Doğumdan sonra hamilelikte göbekte oluşan koyu çizgi dnasıl geçer bende çatlak yoktu ama o çizgi kaldı
Bende hiç öyle bir çizgi cikmadi acaba neden oluyor o cizgi
Ben bir yerde hormonlardan kaynaklı diye okumustum
LLinea nigra yi diyorsan zamanla geciyor
Evet onu diyorum çok belirgin geçmeyecek gibi duruyordu korkmuştum
Banyoda Biraz iyi kese yap hızlı cikar
Kiz bende kabuk gibi atti onu olu deri gibi cikti dusta kese yapardim dökülürdü bildigin geciyo korkma
bende de öyle oldu dediğin gibi kir gibi attı vücut
Aynen bende de böyle oldu. Keseyle gitti :)
Benim de oyle oldu hatta lohusalikla cok üzülmüştüm ten rengim değişti sandım pismişim ben diye 😅
Ay yalniz olmadigimi bilmek asiri hosuma gitti suan bende zannettim ki lohusalik kiri oluyo ya terliyruz falan gunluk de dus alamiyoruz malum ( bi kere kopuklu cikmak zorunda kalmistim cpcuk durmadi diye) heralde kirim cikiyo demistim oyle degilmis demekki
benim karnımın ağrısı hemen geçmedi sezaryendan sonra rahat rahat kese de yapamamıştım😂
2 aylik olana kadar bende yapamamistim 2 ayda da agriyodu yavas yavas dokundurabiliyodum sadece tam anlamiyla 4 aylikken farkettjm kesildigini
Kız bana daha ameliyattan çıktığım gibi elinle bastır demişlerdi. Yarım saatte bir bastırıyordum. Issırıla ıssırıla benim acı eşiği ayyuka çıkmış 😂😂
valla ben de yüksek sanırdım acı eşiğini ama benim doğum azıcık travma bıraktı, sezaryen esnasındaki çığlıklarım hala kulaklarımda 🤦🏼♀️
Dikise degil 4 parmak kadar yukarisina basilmasi gerekiyo diye biliyorum ben onunda dikisle degil icerde parca kalmamasi icindi dikis zaten once dikilip sonra yapistiriliyo kolay kolay basmayla falan patlamaz ben oyle biliyorum benim karnima bastiklarinda ben ciglik kopariyodum annem bi tarafta elimi tutuyo ebe bi taraftan basiyo esim karsida ne ariyosa orda o an ben zaten kendimde degilim beni oyle gorunce tansiyonu dustu millet ben birakti esime ayran getiriyolar elini yuzunu islattilar ebe tansiyonunu olctu Allahim rezillik ya kiz nerden geldik biz bu konuya 🤭
geçiyor zamanla
Zamanla geciyor canim
Kese 😂😂😂
Zamanla geçiyor. Bende de vardı aylar sonra bembeyaz oldu
Benimde var canım baktım geçmemişya daha doğrusu hepsi gecmedi yavaş yavaş geciyor :)
1,488,901 soru
24,336,837 cevap
345,887 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın