+2 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (6,889 puan) tarafından

Kızlar akşam üzeri kızımı mahallede Park var oraya çıkardım o oynuyor bende oturuyorum kalabalık Park neyse arkamdan 15 16 yaşlarında genç bir oğlan geldi abla telefonunu alabilir miyim birini aramam gerek dedi bende veremem kusura bakma dedim neyse gitti ilerde salıncakta kadın vardı o verdi konuştu böyle gizli saklı sonra dedim kadına nasıl güvenip verdin oda nolcak dedi ( kadını tanımıyorum) 

Siz olsaniz verir misiniz 

Valla bu devirde kimseye güven olmaz ne için aradı ne konuştu kimbilir 

27 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Ben eline vermem ama numarayı çevirir hoparlör alırım konuştururm 🤣 bu kadar yapabilirim yani 

(6,889 puan) tarafından

Akıllıca aklıma gelse öyle yapardim aldı az ilerledi öyle konuştu 🤷

(7,412 puan) tarafından

bence de bu mantıklıymış 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ben verirdim insanlık hali

(6,889 puan) tarafından
+1

Valla ne bileyim öyle de bu devirde de güven olmaz kimseye ne diye aradı kimi aradı bilemeyiz 

+2 oy
(2,947 puan) tarafından

Geçen komşunun boş evine bahçeyi biçmeye gelmistiler ertesi gün baktım bir çocuk yan komşuya gitti 5dk geçti bana seslendi telefon istedi babasını ariyacakti verdim cvp vermedi babası tekrar aradı götürüp verdim 12/14 yaş arasıydi su istedi onuda verdim tipinden kötü biri değildi üstüne teşekür etti rahatsızlık verdiysem kusura bakma deyince içimden keşke tüm çocuklar böyle terbiyeli temiz olsa dedim 

Ama dışardan olsa vermem kesin alıp kaçar diye 

(6,889 puan) tarafından
+1

Alıp kaçma ihtimali de var yani ama kiminle ne konuşacak şimdiki gençler çok fena 

+2 oy
(25,259 puan) tarafından

Bugün gündüz denk gelsem sadece sınavdan çıkan çocuklara verirdim ama normal şartlarda vermem 

(6,889 puan) tarafından

Bende kim bilir kimi ariycak

+2 oy
(1,988 puan) tarafından

Veremezdim ne yazık ki kötü niyetli insanlar biri bu hâle getirdi gidip bakkaldan arasin bı iş yerinden arasin çok acilse. Bı suç işledi birini arıyor belki yakalansa arama kayıtlarında ben cikicam ve suç ortağı gibi gorunecem ki böyle bi olay yakın birinin başına geldi cinayet suçunda sadece telefonunu kullandılar çocuğun hiçbir suçu yokken senelerce hapis yattı genç yaşta 

(6,889 puan) tarafından

Bende bundan korkuyorum işte kim bilir kimi aradı 

+2 oy
(6,538 puan) tarafından

Ayy ben vermezdim. Guvenemem yani. Kim bilir kimi aricak benim numaramdan. Hirli mi hirsiz mi. Belki arayip birisini tehdit edecek sonra gider oldurur falan. Oluyo boyle seyler. 

Gitsin karakola polislere rica etsin bilemedim yani. Yardim etmek isterim ama cok muhtacsa para veririm gitsin kart alsin ankesorluden arasin. 

(6,889 puan) tarafından

Az ötede bakkal vardı erkek ondan isteseydi 

(6,538 puan) tarafından

Evet bakkaldan da isteyebilir. Yani cinsiyet farketmez. Ortalik manyak dolu. 

+2 oy
tarafından

Valla veremem ben açıkçası 

(6,889 puan) tarafından

Bende vermedim valla aklıma binbir türlü şey geldi istediği an 

tarafından

Benim de gelir yani bu devirde hayatta 

+2 oy
(6,385 puan) tarafından

Yok vermem alip kacabilir bi suca karismis olabilir birinden kaciyo olabilir basina bisey gelmis olabilir olabilirde olabilir ben karismam oyle seylere ha annemi babami aricam kayboldum falan derse kendim ararim konusurum oglunuz kaybolmus falan diyr 

(6,889 puan) tarafından

Açıklama yapmadı telefonu verir misiniz kullanabilir miyim abla dedi 

(6,385 puan) tarafından

Niye istiyosun derdim 

+2 oy
(2,291 puan) tarafından

Ben veremem alıp kaçar belki 

Ya da kendi numarasını aratır bnm numaramı bulur. Başıma sıkıntı alamam

(6,889 puan) tarafından

Aynen valla bende bu kafadaym 

+2 oy
(4,087 puan) tarafından

Vermişliğim var, ama genellikle mesaj atabilir miyim diyen oluyor. 

Benim de çok istemişliğim var. Çünkü havaalanında tr hattı alana kadar benimki kapalı olmuş oluyor. Bizimkilere haber vermek için istiyorum, sağolsunlar hayır diyen olmadı. 

(6,889 puan) tarafından

Valla bilemedim güven vermiyor artık gençler malum 

+2 oy
(920 puan) tarafından

Böyle bir olay duymuştum bi komşu eşini aldatıyormuş ama sürekli diğer komşudan TL istiyormuş kendi yakalanmasın diye sonra duyulunca kadın kendini temize çekmiş ben hiç bir şey yapmadım TL bi num yok kadına iftira atılmış eşi bakmış num aranmış boşanmış hiç olmadık yere iftira atıp yuvasını yıkmışlar.bende vermiyorum dakika yok diyorum :) 

(6,889 puan) tarafından

AA olaya bak film sahnesi gibi 

(920 puan) tarafından

Aynen o yüzden güven yok kimseye gidip erkeklerden istesinler

+2 oy
(3,251 puan) tarafından

Önceden olsa verirdim ama öyle bir zamandayız ki artık vermem diye düşünüyorum çünkü bizzat şahit oldum başkasının telefonunu isteyip mal💊  için arama yapana 

Artı birde teyzenin biri kardeşimi markette görüyor kaşın gözün şuyun buyun ne güzel diyor en sonunda telefonum yok senin telefondan oğlumu arayabilir miyim kızım diyor kardeşim orda işgilleniyor dk yok diyor 

İyiki de vermedi teyzenin oyununa baksana beğendiği kızların telefonuyla oğlunu arıyor demekki 🙃

(6,889 puan) tarafından

Ooo uyanık güzel akıl 

+2 oy
(14,986 puan) tarafından

Senin anlattığın durumda vermem 

Geçen kaynanamin köpek var küçük irk çoçuğu ısırmiş iz flnda yoktu da annesi evindekileri aradı tc için hastaneye gittiler o gün verdim arasın diye 

(6,889 puan) tarafından
+1

Bende öyle bir durumda veririm canım 

+2 oy
(2,878 puan) tarafından

Ben arayim derdim heralde 

(6,889 puan) tarafından

O aklıma gelmedi hiç bir

+2 oy
(1,585 puan) tarafından

Vermem canım tabiki güven yoki kimsede olsa bile iıi insan bilemiyoruzki bence :)) 

(6,889 puan) tarafından

Bende vermedim yanımdaki kadın verdi hayret ettim 

+2 oy
(32,582 puan) tarafından

En son 1 2 yıl önce telefonumu öyle birine vermiştim otobüste giderken bir kız babamı arayacam demişti öyle verdim ama bir tedirgin oluyorum tabi içimden neler neler geçiyor otobüs de tam durakta duruyor o anda lan diyorum alıp kaçsa napabilicem🤣😂😂😂

Bunu düşünen tek kişi ben miyim acaba 😁

(6,889 puan) tarafından
+1

Yok bacım kaçma ihtimalini de düşündüm 🤣

(32,582 puan) tarafından

İyi bari yalnız değilmişim 😂😂

+2 oy
(6,776 puan) tarafından

Çok yaptım özellikle hastanede kimi eşini aradı kimi anasını babasını 4 yıldır aynı numara dayım hiç bir sorun yaşamadım 

(6,889 puan) tarafından

Şansın varmış demek ki ama ben vermedim 

(6,776 puan) tarafından

Saygi duyarım canm ama hastane ortamıni çok iyi bilirim Park neysede kimse hastaneye gezmeye veya  tatile gelmiyor o yüzden en fazla numaramı değişirim diyerekten verdim hep eşim yanimizdaysa eşim yardımcı oldu  kimseyi geri çevirme dik 

+2 oy
(2,423 puan) tarafından

Hayır vermem her şey olabilir faturalı hat kullanıyorsunuzdur hic gerek yok telefonu alıp kaçabilir dolandirabilir ben de vermezdim 

(6,889 puan) tarafından

Kaçma ihtimali de yüksek tabi 

+2 oy
(601 puan) tarafından

Sınav çıkışı başıma geldi. Sınav çıkışında kardeşimi bekliyordum okulun önünde ben ve iki kişi kalmıştık kardeşimi o kadar çok bekledim ki nasıl ulaşacağımi da bilemediğim için bı bayana telefonu nu kullanabilir miyim dedim kusura bakma veremem dedi. Yani bayanı da haklı gördüm öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kimse kimseye güvenemez oldu bide çok üzüldüm artık çaresiz bile kalırsak hiç kimseden yardım İstiyemeyecez duruma geldik .

(6,889 puan) tarafından

Malesef canım gerçekten öyle 

+2 oy
(7,990 puan) tarafından

Parkta kadının biri istedi benden. Tam verecektim sordum eşinizi mi arayacaksınız dedim evet deyince o zaman eşimin telefonunu vereyim dedim verdim konuştu sonra bana verdi baktım arama kaydına iki tane numarayı aramış işkillendim açıkçası

(6,889 puan) tarafından

Bende korkarım ya kim bilir kimi niye aricak

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,294 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 555 göst.
13 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynosss (13,577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,147 soru

24,284,873 cevap

342,980 kullanıcı

...