+1 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (157 puan) tarafından

Kızlar 3 ay önce kafama darbe aldım , mart ayı felandı işte oruç zamanı,  ozaman hastaneye gitmedim tabi ama 1 hafta kafama dokundukça acıdı ve ağrıdı sonra düzelmisti, 4 gündür başımm çok ağrıyor kafada uyuşma ve yanma hissi felan vardı arka taraflarında kulağımda çok ağrıyordu basınc yapıyordu şimdide kafamda kaşıntı basladı değisik bir şekilde kan tahlili temiz cıktı tomografide sadece sinüzit cıkmıs beyin hasarı bişey olsa tomografide cıkarmıydı nöroloji gittim emara girmek istediğimi söyledim tomografinde bişey yok diye yolladı peki bu başımın ağrısı neden durmuyor ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
(906 puan) tarafından

Cnm valla şu son zamanlarda eşimde bnde inanılmaz bi baş ağrısı var ,havalardanmidir nedir geçmiyor, üstüne uyuklama yorgunluk hisside oluşuyor,tek ben böyle olsam neyse eşimde böyle havalandandir diyoruz ,seninkide sanki bizimkine benzer . sonuçlarında temiz çıkmış maşallah 

(157 puan) tarafından

Bende de halsizlik yorgunluk var ayakta işimi zor yapıyorum . Yani tomografide herşey çıkardı demi bişey olsa korkuyorum buda bende panik atak yaptı 

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından

Sinüzit yapar canım dediklerini ilerlemistir. Kulak ağrısı da yapıyorsa bir KBB ye görün.

(157 puan) tarafından

Baya ilerlemiş sanırım iltihap fln yaptı galiba bakalım onada randevu alacağım. Yani kötü bişey olsa tomografide çıkardı demi korkuyorum buda bende panik atak yapıyor 

(256 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çıkardı kesin korkma. Sinüziti iyi bilirim. İlerleyinc eorta kulak iltihabi yapar. Benim de tomografide çıkmıştı.  Bir de kan tahlili yaptir. Vitaminlerine degerlerine baktır. Aile.hekimi bakar. Vitamin eksikliği kansızlık da olabilir

(157 puan) tarafından

D vitamini eksikliği vardı genelde birdaha bi gidiyim bakayım 

(157 puan) tarafından

Ne zaman geçer bu ya sizin ne zaman geçmişti 

(256 puan) tarafından

İlaçlarini düzenli kullanırsa atlatırsın çabuk

Benimki kronik. En ufak bir usutmede soğuk algınlığına ya da yaz günü de olsa saçlarım ıslak dolassam hemen tetikleniyor. İnşallah senin değildir.

0 oy
(2,450 puan) tarafından

Canım 3 gün nasıl agrılar cektim anlatmamak 3 günde 1 kutu parol bitirdim yastıkta değil tasta yattım sanki en yumusak yastık bile tasta yatıyomusum hissi verdi havalardan kaynaklı heralde şuan kardeşimde de aynı agrıdan var 

(157 puan) tarafından

Geçtimi peki sizin benim ilk defa ağrı enseden geldi sonra hepten sardı gbı hafifledi ama hala geçmedi 

(2,450 puan) tarafından

Dedim ya 3 günde 1 kutu parol bitirdim ama cok şükür gecti 

0 oy
tarafından

Bak tam yerınde sormuşsun bundan 15 gün önce kafam çok pis darbe aldım kanlar fıskırdı desem yerıdıe parçtladı alnım gıtmedım doktora o akşamı ama üç gün donrası bad dönme göz kararmaları devam edınce gittim acılde cekldı tomografi doktor baktı bende sadce darbe alınan yerde deri altında kanama ödem var dedi hani kan kurumuş ondan ddi. 

Neyse bu sonlarda bır hastalıktan şüphe duyuyorlar konduramıyorm norolojıde gıttım adama anlattım durumu ve acılde tonografı cektgımı tenız cktıgını doktor bana gulerek abla acilde cekılen tmografi ile benm smdı cekecegm mr çok farklı dıye çünkü sıkaytlerın bızlik bir durumda olabılır  suphelendıklerı hastalıktanda deyp mr ıstedı gün aldım git aksatma benımde uyuşma oluyor ama benım vücudumda yani birdenbire olup on sanıye sürüyor uyuşma boşalma oluyor kafada vücutta ama benımkı darbeden öncede vardı darbeden sonra sıklastı

(157 puan) tarafından

Ayyy ben kan görsem hemen hastaneye kosardım bende öyle bişey olmadı zaten kusma bilinç kaybı yasamayınca gitmedim bende önceden ypktu sonradan oldu 4 gündür basım çok ağrıyor kafamın içi yanıyor gbı değisik yaa anlam veremedim tomografi temiz diyolar bişey yok diyolar ama başım geçmiyor ilk gün ayak uyuşması yaptı kafama ateş bastı kalbim hızlı çarptı ruhum gidicek sandım 2 gün yasadım bunları şimdi o uyuşma vs geçti ama baş ağrım geçmedi vucudum çok halsiz iştah desen yok nöroloji de piskolojik ilaçlar yazmıs bana işimiz zor allah yardım etsin :( sizede çok geçmiş olsun benim de belkide darbeden sonra böyle oldu 

0 oy
(9,081 puan) tarafından

psikoljikdir. esinle aran kotuydi sanki bir iki bir kotu. haliyle bu insanda stres yapar . yani olmayan agrilar bile olur doktor bise yok diyosa yoktur . pskyatriye bence randevu al

(157 puan) tarafından

Evet haklısnız eşimle aram çok iyi değil çok strese giriyorum bazen hep kafaya takdım sanırım bu yaşta dert sahibi oldum. Noroloji bana piskolojik hap vermiş selectra kullanıyorum ama başım hala ağrıyor 

0 oy
(4,774 puan) tarafından

Sinüzit yapıyor canım migrene de dönüyor olabilir migrende uyuşma gibi hisler oluyor tomografide bir şey olsa çıkıyor mesela kızımın beyninde kist var tomografi de çıkıyor kist olduğu emardada net bir şekilde boyuna falan bakılıyor 

(157 puan) tarafından

Anladım canım tesekkür ederim inşallah kötü bişey yoktur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
4 Kasım 2025 Diğer kategorisinde _irem25 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.