+1 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından

Temmuz da doğacak bebege kalın peluş battaniye gerekli mi acaba yoksa sıcak olur hastane çantasına birtane incecik battaniye koydum ama bna az geldi sanki üşür diyorum sizce koyayım mi kalın olanını da

8 Cevaplar

+1 oy
(7,492 puan) tarafından

hastaneler soğuk olur. dışarısı için gerekmez ama hastanelerde sıcaklık sabit olduğundan odada üşüyebilir. yenidoğan başta üşür zaten

hatta sen de üşüyebilirsin. hastane çantasına çorap, yelek ve şal koy. ince bir şalla karnını da sararsın 

(722 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım öyle yapayım ozaman ❤️

-Reklam-
+1 oy
(6,422 puan) tarafından

Yeni dogan bebek ne kadar olursa olsun uyus kahverengi dokusu olusmadigi icin 10 20 gunluk olunca duzelmeye baslar ama kalin battaniye illaki lazim olacak al dursun iste 

(722 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

+1 oy
(4,211 puan) tarafından

Bence kendine de kalın hırka falan koy canım ben doğumumu beklerken donmuştum ameliyathane değildi ama doğum odasıydı ilk hafta uzun kollu zıbın falan giydirmiştik sonra zaten sıcaktan uyuyamıyordu kızım kısa kollu giydirirdim 6 yaşına geldi 🥺🥺

(722 puan) tarafından

Öyle yapayım canım teşekkür ederim 

+1 oy
(2,137 puan) tarafından

Benim oğlum temmuz doğumlu ilk doğduğu gun battaniyey sarmistik eve geldikten sonra Müslin örtü kullanmıştım hemşire öyle demişti bize 

(722 puan) tarafından

Tm onuda koyayım o zaman 

+1 oy
(5,186 puan) tarafından

Kalın lazım demişler ama valla benimki ocakta doğdu kalın  attaniye öylece dolapta duruyor hastenelede zaten o kadar soğuk olmuyorli yazın sıcağında doğuracaktır normal battaniye al derim saki  kalın alma

(722 puan) tarafından

İkisini de alayım her ihtimale karşı teşekkür ederim ❤️ 

+1 oy
(2,637 puan) tarafından

Tomurcuk battaniye çok güzel ve yeterli olur tavsiye ederim

(722 puan) tarafından

Oda var onuda koyarım  teşekkür ederim 

+1 oy
(3,475 puan) tarafından

Temmuz sonu doğum yapıcam. Kalın peluş battaniye değil ama müslin ve penye kumaş battaniyelerden alıcam yanıma. Hastanenin havalandırması fazla gelebilir bebeğe. Yoksa evde uzun kol body yeterli gelir diye düşünüyorum. Duruma göre hareket etmek lazım  

(722 puan) tarafından

Hastane serin olur her ihtimale karşı koyayım içine bakalım teşekkür ederim 

0 oy
(729 puan) tarafından

Müslim örtü ince koy bide orta kalınlıkta olan battaniye koy çok kalın kışlık koyma benimde temmuz da öyle yaptım, yenidoğan bebek ilk günler üşür o yüzden battaniye ye ihtiyacın olur bide Dursun çantada gerekirse kullan gerekmezse kullanma eksik olmasın 

(722 puan) tarafından

Öyle yapicam teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 770 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler