+1 oy
180 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar 2 gün önce kızım bı sabah uyandi ben yarı uykuluydum baktım elinde bu lastik tokaların bez şeklinde olanları var ya havlu toka diyorlar o elindeydi kızım 2 buçuk yaşında ben gözümü tekrar kapatıp açınca kızıma tokan nerde diye sordum yuttum dedi bende inanmak istemedim açıkçası çünkü bu 2 yas sendromundan dolayı sanırım herşeye de yalan söylüyor falan ondan inanmadım kaç gündür uykusuzdum hâliyle sersem gibiydim şuan bile dün mü yoksa ondan önceki gün mü olduğunu hatırlamıyorum inanın unuttum gitti dediklerini şimdi aklıma takıldı 2 gündür kakasını yapmıyor ara ara anne karnjm ağrıyor diyor cuma sabaha karşı kusmustu bikac kere sudan diye düşünmüştum komşumuzun 3 çocuğu da öyle olmuştu çünkü şimdi birden herşey üst üste geldi acaba yuttu mi tokayi gerçekten yutmuşsa tehlikeli mi çıkar mı tuvalete çıldıracam yanımda eşim de yok kızım da uyuyor çok vicdan azabı çekiyorum keşke kızımı dinleseydim yarın direk doktora mi götürsem lütfen direk cevap verin lütfennn

2 Cevaplar

+1 oy
(1,599 puan) tarafından

Doktora götürüp röntgen çektirmen gerekiyor toka varsa görünür zaten keşke ihmal etmeseydin kaka yapmıyor kusuyor diyorsun Allah korusun acile gidip çektirseydin keşke en baştan 

(8 puan) tarafından

Kakasını yaptı ama yoktu sanki içinde götürmeli miyim

(8,744 puan) tarafından

ozaman gotur. havlu tokalar kalin oluo sanki yasipip dugumlenmesin biyerde. gerekirse lavman yaparlar pirt diye nevar ne yok bosalttirirlar mid bagirsaklardakileri herseyi yemizlerler.  bence gitur yani. kucik minik tokaysa incecik paket lastigi gibinolanlardansa bi kaka yapmaya daha bekle belki ikincide cikar

(8 puan) tarafından

Yok paket lastiği değil bildiğiniz bir tık kalın olanları yapısı diğerine göre farklı 

(1,599 puan) tarafından

Ya beni yanlış anlama ama benim bir tane  köpeğim var o yavruyken  tel tokam vardı ortadan kayboldu bir anda ben bir hız veterinere götürdüm röntgen çektirdim lavman yaptırdım yani ****** olunca tabi 

Kaldı ki oğlumdan şüphe edicem kakadan çıkmasa bile bağırsaklarında kalabilir Allah korusun daha çok küçük 

(8 puan) tarafından

Doğrudur ama o esnada şüphe duymadım işte birazdan götürecem doktora 

-Reklam-
0 oy
(593 puan) tarafından

Çocuk tuttum dediğinde eve neden bakmdin toka yoksa yutmustur çocuk zaten hemen goturseydin keşke 

(8 puan) tarafından

Eve baktım ama küçük bişey zaten bir yerde kaybetti yada bıraktı sandım çünkü bu ararlar çok yalan söylüyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 478 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
+1 oy
9 cevap 337 göst.

Kategoriler