Hiç aklıma gelmez böyle şeyler ya. Eşlerden kaynaklı ama sebebiyet verenler var ki kadınlarin aklına geliyor yapıyor
ben de burda öğrendim bu tarz şeyler yapıldığını.
aadece kıskançlıktan ötürü yapanlar da var ama bazı kadınların da ispata ihtiyacı oluyor. çok kötü bu durum
Hayat böyle geçmez yapacak olanın elini bağlasan dili durmaz cenesini kapatsan gözüyle bakar herkes kendi kişiliğine yakışanı yapar eşim de olsa hiç kimse için düşün düşün kendimi heba edemem hiç gerek yok öyle seylere
ben de böyle düşünüyorum. tabi bazen anlıyorum, bir yerde güven kırıldıysa emin olmak için yapıyorlar.
ha sadece kıskançlıktam dolayıysa o artık hastalık
Kimseye asla yapmaz dememek ve akışına bırakmak lazım :) hayatta hiçbir şey gizli kalmaz zaten bunlar psikolojik olarak çökertir insani
Banane ben ederim o benim eşim o benim benden habersiz ne iletişimi kuracak yav 😂😂😂😂
valla eşin şikayetçi olursa ceza kapıda😂
Olmaz yaaa aaa 😂😂😂
Bence böyle şeylerle ugrasmamak laizm. Suphe girdiyse işin içine zaten bitmiştir. Ha illa ispat istiyorum diye varsa erkekler zaten pek gizleyemez.
şüphe kemirir içini. keşke kimse ihtiyaç duymasa böyle şeylere
Bi ben bilmiyorum heralde boyle seyleri telefonu surda dursun hayatta aklima gelmez alip da kurcalamak bi de casus program yuklucem dedigin gibi ama bi kasin yaptiysa sebebi vardir illaki Allah dusurmesin
ben de bakmam. burada öğrendim çoğu şeyi 😂
güven meselesi biraz da
Kadın şüpheleniyorsa ne yapsın Otursun aldatmasını kı beklesin ne saçma
şüphe ayrı şey, kanıt aramak ayrı şey ama birinin telefonunu gizliden takip etmek suç.
1,484,989 soru
24,282,765 cevap
342,863 kullanıcı