0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bulaşık makinasını istemiyordu kullanmamı içine attım bulaşığı görünce çıldıracak kaynanam niye varken elimde yikayim bunca zaman yıkadım el.sagligi verdimu hayır yinede saygıda kusur etmedikce kusur etti bende gerekeni yaptım artık ne anne dedim nede bişey laf alıp vermedim gerekmedikçe gelin oldum.yani oda benim gözümde artık bir kaynana 

Hemen değişti herzamanku gibi iyiliksiz olduğu için hemen kaynana maduna geçti kendi yediğimiz içtiğimiz şeyleri ortadan kaldırdım ve çıktım geldim evime umrumda bile değil artık temizlik yapılacakmış ya neymiş te esimede dedim ben geliniyim kızları yapsın dedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Saygısızlık kesinlikle etmem ama bı ters lafinda artık lafını vereceğim sabrımı tüketti çocuğuma serefffsiz adiii köpek diyen bana fare diyen insanla isim yok.

(2,298 puan) tarafından

Lafını vermem direkt ağzına s......rım. Sen iyi sabirlisin bacım helal valla

tarafından

Ben kendime saygım var onun gibi saygısız değilim ikincisi bacım eşim var içinde eşim beni tutmasa bende lafını veririm 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Birlik mi yaşıyorsunuz canım en iyisi muhatap olma söylediği laflar da çok ayıp sana da çocuğuna da

tarafından

Evet çok ayıp utanmaz kesinlikle ama yine saygımı bozmadım içinde eşim var diye 

Sonuçta bende. Büyük ondan farkım olmalıydı 

Mesefa koruyorum bende ayıriyim canım kesinlikle onu istemiyorum baştan belirttim 

0 oy
(25,233 puan) tarafından

Eviniz bir değilse bulaşığını yıkama zaten çok elde yıkama hevesi varsa oturup yıkasın 

tarafından

Ayrı ama orda yesek içsek bişey yıkanacak makinaya atmayın neden kokuyor ne kış ne yaz kullanzirttirmaz kızları gelince kullanırız 

(25,233 puan) tarafından

O zaman sen yıkamadan çık kendisi yıkasın 

tarafından

Yikamiyorum ikidir ama derse yine niye makinaya attın diye bende bırakıp gideceğim 

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Tableti var mı barı yoksa sen ver de üstünü tamamlayıp çalıştırsın 😄

tarafından

Herşey var maksat eziyet

tarafından

Herşey var maksat eziyet olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 477 göst.
+1 oy
5 cevap 564 göst.