta değildi oğlum ateşi çok yok ama çok halsiz ve durgun oldu birdenbire 

(7,644 puan) tarafından

O zman korkma bir şey olmaz inşallah

(420 puan) tarafından

Saol canım 

0 oy
(2,826 puan) tarafından

18 ay asikarinda hepatit a, canlı çocuk felci, 6 li karma var. Zaten canlı asi oldugu için halsızlık ve Ateş olması çok normal. Bunlar hepatit hariç zaten daha önce olduğunuz aşılar. Yaptırmamanin pek anlamı yok. Hepatit a da orta risk grubunda bir ülke olduğumuz için yapilmasi gerekli. Bir çok ülkede seyahat aşısı olarak yapılıyor zaten. Rutin. Ateş düşürücü verebilrisiniz 38 i geçerse ama asi ateşi 1-2 gün sürer merak etmeyin 

(420 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim sağolun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (878 puan) tarafından soruldu
0 oy