Selam kızlar neler yapıyorsunuz 😊
Bitti mi işler içildi mi kahveler yemekte neler var 🤔😊
Ben sabahtan eşim geldi işten kahvaltı ettik kedimizin veteriner kontrolu vardı onu götürdük geldik 😊 sonra merdiven sırası bendeydi merdivenleri yaptım, bahçemiz var onu süpürüp yıkadım hadi giriştim derken 2 tane l şeklinde balkonum var onu da hallettim bir duşa girdim simdj de bir kahve molası 🫶
Yemekte de
Hamburger
Patates kızartması
Ayran var dün de menü ayniydi bugünde 🤣 kızım çok seviyor eşim de yiyip gidecek bugün oda seviyor bugün de böyle aperatif olsun istedik 🤣🤫
Siz neler yapıyorsunuz gelsin anlıklar 🫶😊🫠🌹🤣💒
Oglum hasta ateşi var geceden beri onunla uğraşıyorum yemegede inşallah yeşil soğan kavurması yapicam bakalım uyursa üst dişleri maf etti bizi 1 haftadir
Çok geçmiş olsun canım . Dolaba soğuk salatalık havuç koy ver tabi başında durarak
Valla yok şuan evde dişligini soğutup veriyorum şurup veriyorum ama faydası yok
Evet diş kaşıyıcı da olur
Afiyetler olsun🌸
İşler bitti sayılır halıya uzandım kaldım, duşa girmem gerekiyor .akşama da katmer yapıcam yanına ne yapsam bilmiyorum.🙂
Çok sıcak insan yattığı yerde kalıyor bende mutfakta sandalyede kaldım kafamda havluyla 🤣 bence yeterli hamur ya doyurur biraz da ayran çalkala buz gibi oh 🫠
O da iyi 😁 öyle yapıyım canım sağol ❣️
Bence yeter ben hamur işi yaptım mi yapmam yanına 🤣 bende geçersek şu katmer i. Anacım çok güzel yapar katmer ☺️
Oh afiyet bal olsun ♥️
Hahah dibine taşındım ya sonunda sabah akşam beraberiz 🫠
Çok mu seviyorsun kız 🤣
Öyle böyle değil
Afiyet olsun, ciğer mi ot yoksa et mi
Teşekkür ederim 🙏 ciğer
Afiyet olsunn. Dolmam var ama benim canım istemiyor salata yanı bi atıştırmalığa ihtiyacım var
Bebem de bi kaç gündür öğlen uyuyor kıpırdayıp duruyor uyanmasa diye dua ediyorum
Afiyet olsun canım benim ♥️ hava sıcak ya insanın canı bı şey istemiyor ya
Sabah kalkıyorum efenim açıyorum perdeleri baktım güneşim doğmuş diyorum bir ılık banyo sonra güzel bir kahvaltı ekonomi nanay 😂😂😂
Bizde kavurma pilav yiyeceğiz Allah nasip ederse ayran salata falan şu an dehşet bir fırtına var korktum 😂
O ekonomi nasıl nanay sorma abla valla 🤣
Fırtına mi var buharlascam ben az daha durursam 🤣
Afiyet olsun canım..o güzellik senin mi masaAllah 🧿🫠
Teşekkür ederim. Evet canım benim kızım.
Selam tatlim bende dunden tarhana corbasi vardi bi de curumeye meyilli ispanak vardi yemegini yaptim yedik salatayla is guc bilmiyorum bugun hic oturmadim ama yaptigim istende bisey anlamadim derli toplu tuttum sadece o kadar yarin temizlik yaparim ertesi gun misafirlerim var zaten cocuk oglen uyumadi yatirdim onu erkenden uyursa insaAllah bi kendime gelmem lazim
Afiyet olsun bitanem . Öyle sıcaktı öyle terledim ki başım ağrıyor aşko
Gecjis olsun canim benimde dun basim agridi uykusuz kaldim ya ondan halsizdim ya sicaktan valla dedigin gibi
Aynen canım bende biraz uykusuzum 2 3 gündür gece sicak oluyor e sabah eşim geliyor derken uyku düzeni olmuyor kız gece geç yatıyor gündüzde oldu mu öğlene kadar uyuyoruz iyi oluyor 😅
Ah nerde oglene kadar uyumak biz 7 bucukta ataktayix
Yok Anam ben fena alıştım kız sabahçı olursa seneye napariz 😅
Allah kolaylik versin canim
1,488,942 soru
24,337,320 cevap
345,909 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın