Cok yoruldum psikolojim bozuldu eşimin sorumsuzlugu yuzunden iki yıl önce severek evlendik başka bir ile gelin geldim. O zaman sevdiğim için bilemedim köyde ailesiyle oturmayı kabul etmek zorunda kaldım ev ayrı ama yeme içme kaynanamın evinde kaynanam burnumdan getiriyor herşeyi hiç birşeyi begenmiyor. Kayinbabam sürekli küfür ediyor sürekli bir kavga tartışma ortamı ve 10 aylık birde oğlum var. Hamilelik lohusalık derken tamemn eve kapandım birde kaynana kayınbaba sacmaliklari iyice kafayı tirlatmak üzereyim kaynanam eşim evini ayıracak diye aklı gidiyor eşimde evimi ayirirm da masraf olacak diye aklı gidiyor bunlarla birlikte olursak hiç birsyin sahibi olamayz ne ev ne araba diyorum altınlar var dugunde takılanlar falan araba al diyorm kayinbabam hemen çıkıyor ortak alalım traktör alalım inek alalım sen inek al ben de tarlada ki samanı vereyim demiş akıllı ben ortak hiç birşey ostemiyorum inek hele hiç istemiyorum eğer inek alırsak komple köyde pisliğin içinde kaliriz eşime başka illerden daha yüksek maaşlı iş teklifleri geliyor ama kira verilecek diye bizimle gitmek istemiyor tek gidip şantiyede kalmak istiyor bende tek göndermek istemiyorm. Bu koyde başka ile çalışmaya giden çoğu kişi evleniyor karisini aldatıyor eşimin dayilari da dahil bunlara o yüzden bizssiz gidemen diyorm eşimin ablaları da benimle aynı fikirde ama eşim bizle gitmiyor. inanın daha anlatamadigim bir sürü şey var artık boğuluyorum ben eşimden soğuyorum başka şehire değil şehir merkezine gidelim diyorm kira verecm diye gitmek de istemiyor bı kendi kirada olacak sanki ben anlamıyorum bir erkek nasıl eşini ve çocuğunu daha iyi sartlarda yaşamasini istemezki ya babası sürekli annesine küfür ediyor hakaret ediyor. Ben nazik kibar bir insandım bunların yanında kaba Saba herşeyden şikayet eden birisine donustum hanımlar çok yoruldum