0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından

Doğumdan sonra hamilelikte göbekte oluşan koyu çizgi dnasıl geçer bende çatlak yoktu ama o çizgi kaldı 

8 Cevaplar

0 oy
(5,505 puan) tarafından

Bende hiç öyle bir çizgi cikmadi acaba neden oluyor o cizgi

(1,719 puan) tarafından

Ben bir yerde hormonlardan kaynaklı diye okumustum

-Reklam-
0 oy
(4,858 puan) tarafından

LLinea nigra yi diyorsan zamanla geciyor

(1,719 puan) tarafından

Evet onu diyorum çok belirgin geçmeyecek gibi duruyordu korkmuştum 

(4,858 puan) tarafından

Banyoda Biraz iyi kese yap hızlı cikar

0 oy
tarafından

Kiz bende kabuk gibi atti onu olu deri gibi cikti dusta kese yapardim dökülürdü bildigin geciyo korkma 

(8,089 puan) tarafından

bende de öyle oldu dediğin gibi kir gibi attı vücut 

(1,903 puan) tarafından

Aynen bende de böyle oldu. Keseyle gitti :)

(4,858 puan) tarafından

Benim de oyle oldu hatta lohusalikla cok üzülmüştüm ten rengim değişti sandım pismişim ben diye 😅

tarafından

Ay yalniz olmadigimi bilmek asiri hosuma gitti suan bende zannettim ki lohusalik kiri oluyo ya terliyruz falan gunluk de dus alamiyoruz malum ( bi kere kopuklu cikmak zorunda kalmistim cpcuk durmadi diye) heralde kirim cikiyo demistim oyle degilmis demekki 

(8,089 puan) tarafından

benim karnımın ağrısı hemen geçmedi sezaryendan sonra rahat rahat kese de yapamamıştım😂 

tarafından

2 aylik olana kadar bende yapamamistim 2 ayda da agriyodu yavas yavas dokundurabiliyodum sadece tam anlamiyla 4 aylikken farkettjm kesildigini 

(1,903 puan) tarafından

Kız bana daha ameliyattan çıktığım gibi elinle bastır demişlerdi. Yarım saatte bir bastırıyordum. Issırıla ıssırıla benim acı eşiği ayyuka çıkmış 😂😂

(8,089 puan) tarafından

valla ben de yüksek sanırdım acı eşiğini ama benim doğum azıcık travma bıraktı, sezaryen esnasındaki çığlıklarım hala kulaklarımda 🤦🏼‍♀️

tarafından

Dikise degil 4 parmak kadar yukarisina basilmasi gerekiyo diye biliyorum ben onunda dikisle degil icerde parca kalmamasi icindi dikis zaten once dikilip sonra yapistiriliyo kolay kolay basmayla falan patlamaz ben oyle biliyorum benim karnima bastiklarinda ben ciglik kopariyodum annem bi tarafta elimi tutuyo ebe bi taraftan basiyo esim karsida ne ariyosa orda o an ben zaten kendimde degilim beni oyle gorunce tansiyonu dustu millet ben birakti esime ayran getiriyolar elini yuzunu islattilar ebe tansiyonunu olctu Allahim rezillik ya kiz nerden geldik biz bu konuya 🤭

0 oy
(8,089 puan) tarafından

geçiyor zamanla 

0 oy
tarafından

Zamanla geciyor canim

0 oy
(1,903 puan) tarafından

Kese 😂😂😂

0 oy
(2,477 puan) tarafından

Zamanla geçiyor. Bende de vardı aylar sonra bembeyaz oldu 

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Benimde var canım baktım geçmemişya daha doğrusu hepsi gecmedi yavaş yavaş geciyor :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Visalilal (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
0 oy
10 cevap 385 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elmira1903 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,901 soru

24,336,837 cevap

345,887 kullanıcı