2025 sonrası doğum yapanlara 2 .çocuk için 1500 3 çocuk için 5.000 lira veriyor devlet fazla bir para değil ama yine de harcıyor insan kendine bu ayın ödemeleri de yatmış 27 sinde çeke biliriz
Güle güle harcayın o parayla bez bile alan olur faydalı bir ödeme olmuş :)
2026 da doğuracak olanlara da veriliyor mu 😂
Evet canim bundan sonra doğan tüm çocuklar için geçerli
Bizim belediyemiz de yeni doğan çocukların bir senelik bezini de karşılıyor Gaziantep'te
2030 a kadar sürecek. Ondan sonra devam eder mi belli değil.
Gaziantepi paris gibi yapan Fatma Şahin
Cok seviyorum o kadını
Tv de görüp izliyorum
Evet o Büyükşehir Belediyesi ama bizim kendi belediye başkanımızın da icraatları var
Fatma şahin i mi çok seviyorsunuz ben de severdim eskiden ama duyduklarımdan sonra nefret eder oldum
Ne duydun kız merak ettim
Ben duymadım ne oldu ki
Hım sizin belediye başkanı kim
Benim aklımda Fatma Şahin kalmış
Fatma Şahin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet tahmazoğlu Şahin Bey belediye başkanı ilçemizin genellikle yardım desteklerini o veriyor
Ben çekeli 3 hafta oldu ama gel gör inan yetmiyor
Yok canım zaten yetmiyor hiçbir şekilde ama en azından birkaç ihtiyacı gideriyor
Gercekten üzücü ya yetmiyor diyorsunuz acaba bendemi sorun varya yada benim gibi düşünenlere yetmiyor deyip detip kime çocuk doguruliyor vallq cozemedim
Sorun sende canım sadece o maaş için doğurduğumuzu düşünmen de ben şahsen çocuklarıma da bakabiliyorum bezini mamasını daha rahatlıkla alabiliyorum bakabileceğimize kanaat getirdik ki 3 çocuk yaptık Sadece bu maaşa bağlanmadık Yani ki zaten maaş iki aydır veriliyor bizim çocuğu düşünmemiz bile bir sene önce ben burada Durumu iyi olmayan arkadaşlarımıza düşünerek yazıyorum düşüncelerimi yoksa Herkes biliyor yani bugün bir abur cubur almaya bile gitse 5000 lirayı bulup çıkıyor yani insan
Degilmi bak bunu bile düşünüyoruz abur cubur 5000 bin
Ben 6 aylık hamileyim nasıl ve ne zaman başvuru yapmalıyım
Doğum yaptıktan sonra çocuğun kimliğini çıkardıktan sonra e-devlet üzerinden başvuru yapacaksınız
Ben e devlet tsn çocuk ekliyemiyorum yine halk bank tan mı alıcaz birde yattıysa niye şimdi alınmıyo
Ödeme tarihi 27.06.2025 diye yazıyor O gün çekebiliriz yani Halkbank'tan alınıyor yine
Canm benim bir arkadaşım var ilk çocuğu 2021 doğumlu , şuan 2. Ye hamile ağustosta doğum yapıcak para alabiliyormu ? Birde ne kadar alıyor bilgin varsa paylaşırmısın benmlede
Evet canım alır Benim de iki çocuğum var üçüncüyü Mart ayında doğurdum şu an aylık 5000 lira alıyorum 2 ay içinde aldım 3'ü de yatmış Arkadaşın da aylık 1500 alır 2 çocuktan sonra ilk 5bin sonra 1500 alır
Bende başvuru yaptım ama sonucu nerden sorgulayacagim bulamıyorum.
Bir defaya miahsus bu para
İlk çocuk için bir defa iki ve 3. Çocuk için her ay iki ay çektim ben 3. De yatmış
Bir sene mi yatacak toplam
Çocuğun 5 yasına kadar
Ooo çok iyi hemen ikinci çocuk için kolları sıvama liyim🤣
Bende 3.dusunuyorum ne zamndır, parası için değil tabi 2.den 5 sene sonra ancak karar verebildm☺️😂
Evet siz deyince baktım yatmış 5 bin , nerden çekiliyor biliyor musunuz
Birde 4. Çocuğm benim her ay yatacak mı,
Canım nerden baktın benimki ilköğretimin uygulamasına bakıyorum hep devam ediyor yazıyor nisandan beri başvurdum oysaki siz nerden baktinz
O uygulamaya girip çocuklarıma tıklıyorum ordan bebeğin ismine girip ödeme bilgisi yazıyor ona basınca çikti
Halkbank tan kimlikle çekebilirsin
Benimki çocuğa basınca tc yok diyor anlamadım valla
Vala kimi az diyor ama bence hic yoktan iyidir.sonucta onceden biyle bisey yoktu az da olsa biseye katki olur bezidir islak mendildir illaki yani bosa gitmez
Aynen canım Benimki eşim temel ihtiyaçlarını alıyorum o parayla da ben kendime bir şeyler alıyorum
Ben Haziran'da doğum yaptım başvurdum değerlendirme bekliyor yazıyor sonuç ne zaman olur yada sizdede öylemi yazıyordu ?
Uygulamadan gir bak canım eğer yatmışsa görünür yatmamışsa ödenecek kayıt bulunamadı Ama Haziranda yapmışsın daha belki yatmamış olabilir Bir ay sonra yatıyor Çünkü genellikle falan
1,488,951 soru
24,337,444 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın