Merhabalar hanımlar.bugun babam anjio oldu şehir Hastanesi'nde.benm de annemler ablamlar beni kantine poğaça almaya yolladılar.gittim ama poğaçalar cam kapalı önü arkası acik bir dolap içinde ama içinde sinekler uçuşuyor.9 10 tane küçük küçük değişik sinekler.bende çalışan genç kıza deidmki neden bu şekilde.sahsen midem almadı diğer çalışan kadın geldi hemen.genc olan kız diğerine benm dediklerimi iletti kadın da dönüp ne yapabiliriz mesela , ilaclamamizi kontrolümuzu herşeyimizi yapıyoruz dedi bende arka tarafa da cam bir paravan koyabilirsiniz dedim.burasi çok işlek sürekli aç kapa yapamayız bende 9 yıldır burda çalışiyorum bende bunlardan yiyorum dedi bende fazla muhatap olmadan çıktım keşke videoya alsaydım orayı dedim neyse eve gelince 184 u arayıp detaylarıyla anlatıp hastane kantinini ve geçen geçen diyaloğuyla şikayet oluşturdum şimdi kimin adına İslem yapılır çalışanlara mi isletenlere mi.butun bilgilerimi de aldılar.basima iş açmam umarım 😀
en iyisini yapmışsın. çalışan ya da iş yeri sahibi hepsinde kabahat
Bilgilerimi detaylı alınca biraz acaba kim şikayet etmiş diye kurcalarlar mi diye düşündüm hani peşine düşerler mi diye?
eskiden bu tarz şeyler için dilekçe yazılırdı, o dilekçelerde de bu bilgiler olurdu. şimdi dilekçe ile uğraşmıyoruz, başkaları bu işi yapıyor ama senin bu şikayetin ilgili yere dilekçe olarak gidiyor. o yüzden de bilgilerinin alınması gerek.
ha bu şikayetin sonucu da istersen öğremebiliyorsun.
ilgili yer neresi, hastane başhekimliği falan. direkt o kantine gitmiyor dilekçe.
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın