+2 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,886 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 😊 

Biz eşim sabah işten gelince kahvaltıya geldik su kenarına sonra da bi kahve içtik hava mis 🫠

Siz neler yapıyorsunuz 😊 

Not : Ateş yakmadık mini kamp ocağı var onda yaptık kesinlikle tavsiyemdir çok kullanışlı 🫠🤣

8 Cevaplar

+1 oy
(7,498 puan) tarafından

Afiyet olsun manzara harika biz evdeyiz eşim ve oğlum rahatsız bende ses olmasın diye sesizce oturuyorum 

(6,886 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım . Evet çok huzurlu 😊

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Aleyküm selam 🌻kıız mis gibi maşaAllah. Ben de oğlumla kar küresi yapıcaz bakalım nasibse.

(6,886 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ♥️ 

+1 oy
tarafından

Ne güzel afiyet olsun canım neresi orası 

(6,886 puan) tarafından

Manisa canım çok sağol 

+1 oy
(645 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm yeni kalktı eşim kahvaltı yapıp pikniğe gitmeyi düşünüyoruz 

(6,886 puan) tarafından

Afiyet olsun kahvaltı pikniği yaptık biz 

+1 oy
(2,227 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Bizde kahvaltıya geldik ailecek 

image

(6,886 puan) tarafından

Afiyet olsun ♥️ 

+1 oy
(9,862 puan) tarafından

image

Bahçeden yaprak topluyorum sarma yapicam  afiyet olsun 

(6,886 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ♥️ 

(9,862 puan) tarafından

Teşekkürler 🥰 

+1 oy
tarafından

Manzara harika afiyet olsun😻 ben de sabah gevrek yemiştim geri acıktım kocam dönderme yapmış gerçi biraz yakmış ama tadı güzel 😹 şu bardaktan herkeste görüyordum sonunda buldum aldım çarşıdan 😻

image

(6,886 puan) tarafından

Afiyet olsun olsun düşünmesi yeter 

tarafından

Nerelisiniz miyav Siz 

tarafından

Küçüklüğümden beri Kırıkkale'de yaşıyorum canım sen nerelisin? 

tarafından

Dönderme yazmışsınız ondan sordum bende aslen karsliyim bizim oralarda dönderme denirde kndan sorm

tarafından

Ha anladım canım bizim burda da dönderme, omaç gibi yufkalı şeyler meşhur 😸

+1 oy
(6,422 puan) tarafından

Selam kusum elhamdülillah iyiyim bende ay ne iyi etmissinizdegisiklik olmus size bende valla napiyim esim geldi yatti geri geceye gidecek yarina misafirim var temizlik yapmam lazim yemek yapmam lazim yarin sabahtan hepsini yetistiremem ne zaman gelecekleri belli olmaz cunku ortaligi toparladim baktim temizlik yapamicam dedim durabilcek yemeklerimi halledeyim bari soylemesi ayip taze fasulyeyle pirinc pilavi yaptim bugune yarin icin de kibris tatlisi yapacam altini pisirdim serbetledum dolaba soktum sogusun muhallebisini yapcam biber doldurdum ortaya koyarim diye azcik icim kaldi sogan koydum haslansin diye onu da sarip dolaba mi koyarim artik bugunden pisiririr miyim bilmiyorum kenarda duruyo buzluktan sigara boregi ciksrdim yarin kizartirim sofraya koymadan corbayi yapiyim dedim duduklude taze fasulye var kucuk tencere de makinada bulasik makinasi bitmeden yapamiyorum o yuzden 1 bucuk saati kalmis makinanin bende cocugu doyurdum yatirdim simdi uyusun ilk isim corbayi koymak soganlari sarmak bulasik makinasini bosaltmak muhallebi yapmak bulasiklari yikamak aksama da bi supururur silerim ayyyy icimi doktum resmen kiz efkarlandim okuma busram okuma 😂😂😂

(6,886 puan) tarafından

Valla okurken yoruldum 🤣 hiç üşenmedin mi yazarken kız 🤣

(6,422 puan) tarafından

Ay nasil zevk aliyorum bi bilsem yapmaktan cok yazmak keyifli hani soyle dusun yapilacaklar listesi var kafamda sana yazarken tik carpi falan koyuyorum gibi 😂😂

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 429 göst.
11 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,775 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 442 göst.
18 Mart 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Duyguu27 (7,634 puan) tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 985 göst.
0 oy
4 cevap 261 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,593 soru

24,290,763 cevap

343,395 kullanıcı

...