Ben bayramdan önce doğum parası aldım tekrar ayın kaçına yatar belli günü var mı acaba bilen var mı
27 si diyordu bir arkadaş. Eski postlara bakabilirsin
27 haziran yazıyordu dün baktım
Ben de bayramdan önce çektim tekrar yatmış canım gidip çekeceğim 27'de
Ne parası bu aylık mi yatiyo anlamadım ki. Bende Nisan'da doğum yaptım ama para felan almadım
Canım Cumhurbaşkanı açıkladı ya 2025 itibariyle doğum yapan annelere İlk çocuk için Tek seferlik 5 2 çocuk için her ay 1500 3 çocuk içinse her ay 5.000 verecek Ben Mart ayında 3 çocuğumu kucağıma aldım başvuru yaptım e-devlet'ten param yattı bayramdan önce gidip 10 bin lira çektim şu an 5.000'de yatmış ayın 27'sinde çekeceğim
Yani her ay 27 sinde mi yatacak canım
Evet ama bazılarının ki farklı oluyor canım ben dün tiktok'ta gördüm girdim baktım Benimki de yatmıştı
Ya ben sistemden bakamıyorum ayın 2 sinde almıştım doğumu 7 Nisan da yapmıştım 2 Haziran da 5 bin aldım ama gittik bankaya sordum var dediler öyle aldım
Ben de 30 Mayıs'ta gidip çektim canım Benimki uygulamada da çıkıyor
Ay baktim valla uygulamadan şükür 27.sinde yazıyor valla
Kızlar hangi uygulamadan ne diye girip bakıyorsunuz
Bu uygulamadan e-devlet bilgilerini giriyorsun çocukların bölümünden çocuğa basıyorsun Orada ödeme bilgisi var doğum parası yatmışsa oradan görünür
Giriyorum ama bana hep ikili aşamalı giriş geliyo sürekli yapıyorum yine aynısı geliyo bakamıyorum o yüzden
Nereye yatıyor bu dogum oarasi be alamadimda
Direk Halkbank a gidip çektim ben
Bende gideyim bakalim vereceklermi 😂 ne kadar veriyorlar
Benim 3. Çocuk aylık 5 bin alıyorum
1,488,951 soru
24,337,444 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın