0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Cok yoruldum psikolojim bozuldu eşimin sorumsuzlugu yuzunden iki yıl önce severek evlendik başka bir ile gelin geldim. O zaman sevdiğim için bilemedim köyde ailesiyle oturmayı kabul etmek zorunda kaldım ev ayrı ama yeme içme kaynanamın evinde kaynanam burnumdan getiriyor herşeyi hiç birşeyi begenmiyor. Kayinbabam sürekli küfür ediyor sürekli bir kavga tartışma ortamı ve 10 aylık birde oğlum var. Hamilelik lohusalık derken tamemn eve kapandım birde kaynana kayınbaba sacmaliklari iyice kafayı tirlatmak üzereyim kaynanam eşim evini ayıracak diye aklı gidiyor eşimde evimi ayirirm da masraf olacak diye aklı gidiyor bunlarla birlikte olursak hiç birsyin sahibi olamayz ne ev ne araba diyorum altınlar var dugunde takılanlar falan araba al diyorm kayinbabam hemen çıkıyor ortak alalım traktör alalım inek alalım sen inek al ben de tarlada ki samanı vereyim demiş akıllı ben ortak hiç birşey ostemiyorum inek hele hiç istemiyorum eğer inek alırsak komple köyde pisliğin içinde kaliriz eşime başka illerden daha yüksek maaşlı iş teklifleri geliyor ama kira verilecek diye bizimle gitmek istemiyor tek gidip şantiyede kalmak istiyor bende tek göndermek istemiyorm. Bu koyde başka ile çalışmaya giden çoğu kişi evleniyor karisini aldatıyor eşimin dayilari da dahil bunlara o yüzden bizssiz gidemen diyorm eşimin ablaları da benimle  aynı fikirde ama eşim bizle gitmiyor. inanın daha anlatamadigim bir sürü şey var artık boğuluyorum ben eşimden soğuyorum başka şehire değil şehir merkezine gidelim diyorm kira verecm diye gitmek de istemiyor bı kendi kirada olacak sanki ben anlamıyorum bir erkek nasıl eşini ve çocuğunu daha iyi sartlarda yaşamasini istemezki ya babası sürekli annesine küfür ediyor hakaret ediyor. Ben nazik kibar bir insandım bunların yanında kaba Saba herşeyden şikayet eden birisine donustum hanımlar çok yoruldum 

5 Cevaplar

0 oy
(28,603 puan) tarafından

Allah yardımcınn olsun canım dua et eşlerin birbiriyle iyi anlaşması için söz dnlemesi için olan dualar var bebeğim yap onları Allahtan iste herşeyi Allaha çok güven bi anda herşey değişir bilemezsin

(50 puan) tarafından

İnşallah benim de hayatım hayirli yönde değişir yoksa burda ya eşimi boşayacam ya da kafayı yiyecem

(28,603 puan) tarafından

Kadının işi gerçekten erkekten zor ama erkekler bunu anlamıyo

-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Okurken benim içim karardı valla. Kocana hava hoş tabi. Sen sudan cikmis baliksin o seni anlamaz ya da işine gelmez. Bari yeme içme ayrı olsaymis. İnsan istediği giysiyle yemeğe oturur istediğini yer. Belki dışardan söyler ya da canı istemez bı yumurta kırar. Valla nasıl sevgiyse helal olsun kompleden bu aynı evde oturanlara filan :) 

(50 puan) tarafından

Ablaları falan benim ne kadar zorlandığımi kaynanamin sacmaliklarini falan görüyor bana hak veriyor hepsi eşimi suçluyor zaten eşim de ne kadar zorlandığımi görüyor ama af edersin ev geçindirmeye götu yemiyor evde bir de kaynım var ne istediğim gibi giyinebiliyorum ne başka birşey kaynana laf edecek diye artk sinir hastası olacam hiç bir halti beğenmiyor. Eşimle konuşuyorum konuşuyorum duvara anlatıyor gibi hiç anlamiyor. 

(4,876 puan) tarafından

Valla ya büyük bi kavga çıkaracaksın ya da basıp gideceksin aklı başına gelsin. Anasının eteğinin altından çıkamayan adamım diye hatun koynuna da girmesin. Seni sen düşünürsün koca bile bı yere kadar. 

(50 puan) tarafından

Kaç defa kavga cikardm böyle yapamiyorm ya evi ayir ya da bosanalim dedim tamam diyorlar evi ayıralım diyorlar bı kaç gün geçmeden hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar o verilen sözler kayinbabam tarafından unutuluyor.

0 oy
(5,369 puan) tarafından

Nikahın var mı?

(50 puan) tarafından

Evet var

(5,369 puan) tarafından

Demek ki sen kendi başına halledemiyorsun. Ailen  arkandaysa onlar devreye girsin. 

(50 puan) tarafından

Onlarda arkamda devreye de girdiler ama eşim ve ailesi verilen sözlerini söylediklerine çok çabuk unutup gittiği için hiç bir işe yaramadı zaten son bir patlama daha olursa oğlumu da alıp çekip gidecem.

(5,369 puan) tarafından

Söz vermeyecekler . Yapacaklar. Seni alıp gidecekler ne zaman ev hazır olur o zaman göndeririz diyecekler. Net ve sert olacaklar. Nede olsa konuşup konuşup duruyorlar biz he diyince gidiyorlar diyip iyice arsızlaşmışlar. 

(50 puan) tarafından

Eğer baba evine gidersem babam bir daha göndermez o yzuden sürekli bir şans daha veriyorum ama düzelmiyor hiç bir şekilde 

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ama şu düşüncen yanlış içinde varsa kilidede vursan aldatır 

(50 puan) tarafından

Haklısınız galiba 

(6,776 puan) tarafından

Öyle cnm cevrede çok denk geliyorum karısının koynunda başka kadınlara yazan pe.zevenk 

0 oy
(2,417 puan) tarafından

Sürekli tehdit et bırakır giderim çekmem diye 

(50 puan) tarafından

Sürekli söylüyorum bebeğimi de alır giderim bır daha gelmem diye. Ama artık söylemenin zamanı geçti yapmam gerekiyor galiba yoksa akıl sağlığımi kaybedecem

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,530 göst.
29 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Smyyee (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
+1 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
15 cevap 603 göst.

Kategoriler

1,484,462 soru