0 oy
139 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

19 aylık bebeğimi memeden kesmek istiyorum.yemesi gayet güzel ama gece çok sık uyanıyor meme ağızda uyumak istiyor sürekli oynuyor memeyle.eşim de çalışıyor geceli gündüzlü. sabır taşıyla bıraktırcam ilk gün çok mu zor oluyor ilk günden çok korkuyorum?

7 Cevaplar

0 oy
(5,834 puan) tarafından

Sirke sürerek buraktır uğraşmazsın hiç 

-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından

Hic birsey kolay degil. Bu konuda net olman gerekiyor geri donus yapman olumsuz olabilir.  Ben tursu suyu sürmüştüm. Ilk gece cok agladi esim dayanamadi. Müdahale etti o yüzden emzirdim. Ve gündüz içmeyen çocuk beni hiç bırakmaz oldu. Esimin olmadığı bir aksam denedim. Her istediğinde tursu suyu sürüp öyle verdim. 2 gün sonra istemekten vazgecti. Ilk 1 hafta zor oldu. Makineyle sağdım kendimi çünkü çok sertleşti göğüslerim kolumu kaldıramıyordum. 1 hafta sonra hersey normale döndü. Sabirli ve istikrarlı ol haledemeyecegimiz hiçbir şey yok 

(1 puan) tarafından

Ah bir yanım bıraktırmak istemiyor ama beni gerçekten çok bunaltıyor benim oğlum turşuyu katır kutur yiyor salça denedim olmadı siliyor çoğu kişi sabır taşı önerdi aldım hemen bırakmak  istiyorum ama yarın düğün var 2 saat gözükmem lazım çok huysuzlanırmı ki 

0 oy
(9,081 puan) tarafından

sabir yasi surunce cocuk bur meme ucunu agzina alip aninda cekio kendi istemio zaten emmek. gece uykulu sekilde emdi benimki sabir tasinida umursamadi. ertesi sabah uyanir uyanmaz hem sabir tasindan surdum hemde pulbiber ekdim . ikisi bir olunca bidaha istemedi. ilk gece meme meme diye agladi sabir tasi surdum

memeyi vermeden once ama uyku sersemligine hic umursamadan emdi

0 oy
tarafından

İdeal bı aydasin pes etmezsen 1 haftada bırakır bende ikinci oğlumda siyah elektrik bandi yapıştırdım bı daha istemedi 2 buçuk yaşına kadar emdi artık beni oyuncak olarak görüyordu böyle kurtulmuştum Allah kolaylık versin 

0 oy
(574 puan) tarafından

Bende 12 aylık bıraktırmak istiyorum zaten sütüm yok boş meme bir iki damla süt anca var oda çektikçe sızlıyor ve gece sürekli meme için uyanıyor bende nasıl yapacağımı bilmiyorum  aslında meme ile çok güzel bir bağı var üzülüyorum da fakat çok yoruluyorum 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Benimki de aynı ayda ben de çok korkuyorum bu meme bırakma işinden :) bı de kendimi de hazır hissetmiyorum. Şuan bile emzirirken yazıyorum. Eğer sık sık tutturmazsa iki yaşını bekliycem bakalim

0 oy
(7,386 puan) tarafından

ben 15 aylıkken gece beslenmesini kestim. 20.5 aylıkken de komple kestim. 

birden kesmedim salça, sirke mide sürme çocuk ürkmesin. ben bilemedim salça sürdüm nasıl korktu yavrum, o yöntemden vazgeçtim. 

gündüz verme sıklığını azalttım. uyku öncesi emiyordu, öğlen uykusunda dışarı çıkardım arabada uyudu gece de 1-2 verdim daha da vermedim 1 hafta içinde memeyi bıraktık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 253 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birbalannesi (25,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alpingooooo (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Baloglum. (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,989 soru

24,282,769 cevap