0 oy
252 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,441 puan) tarafından

Kızlar eşim bir çok işte çalıstıgı için ellerinde aşırı bir şekilde çatlak çatlaklara bağlı da oluşan yarıkları var hametan arko mia vazelin gibi kremleri kullandı fakat işe yaramıyor elleri çatlıyo yarılıyor kuruyor  kanıyor ama doktora gidelim yazdıralım diyorum yok diyor ben almazsam almayacak bunlar için bana krem önerir misiniz? Ne iyi gelir ellerine 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bir de lipo var onu deneyin aşırı güzel 

(1,441 puan) tarafından

Tamam bakacagım teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(4,087 puan) tarafından

Eucerin marka krem çok iyi. Kaynanam ve eltim de aynı şikayetten yakınıyorlar ve çok işe yarıyor.

Ben de argan ya da tatlı badem yağını 2-3 damla elime damlatıp sürüyorum. Eşiniz uyumadan önce yaparsa iyi nemlendirir. 

(1,441 puan) tarafından

Tamam deneyeceğiz sırayla teşekkür ederim 🙏

0 oy
(7,984 puan) tarafından

Kantaron yağı

(1,441 puan) tarafından

Oda var işe yaramadı malesef 

0 oy
(14,948 puan) tarafından

Arkonun klasik tüp kremi. Babam hep onu kullanır hemen iyi ediyor diyor.

(1,441 puan) tarafından

İşe yaramıyor malesef 

0 oy
tarafından

Vazelinin içine iki damla limon sık gecebyatarken sürsün sabahh yikasin Allah'ın izniyle bak düzelir inşallah 

(1,441 puan) tarafından

Limonla denemedik hiç onu da deneyelim geçer inşallah

0 oy
(113 puan) tarafından

Toza deterjana vs alerjim var ellerimde zaten hep kuru catliyo alerjik egzama çok berbat bişey yaralar çıkıyo bı yandan, bı yandan ellerim iyice kuruyo yariliyo kaniyo hepsi bir arada ellerim acıdan kullanamaz hale geliyo hareket ettirsem yarılıp kanıyo. Bir sürü krem denedim doktor çeşit çeşit krem yazdı denedim hiç biri fayda etmedi. Tek kurtaricim sakinleştiren ve en hızlı şekilde iyileştiren aynisefa kremi çok kalppp

(1,441 puan) tarafından

Aynısefa nerde satılıyor pekii 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
12 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Asli_07 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
+1 oy
6 cevap 322 göst.
12 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemli sevdam (537 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,989 soru

24,282,772 cevap

342,863 kullanıcı

...