Kızlar eşim bir çok işte çalıstıgı için ellerinde aşırı bir şekilde çatlak çatlaklara bağlı da oluşan yarıkları var hametan arko mia vazelin gibi kremleri kullandı fakat işe yaramıyor elleri çatlıyo yarılıyor kuruyor kanıyor ama doktora gidelim yazdıralım diyorum yok diyor ben almazsam almayacak bunlar için bana krem önerir misiniz? Ne iyi gelir ellerine
Bir de lipo var onu deneyin aşırı güzel
Tamam bakacagım teşekkürler
Eucerin marka krem çok iyi. Kaynanam ve eltim de aynı şikayetten yakınıyorlar ve çok işe yarıyor.
Ben de argan ya da tatlı badem yağını 2-3 damla elime damlatıp sürüyorum. Eşiniz uyumadan önce yaparsa iyi nemlendirir.
Tamam deneyeceğiz sırayla teşekkür ederim 🙏
Kantaron yağı
Oda var işe yaramadı malesef
Arkonun klasik tüp kremi. Babam hep onu kullanır hemen iyi ediyor diyor.
İşe yaramıyor malesef
Vazelinin içine iki damla limon sık gecebyatarken sürsün sabahh yikasin Allah'ın izniyle bak düzelir inşallah
Limonla denemedik hiç onu da deneyelim geçer inşallah
Toza deterjana vs alerjim var ellerimde zaten hep kuru catliyo alerjik egzama çok berbat bişey yaralar çıkıyo bı yandan, bı yandan ellerim iyice kuruyo yariliyo kaniyo hepsi bir arada ellerim acıdan kullanamaz hale geliyo hareket ettirsem yarılıp kanıyo. Bir sürü krem denedim doktor çeşit çeşit krem yazdı denedim hiç biri fayda etmedi. Tek kurtaricim sakinleştiren ve en hızlı şekilde iyileştiren aynisefa kremi çok kalppp
Aynısefa nerde satılıyor pekii
1,484,989 soru
24,282,772 cevap
342,863 kullanıcı