0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (1,752 puan) tarafından

O kadar üzgünüm ve onun adına tedirginimki anlatamam 17 yıllık emek çöp oluyor çöp gibi gördüler eşiyle nasıl bu duruma geldiler aklım almıyor eşi aşırı duyarlı anlayışlı bir dediğini iki etmeyen biriydi arkadaş diyorum ama eltimde sayılır eşinin ailesi tarafından hiç sevilmedi duruşu tavrı net olduğu için hep kötü gelin oldu türlü hastalıkla mücadele etti ediyorda kimse inanmıyor hasta olduğuna kendini savunacak halkını hukukunu bilen biri o yönden gönlüm rahat ama çok çok üzgünüm 

11 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından

Bunda da vardır bir hayır belki onun için daha güzel bir hayat olacak

(1,752 puan) tarafından

İnşallah canım İnşallah duande onada yer ver

-Reklam-
0 oy
tarafından

Eltın sayılır nasl oluyor kz

Nedense böyle yazılae okuyunca cız ediyor ıcım ve hep dua ediyorum ALLAH ım ne olur kendıme geç kalmış olmayayım bır yıldır elımı ayagımı herkesden çektim çünkü yutup ettıklerım ben vermesem de bedenen veriyordum ve hastanelerden gelemiyorum . 

Arkadasınız ıcın de hayırlısı olsun belkı boylesı hayırlısı bılemeyz kuzum

(1,752 puan) tarafından

Eşimin amca gelini yani aynı sene düğünümüz oldu ve arkadaş olduk o kadar iyiki tabi iyi olana bi hasta oldu en yakını kocasından ilk darbeyi yedi

tarafından

Bız kadınlar zaten ah ah RABBİM arkadasına güç kuvvet versın ınsallahhh . Bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun erkekler ne vefasızdır bılırım kayınvalıdem son nefesını benle verdi valla oğul denen erkegınde koca denılen erkegınde nasıl vefasız olduklarını gördüm  . 

0 oy
(7,498 puan) tarafından

İki taraf mutlu olsada aileler karışınca herşey bozuluyor nedense hiç karışmamak lazım benim dayımın eşi bütün sülaleye küstü nedenini hiç kimseye demedi dayım bile bilmiyor rahmetli ananem o zaman aman oğlum yinede karın o senin yuvanda mutlu ol sen iyi ol yeter seni göreyim sadece yeter dedi bayramda sadece dayım gezer karısını kaç yıl oldu çocukları kaç yıl oldu görmedik 10 seneyi geçmiştir kötü de olsa karıdır demek lazım ama öyle olmuyor maalesef bazı ana babalar bilerek yapıyor bundan zevk alıyor 

(1,752 puan) tarafından

Bununda hep koca tarafı uğraştı yok kocası koca değilmiş karısının her dediğini yapıyormuş gibi gibi Allah bildiği gibi yapsın onları

0 oy
(6,531 puan) tarafından

Neden çöp olsun ki? Mutsuz huzursuz bir evlilikte ömür harcayıp mutsuz ölmek, bence asıl çöp olan yıllar bu yıllar. Ceylancım bazen olmaz, olmazı oldurmaya çalışmak o emeğe o zamana yazık bence. Arkadaşının bu macerası bitti. Yeni maceraya atılacak belki başka bir yoldaş ile belki de yalnız tek başına ama emin ol mutsuz bir evlilik çok ağır bir yüktür. 

(1,752 puan) tarafından

Ahhh filizim inan ne düşüneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum sadece canım acıyor bir an aklımdan çıkmıyor ne yapar 5 cocukla Üçü ergen ikisi küçük aile herkes ona karşı cephe almış durumda 

0 oy
(24,047 puan) tarafından

Çok üzücü gerçekten. Eşimin akrabasi da boşandı. Kadın 40 küsur yaşındayken herhangi bir mesleği yokken bosandilar. Çok severdim yengeyi. Bosandiklarinda işsiz güçsüz ne yapacak diye üzüldüm. Ama şükür kendine bir yol çizmiş . Eski  kocası da buldu yanına birini. Dini nikahlı geziyolar. Sinir oluyorum adama. Kadınlar kesinlikle ömurlerini eşlerine feda etmemeli. Bir yandan da kendi yollarında yurumeliler . İnşallah arkadaşın da bir an önce sağlığına kavuşur ve bir an önce iyi bir hayata sahip olur 

(1,752 puan) tarafından

İnşallah hersey yoluna girer kadın olmak çok zor 

0 oy
(28,605 puan) tarafından

Hayırlısı olsun üzülme vardır bir hayır

(1,752 puan) tarafından

Ayy içim daralıyor kadın olmak ne kadar zor bişey yaaa

(28,605 puan) tarafından

Tabikiii kesinlikle öyle

0 oy
(2,781 puan) tarafından

5 dklık bir tartışmanın sonucu 12 gün içinde boşandım. Daha bir ay bile olmadı. Herkes şok oldu çünkü dışarıdan çok iyi görünüyorduk. Eski eşim de herkese çok iyiydi. Ama herşey göründüğü gibi olmuyor maalesef. O 5 dk benim için son damlaydı.

(1,752 puan) tarafından

Of of offf Rabbim seninde yardımcın olsun 

(2,781 puan) tarafından

Amin canım cümlemizin. Üstelik babasına aşık 5 yaşında oğlum var. Bu kararı vermek kolay olmadı ama bazı evliliklerin bitmesi gerekiyor.

tarafından

Aaa hilal çok üzüldüm ve çok şaşırdım canım yaa 😔 Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 

(2,781 puan) tarafından

Amin canım benim. Herkes çok şaşırıyor :)

0 oy
tarafından

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bende 17 yıllık evliyim dile kolay insan neler yaşıyor neler

(1,752 puan) tarafından

Bende 17 yıllık evliyim hep ben bitircem diye beklerken hiç beklemediğim biri bitiriyor 

tarafından

Bende davadan döndüm çocuklarım için 2 yıl oldu 

0 oy
(5,438 puan) tarafından

Benim ablamda 15 yıllık evliliğini bitirdi. 8 ay önce. Keşke daha önce boşansaydım zorlamasaydım bazı şeyleri diyor hep.

(1,752 puan) tarafından

Hayırlısı demek gerek ne kadar üzülsekte 

(5,438 puan) tarafından

Ben hiç üzülmedim . Daha önce de demiştim boşan bu adamdan diye. Karaktersiz kişiliksiz biriydi çünkü. Ablam yuvam dağılmasın cocuğum babasız kalmasın diye tek başına çabaladı. Oysaki adam ne karısını ne de çocuğunu zerre sevmeyen düşünmeyen biriydi. Sonuç geç de olsa değişmedi. Kaçınılmaz son. 

0 oy
(25,303 puan) tarafından

Bence oturup onca yılı çöp oldu diye üzülmek yerine bundan sonrasını kurtardığına sevinmek daha mantıklı ne yaşadı bilmiyorum ama bunca yıllık evliliği bitirmeye karar verdiğine göre önemli sebepleri olmalı kaybettiğine üzülmek yerine kazandığına sevinsin 

0 oy
(6,915 puan) tarafından

Hayırlısı olsın ne diyelim canm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 457 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevdoş (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 990 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,008 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 1,025 göst.

Kategoriler

1,485,581 soru

24,290,586 cevap

343,369 kullanıcı

...