+1 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (10,186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kolum ağriyo dedi  doktora gidem dedi  giti kan almışlar kalbine bakacaklarmis panik atak olabilirmiş beli değil ama panik atağın varsa ölüm riskin var demişler gerçekten öyle mi panik atak varsa ölüm olur mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız her panik atak olan insan ölseydi oo dünyada insan kalmazdı.korkma çoğu kişide var bu hastalık. Geçmiş olsun canım annemde de var

(10,186 puan) tarafından

Doktor öyle demiş canım kalbine bakmışlar kalpte bı sıkıntı yokmuş taburcu edilmiş 

tarafından

Doğrudur da risk bütün hastaliklar için var 

(10,186 puan) tarafından

Doğru canım Allah korusun işallah hastalarımızı 

-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından

Ay Allah korusun kaç gündür bende de panik atak var ölüm korkusu geliyor içime kalbim hızlanıyor ruhum gidicek gibi hissediyorum . Nabzıma baktılar normal cıktı kan tahlilde de bişey yok panik atak olabilir dediler . Nöroloji piskolojik ilaç vermiş onu içiyorum biraz hafifledi gibi yoksa sürekli panik atak geçiriyo gibiydim kalbim hızlanıyordu ayaklarım uyuşuyodu. Yengemde panik atak geciriyomuş ruhu gidicek gibi oluyomuş doktor onada bize yetişmesen gitmiştin felan demiş ay valla bilmiyorum çok zor benim 4 gündür çok başım ağrıyor sonra böyle sorunlar yasıyorum 

(10,186 puan) tarafından

Öyle demişler eşimede sorunu yokmuş kalbine bakmişlar iyi demişler kan sonuclarda iyi panik atak demiş ölum riske var baktır demiş 

0 oy
(7,492 puan) tarafından

annem bi kere panik atak krizi geçirdi, kalp krizi gibiydi. 

psikolojik raahtsızlıklar tahmin ettiğimizden daha tehlikeli. yapacağı şey tedavi olmak, panik atak çok küçümseniyor ülkemizde 

(10,186 puan) tarafından

Tehlikeli bişey ozaman gider gösterir ilacı varsa alsın tehlikeye atmiyam tahliller temiz cikmiş kalpte şuan bişey yokmuş 

(7,492 puan) tarafından

aman iyi ama panik atak gerçekten sıkıntı biz bir olayda endişe etmeyi, heyecanlanmayı panik atak zannediyoruz ama o durum farklı panik atak farklı. 

o panik agak krizinde ben annemi öldü zannettim o derece diyeyim. 

annem ilaç kullanmaz ilaç da kullanmaz  o yüzden ilacı var mı yok mu bilmiyorum ama varsa tedavisini mutlaka olsun. 

0 oy
tarafından

Oyle bi sey olsa coktan ölürdüm herhalde tıbben nasil bilmiyorum ama ölüm olsa o an gerceklesirdi ölmüyorsun ama zor bi rahatsizlik

tarafından

Ben acile kalp krizi geciriyorum diye gittim her seye bakildi atak geciriyormusum bi sakinlestirici yapildi ondan sonra rahatladim sonraki ataklarda kendmi kontrol edebiliyorum ama zor

0 oy
(7,498 puan) tarafından

Yani doktorda bi acayip panik atak geçiren hastaya ölüm riski var denirmi orada kocana korkudan bir şey olsa n olacak şikayet etsen yeri  adam sakinleşsin iyileşsin riskleri ne o zaman söyle

(10,186 puan) tarafından

O ayrı bi konu canım doktorlar çok garip oluyo denmez öyle demiş  

0 oy
(109 puan) tarafından

Panik atak öldüremez canım öyle bişey olması imkansız 

(10,186 puan) tarafından

Sağol canım merak etim bı randuvu al göster kendini demiş kan tahlili yapmiş kalbe bakmiş bı sorun yok şuan demiş 

0 oy
(1,041 puan) tarafından

Doktor tam bir *ptal. Adamın panik atağı var diyelim, panik atağı olan birine öyle denir mi?? Daha fazla korkmasına ve panik atağın şiddetlenmesine yol açar. Panik atak krizi yaşayanlarda zaten ölüm korkusu oluyor genelde. Bu nasıl bir doktor böyle? 

(10,186 puan) tarafından
+1

Aynen canım doktor doktor değil artık ya merak etim sordum öyle değilde randuvu al baktir demiş kalbine bakmişlar işte bide kan tahlili temiz cıkmiş

(1,041 puan) tarafından

İyi çok şükür canım. İnşallah kalbinde de kötü bi şeyi yoktur eşinin. 

(10,186 puan) tarafından
+1

İşallah canım  

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Ya bir defolsun gitsin kum demiş onu 😂 ölcek olsam ben ölürdüm 

(10,186 puan) tarafından

Ôyle demiş canım eşim gelince ilk çocukları sevdi noldu korktun mu dedim ciğazları takınca korktum dedi baya kalbe bakmişlar bişey cikmamıs yine bı doktora bida görün dedim 

(5,186 puan) tarafından

Ne vikcskki zaten panik atakta birsey çıkmaz  adranilimiz birden çok fazla yükseliyor zannediyorsunuz kalp krizi geçiriyorum yada nefes alamıyorum yada bayilcak hissi bunları çok yüksek yaşayınca panik atak oluyor piskiatriste gitsin eşin iki ilaç tamama bitti bende hep varda çocukluğumdan beri olmedim süründürüyor sadece 😂😂

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 523 göst.
+1 oy
7 cevap 372 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,485,583 soru

24,290,606 cevap

343,371 kullanıcı

...