Kizlar iyi geceler
Bana bir şey deyin çok korkuyorum
Bugün arkadaşlarla yemeğe gittik birinin kızında bit varmış dönüşte onun evde oturduk komple baktım saçına sadece sirke var bitleri taramış bugün hep sirkeler kalmış benim saçım 1 hafta önce boyandı ve kapalı idim ortamda
Oğlumun saçına da o an başka bir öneri olmadığı için kolonya sıktılar
Sizce risk var mı bulaşır mı bize de 2-3 saat vakit geçirdik çocuklar da oynadı
Bulaşabilir tabi,sen sampuan al yikanin yarin
Şampuanlarda da lavanta var hep of kafayı yiycem çok aşırı alerjim var lavantaya
Olabilir tabiki sampuan al da yikanin
Teşekkür ederim canım ama şampuanlarda hep lavanta var napacam ben çok alerjim var
Aaa tuh o cok kotu olmus bi daha boyat sacini olmadi boya yakiyo diyolar
Sabahın köründe gittim eczaneye eczaneyi birlikte açtık resmen
Lavanta içeriği olmayan bir sprey ve şampuan önerdiler aldım geldim yaptım taradım
Elhamdülillah oğlumda hiçbir şey çıkmadı
Ben de kendimi nasıl taradiysam saçlarımın dibi çok kanadı onun dışında bende de hiçbir şey yok çok şükür
İçim rahatladi ama
Bulaşır tabi ki ya insan bitli bitli niye dışarı çıkar tövbe estağfurullah ya
Yemin ederim agliycam stresten
Eskiden anneannemler gaz yağıyla yıkarlarmış bitlenince
Taşınma arası bir de bit korkusu çıktı başıma
Rabbim sabır versin
Amin amin zor
aynen bitli bitli hadi ciktin milleti evine ne davet edion . millet ne duaunceaiz ya burda hiri daha vardi cocugu deralwrden geri kalmasin diye bitli hitli okula gindermek istiodu
Ayy inanmıyorum ya insanlar çıldırmış ya bit tokaları falan vardı en son teyzem kuzenime ondan takıyordu valla benimki oğlan ben okul zamanı nereye taksam acaba hahahahha 😂
Bit rozeti de var canım ben onu kullandım okul boyunca oğluma
Bugün de hiç aklıma bile gelmedi ya onu takmak keşke taksaydim
Öyle mi ya ben de mi şimdiden alsam taksam acaba ya
Valla al sağa sola giderken tak kendine de bit tokası al en azından rahat olur için
o nasi bise be bit tikasi bit rozeti falan aaa nleer cikmis. ben eczaneden fisfisli bisey bide ince tirtikli tarak var bikiyorum bi bitin caresi. dur hemen arastirayim bakim beymis merak ettim :(. ilk kez duydum bit tokasi
1 sinifta bende bitkenmisim belime kadar uzun sackarim vardi kisacik kesmisler😂
Geçen seneki öğretmenimiz önermişti bize de sınıfta birinde vardı annesi sağolsun bitirene kadar okula göndermedi ama öğretmenimiz önlem almak için rozet ve toka alın dedi
Lavantaya hassasiyetiniz yoksa lavanta yağı da kullanabilirsiniz bir iki damla yakaya enseye damlatın kokuya asla gelmiyor
boyle bunalrdanmi . ben bu tarz toka almistim hakmar marketten yesili turuncusu turkuaz rengi falan ama iki kuyruk yada orgu yapinca takmalik icin . bit mit tokasi oldugunu bilmiyordum ben şok. kasanin yaninda asiliydi tokalar almistim
Şekli böyle evet ama senin aldığın bit tokası değil canım
Eczanede poşetin içinde satılıyor kokulu bir toka
he ozaman benzeri . sunju ben uyduruktan aldim yani ole toka askisi icindeydi
1,488,948 soru
24,337,417 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın