+1 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (1,657 puan) tarafından

Ben bir kaç gündür eşimle  küstüm moralim bozuktu … Sonra her gün eve çiçek gönderiyordu sağolsun barıştık  😂. Annemle babamın da gazabına uğradım 😅benden çok damatçılar abi sizin aileniz de öyle mi ya ….   Hem mutluluktan hem de yorgunluktan uyuyamıyorum 2.5 yaş beni mahvetti kızlar … Çin işkencesi görüyorum her gün yemin ederim vücut ağrılarımdan gece uyuyamıyorum ya … Sizde ne var ne yok ? 

13 Cevaplar

0 oy
(17,918 puan) tarafından

Bende oğlumda ötürü yine her zamanki gibi uyuyamadım henüz 😂

Yok kız benimkiler damatçı değil ellerinden gelse atacaklar adamı kenarı ben sahip çıkıyorum garibana 😂😂😂

(1,657 puan) tarafından
+1

Uyku problemi olan çocuk zor benim teyzeminde çocukları öyleydi okula başlayınca düzeldiler biliyor musun seni demoralize etmek istemem ama 😅🥲. Allah dağına göre kar veriyor yemin ederim sabahtan akşama kadar zaten yoruluyorum bir de gece uyumasaydım cartayı çekerdim herhalde sanayi toplayamaz 🤣.

Galiba ben kendime sahip çıkacak birilerini bulmalıyım galiba 😀

(17,918 puan) tarafından

Doğru diyon valla bu uykuyu hiç bi şekilde düzeltemicez heralde çevremde de tek benimki böyle bu arada herkes şaşırıyor inanmıyorlar bazen 😂

Yaa sana da sahip çıksınlar ailene öyle söyle bu kadar da damatçı olunmaz ki canım 🤣

(1,657 puan) tarafından
+1

Benim arkam sağlam sağlam 🤣 Eşimin ailesi olmadığı için üstüne düşüyorlar sağolsunlar eşimde kıymet biliyor biz böyle mutluyuz 😀

Yavrum valla bilmiyorum ki inşallah düzelir 🤲🏻

(17,918 puan) tarafından

Yaa ne güzel maşallah size darısı bizimkilere artık dünürler olarak birbirlerini sevmiyorlar pek 😁

(1,657 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Şu an eşim ailesiyle görüşüyor olsaydı belki biz karı koca bile değildik yani her şeyin hayırlısı işte 😂

-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim vücudum da gevşemiş vida gibi gıy gıy ses çıkıyor kemiklerimden 😂 resmen yorgunluktan bittim sıcaklar geldi bunalıyorum iyice 🤭

(1,657 puan) tarafından

Konya da hava nanay valla bir sıcak bir soğuk tam hasta olmalık ya 😏. 

Senin bu benzetmelerin benim favorim favorım 😂

tarafından

Yaa sen geçen otobüs yolculuğunda değilmiydin balım 😁 dönmedin mi daha 

Yaa yerim senii❤️🥰

(1,657 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne otobüsü kız hızlı trendi o tövbe bismillah 😂 Sen hiç otobüste YHT yazılı bir koltuk gördün mü 😂 Sakaryadaydım ya işte sonra geri Konya’ya geldim ben agustosta döncem 

tarafından

Kız koltuk yazıyı okumadım ki 😂😂😂 aklımda öyle kalmış 😁

(1,657 puan) tarafından

Bayburt’a becerebilirsem eğer uçakla dönmeyi planlıyorum ama bakalım otobüs 14 saat uçakla 5 saat falan sürüyor ama tabi çok araç kullanılıyor bir bakcam 

0 oy
(15,337 puan) tarafından

Tayinimiz çıktı tee blngöllere gidiyoruz 1 gündür eşimle eşyaları topluyoruz Pert haldeyim 

Annem sağolsun çocuklarıma bakıyor çocuklar durmazsa diye stres var Oralara gidilecek yerleşme işi stresi var Uyku tutmuyor 😴

(1,657 puan) tarafından

Eşimin abisi Bingöl de şehit olmuş rahmet istedi Rahmetli Allah rahmet eğlesin …

annelerimiz iyi ki var gerçekten Allah başımızdan eksik etmesin inşallah bütün işleriniz rast gider 

(15,337 puan) tarafından

Yaa Allah rahmet eylesin..

Amin amin inşallah 

Teşekkür ederim 💜

(1,657 puan) tarafından

Rica ederim 

0 oy
(514 puan) tarafından

Dört beş gündür uykusuzdum. Dört yaş ve iki buçuk yaş sendromu var bende de. Bir de üzerine arabası bozulmuş sanayiye terk etmiş sahibinden bir milyon seçenek arasından araba beğenmeye çalışan koca sendromu. Bu gün gündüz uyumadılar akşam erken yatırırım biraz soluk alırım derken akşam yemeğinden sonra uyuyakalmışım. Herkes uyumuş onları yerine yatırdım. Evi topladım ben de yatmaya gidicem ama uykum yok. Cartayı çekmek ha goca gonyalı😅

(1,657 puan) tarafından

Eee kimlikte Denizli olsa da doğma büyüme huyu suyu Gonyalı 😂 anamın genleri ağır basmışsa zaaar 😂😂😂

4 yaşta düzelmiyor mu ya çok moralim bozuluyor ama benim 😅

0 oy
(6,367 puan) tarafından

Bizde şimdi hastaneden eve girdik eşime serum takıldı baya rahatsız ama doktor rapor vermedi veremezmiş oğlumda aynı şekilde rahatsız önce grip oldular sonrada bağırsak enfeksiyonu onlarla uğraşıyorum yani bu adam sabah 6 da kalkacak nasıl işe gidecek bilmem ben çalışırken iyiydi sağlık ocağına gidiyordum hangi doktor müsait se alıyordum eşime rapor dinleniyordu senin eşinde düşünceli maşallah ne güzel benim annemde çok damarçıdır hele büyük damadı çok kıymetli

(1,657 puan) tarafından

Abla bizde hastayız ya 2 haftadır iyileşemedik 3. Haftaya dönüyor artık …  size de çok geçmiş olsun nasıl düşüncesizlik bu nasıl rapor verilmez … 

Evliliğm boyunca almadığım çiçeği  günlerdir alıyorum arada küseyim bari 😂. Damarların sevinmesi iyidir ya aile bütünlüğü oluyor 

(6,367 puan) tarafından

Aynen öyle canım sen daha memleket de annenlerdesin sanırım yazık özlemiştir eşin küsme sen ona sızede çok geçmiş olsun inşallah

0 oy
(61 puan) tarafından

Ne güzel kız hep mutluluktan uyuma inş 

ben çok kötüyüm iki aylık bebem var uyumuyor zaten eşim annesine gitmişti gene gelir gelmez bana kızıp odaya gitti oysaki bende bekliyordum çay içeriz diye belki hayat çok kısa aslında ne zaman değerimi anlar bilemem ama anladığı gün ben hala aynı ben olur muyum bilemem.

(1,657 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin canım 🤲🏻🌺

(61 puan) tarafından

Amin canım sağolasın💐♥️

0 oy
(595 puan) tarafından

Stresten uyku gelmiyor ya arkadaşın kızında sirke vardı onu görünce baya modum düştü oğlumla oynadılar epeyce inşallah geçmez ne yapacağımı düşünüyorum 

(1,657 puan) tarafından

Evet ya gördüm inşallah geçmez amin amin zor ya benim kuzenimde sürekli bitlenirdi okulda çabuk bulaşırdı ona niyeyse hep okuluna da gidemezdi 

(595 puan) tarafından

Sabahın köründe eczaneye gittim sprey şampuan aldım geldim taradım oğlumu hicbir şey çıkmadı elhamdülillah 

Ben de kendimi çok sert taramışım diplerini kanattım hep yara ettim ama olsun için rahatladı şükür 

0 oy
tarafından

Uyumaya çalışıyorm halbu herkes çoktan uyudu bzm evde bebe bile

(1,657 puan) tarafından

Bende uyuycam valla bacaklarımın ağrısının geçmesini bekliyorum 

0 oy
(14,334 puan) tarafından

Her dönem geçici allah kolaylık versin kuzum 

Özlersin her dakikasını ♥️

Görüyorum paşa çok karizma yanakli tontiş💙🧿

Küçük uyumuştu kızı getirdim şimdi odasına 

Bugün geçe kaldı 

Görümcem son ayı bügun beneğin hastane bavulunu hazırlamaya gittik 

Geç dönduk laflıyoruz ayiyla

(14,334 puan) tarafından

Canım nasılsın? 

Valla oyle 

Çok istiyordu hemen olsun diye nasip oldu bekliyoruz 35 haftalık oldu şükur 

Kaynanamin karşısından bulunca taşındık ev öbur evden daha büyük oda olarak hem çarşı içi çok kolaylık oldu en çok kaynanama giderdim ya ayağımı sokağa attımmi ondayım karşı bina onunda birincı kat 😀

Yaz şimdi hep gezmeye çıkıyoruz beraber çok güzel oldu zaten istiyordum yakında oturmak 

Ses konusunda anlamadım çabuk alıştık çocuklar da sorun etmediler 

(3,218 puan) tarafından

İyiyim canım sen nasılsın? Ne güzel olmuş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Senin adına çok sevindim. Müstakil evde ses yaramazlık yapmak serbest oluyor ama apartman dairesinde biraz daha sıkıyoruz çocukları,bu nedenle demiştim☺️

(14,334 puan) tarafından

Doğru çok haklısın 

Birinci kat olması avantaj oldu altımızda da iki kat varmış ama benim altımda Podolog var birisi kalmıyor yaşamıyor o büyük bir avantajı oldu

Teşekkür ederim inşallah heyecanla bekliyoruz🥰

(3,218 puan) tarafından

Podolog u da sayende öğrenmiş oldum☺️ Dedim bu neyin nesi🤭

(14,334 puan) tarafından

Ahahahh ♥️♥️♥️

0 oy
(3,753 puan) tarafından

biz de 5-6 gün küs kaldık da ne çiçek gördüm ne bie şey 😂😂

ya ne güzel dalmıştım, kız öksürüyor bu aralar uyandı yanıma  aldım. benim uykum kaçtı 🤦🏼‍♀️

(1,657 puan) tarafından

Ayy Gözde bu aralar ulaş ta öyle çok tıkalı  öksürük balgam geceleri zor uyuyor gerçekten iştahı da azaldı ilaçlarını kullanıyoruz ya bakalım … 

Bende şaşırdım yani evliliği boyunca almadığım çiçekleri aldım migrosta artık çiçek kalmayacaktı dedim affedeyim 😂😂😂

(3,753 puan) tarafından

bize alerjik dedi aile hekimi ama geçmedi bir türlü, sabaha kendi çocuk doktoruna götürecez uyumam lazım ama yok bunu düşündükçe daba strese girip uykum kaçıyor 😂

benimki bi lavanta almıştı, saksıda o olur mu😂😂

(1,657 puan) tarafından

Benim oğlumda geniz eti var birazda o tetikliyor maalesef …  İnşallah düzelirler ya hayır bende aynı şekil hasta oldum yani hatta ben de enfeksiyon varmış bademciklerimden doktor dedi nasıl dayandın bu zamana kadar ah ah kendi hastalığımı anlayamadım ki sağolsun oğlumla uğraşmaktan 😅

O da olur olur düşünmeleri yeter 

0 oy
(3,218 puan) tarafından

Ooo iyiymiş🥰2 yıldır çiçek gördüğüm yok😑 

Sokağa bahçeye salsan yine mi yorulup durmuyor ki..

Çok yoruldum çocukları uyuturken uyumuşum da şimdi kalktım. Gece beslenmesinden kurtulamadık. Namazıda kılıp yatacam inşAllah.

(1,657 puan) tarafından

Annem de babamdan o kadar çiçek görmemiştir bak diyor ne kocalar var babam diyor yeter affet artık 😂😂😂 

Off valla saat kaç olmuş bak bende hala uyuyamadım yani of of biz kurtulduk şükür ben şu uyku probleminden kurtulamadım 

(3,218 puan) tarafından

İnşAllah kurtarırsın zamanla ☺️🤲🏻

0 oy
(2,529 puan) tarafından

Ben. İkizlere hamile kaldığımdan beri gece uyumayı unuttum.

Yine hamile iken az çok uyuyordum

Doğduktan sonra gece uykusu gitti

Uykuyu almak nasıl bir duygu unuttum 😢🤣🤣

0 oy
(4,720 puan) tarafından

Bizde eşimle tartışmak uzereyiz dayısının oğlunun düğünü var iki ceyregim var tutturdu birini ver dugune yollayacam diye hiç bir takım yok çeyreği mide bileklik yaptım takiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 350 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,451 göst.
+1 oy
4 cevap 133 göst.
+3 oy
14 cevap 764 göst.

Kategoriler

1,464,809 soru